Bugün 19 Nisan 2024 Cuma
  • Antalya22 °C
  • IMKB

    %
  • Altın
    2494.268
    %0.41
  • Dolar
    32.5942
    %0.13
  • Euro
    34.7914
    %0.08
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
İhlas Koleji kulüplerini tanıttı
16 Ekim 2017 Pazartesi 14:18

İhlas Koleji kulüplerini tanıttı

Öğrencilerinin kişisel gelişimlerine destek veren İhlas Koleji, sosyal ve sportif alanda öğrencilere alternatif olacak kulüplerin tanıtımını yaptı.

Öğrencilerinin kişisel gelişimlerine destek veren İhlas Koleji, sosyal ve sportif alanda öğrencilere alternatif olacak kulüplerin tanıtımını yaptı.

Özel Marmara Evleri İhlas Anadolu ve Fen Lisesi öğrencileri için açılan toplam 16 kulübün tanıtımına İhlas Eğitim Kurumları Genel Müdürü Bedri Yeltekin, genel müdür yardımcısı Salih Uyan, okul müdürü Hakkı Okur ve öğrenciler katıldı.

Okulun konferans salonunun lobisinde yapılan tanıtımda öğrenciler ilgi duydukları kulüpler hakkında bilgi alırken eğitim yılı içinde yapılacak aktiviteler için de ön kayıtlarını yaptırdılar.

Öğrencilerin akademik olduğu kadar sosyal ve sportif alandaki gelişimlerini de takip ettiklerini ifade eden Özel Marmara Evleri İhlas Anadolu ve Fen Lisesi okul müdürü Hakkı Okur, "Öğrencilerimizin bu alanlardaki faaliyetlere katılarak kişisel gelişimlerini ilerletmelerini hedefliyoruz. Bu tip organizasyonların onların hayatlarına olumlu tesirde bulunacağına inanıyoruz" dedi.

Yeltekin: "Sosyal iletişimini geliştiren gençler hayatlarında da başarılı oluyorlar"

Katıldığı tanıtımda kulüpler hakkında bilgiler alan İhlas Eğitim Kurumları Genel Müdürü Bedri Yeltekin, çok önemsedikleri bir organizasyonu öğrenciler için gerçekleştirdiklerini söyledi. Sosyal ve sportif kulüplerin varlığının öğrencilerin akademik yıl içindeki aktif dinlenme alanları olduğuna dikkat çeken Yeltekin, bu kulüpler sayesinde öğrencilerin keyif aldıkları ortamlar oluştuğunu vurguladı.

Her öğrencinin ilgi alanına hitap edecek kulüpler kurulduğuna vurgu yapan Yeltekin, "Öğrencilerimiz kayıt oldukları kulüplerde diğer arkadaşları ile birlikte ortak organizasyonlara katılacaklar. Birlikte yapılan aktivitelerde öğrencilerimizin sosyal iletişim kabiliyetlerinin gelişeceğine inanıyorum. Sosyal iletişimini geliştiren gençler hayatlarında da başarılı oluyorlar" dedi.

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 3116 defa okunmuştur
SPOR
Tüm Hakları Saklıdır © 1983 Antalya Son Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 242 311 76 60 0 242 311 76 61 | Faks : 0 242 311 46 64 | Haber Yazılımı: CM Bilişim