Bugün 18 Nisan 2024 Perşembe
  • Antalya21 °C
  • IMKB

    %
  • Altın
    2483.641
    %0.48
  • Dolar
    32.522
    %0.24
  • Euro
    34.8521
    %0.41
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
“İşinize sekiz elle sarılın”
22 Mayıs 2019 Çarşamba 16:56

“İşinize sekiz elle sarılın”

Hizmet binası önünde muhtarlara, meclis üyelerine ve belediye personeline iftar yemeği veren Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, çalışanlara “İşinize dört elle değil sekiz elle sarılın” diye seslendi.

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, hizmet binası önünde muhtarlara, meclis üyelerine ve belediye personeline iftar yemeği verdi. İftara katılanlara kıymetli yol ve kader arkadaşlarım diye seslenen Tütüncü, düzenledikleri iftarla Kepezlilerin her daim yanında olan bütün personelin birarada olmasını istediklerini söyledi. Belediye personeline en iyisi olmak, en iyi hizmeti vermek için çalışmaları gerektiğini hatırlatan Tütüncü, onlardan işlerine sekiz elle sarılmalarını istedi.

 

“MUHTARSIZ BİR BELEDİYE, BELEDİYESİZ BİR MUHTAR OLMAZ”

Kepez’in 68 mahalleden oluştuğuna dikkat çeken Tütüncü, bu mahallelerde hizmet kervanının temsilcisi olan muhtarların belediye bürokratları ve çalışanlarıyla bütünlük oluşturan bir yapı olduğunu söyledi. Muhtarsız bir belediyenin, belediyesiz bir muhtarın olamayacağını kaydeden Tütüncü, aynı yolda yürüdükleri muhtarlarla birlikte Kepezlilere hizmet etmenin mutluluğunu yaşadıklarını dile getirdi.

 

“ÜÇÜNCÜ KEZ GÜVEN TAZELEMEK, BÜYÜK BİR İFTİHAR VESİLESİ”

31 Mart yerel seçimlerinin Kepez’in belediyecilik tarihi anlamında önemli bir dönüm noktası olduğunun altını çizen Tütüncü, ilk defa bir iradenin Kepez’de üçüncü kez güven tazelediğine işaret etti. Bunun kendileri için büyük bir iftihar vesilesi olduğunu dile getiren Tütüncü, başarıda bütün çalışanların pay sahibi olduğuna dikkat çekerek teşekkür etti. Üçüncü dönemlerinde başarılarına yenilerini ekleyeceklerini söyleyen Tütüncü, Kepez’i gelecek hedeflerine ulaştırmaları gerektiğini vurguladı. Kepez’in 2023 hedefleri için çalıştıklarını belirten Tütüncü, hedeflere ulaşmak için gece gündüz yürümeye devam edeceklerini söyledi. Geçen 10 yıllık sürede Kepez’de yapılamaz denenleri yaptıklarını ifade eden Tütüncü, daha büyük hizmetleri hep beraber yapacaklarının altını çizdi.

img_20190521_200016.jpg

“DİĞER BELEDİYELER BİZİ TAKİP EDİYOR”

Kepez Belediyesi’nin Akdeniz’deki belediyeler arasında farklı bir yere geldiğini ifade eden Tütüncü, “2009’da göreve geldiğimizde küçümsenen, hakir görülen Kepez Belediyesi artık takip edilen bir hale geldi. Belediyeler karar alırken Kepez Belediyesi bu konuda nasıl bir karar aldı diye bizi takip ediyorlar. Hem şehrimizde hem de bölgemizde bir çok konuda yerel yönetimlerde standardı belirleyen belediye pozisyonundayız” dedi.

 

“HEPİMİZ OMUZ OMUZA VERMİŞ BİR TAKIMIN ÜYELERİYİZ”

Çalışkanlığın en önemli vizyonları olduğunu vurgulayan Tütüncü, “Bu vizyonu daha da geliştirmemiz, belediyemizin bu vasfını daha da güçlendirmemiz lazım. Biz hepimiz omuz omuza vermiş bir takımın üyeleriyiz. Meseleyi böyle değerlendirdikçe başarımız daha da büyüyecek. 10 yıl önce hangi haldeydik, bugün hangi haldeyiz? Günden güne personelimiz arasında kardeşlik duygusunu yücelttiğimiz bir dönemi yaşıyoruz. 10 yıllık süreçte birbirimize omuz vermekten başka mutluluk vesilesi olmadığını gördük” diye konuştu.

 

“İŞİNİZE DÖRT DEĞİL SEKİZ ELLE SARILIN”

Belediye personelinden işlerine dört elle değil sekiz elle sarılmalarını isteyen Tütüncü, en iyisi olmak, en iyi hizmeti vermek için çalışmaları gerektiğinin altını çizdi. “Bizim için belediyeye gelen herkes eğer bu ülkenin vatandaşıysa imtiyazlıdır, ayrıcalıklıdır” diyen Tütüncü, en iyi hizmeti üreterek sorumluluklarını yerine getirmeleri gerektiğini söyledi.

 

“İLAHİ TAKDİR”

Herkesin bulundukları yerlerde ilahi bir takdirin neticesi olarak oralarda olduğunu ifade eden Tütüncü, “Buraya gelen her bir kişinin ayrı bir hikayesi vardır ama bu hikayeler farklı olsa da buraya bizi getiren ilahi bir takdir vardır. Ben siyasetçi olarak o ilahi takdirle halkın oyuyla buraya gelmiş birisiyim. Sizlerde kader ağlarını öyle örmüş ve burada hizmet etme pozisyonuna ilahi bir takdirle gelmiş kimselersiniz. O zaman bize düşen asıl vazifemiz olan şehrimize, halkımıza hizmetin en güzel örneklerini göstermeliyiz. İçimizde bu heyecanı hissetmediğimiz sürece o heyecanı hizmet ettiğimiz insanlara hissettiremeyiz. Önce o heyecanı kendi iç dünyamızda yaşayacağız. Ne kadar önemli bir iş yaptığımızın farkında olacağız” diye konuştu. HABER: YUSUF KATRAĞ

Bu haber toplam 2895 defa okunmuştur
SPOR
Tüm Hakları Saklıdır © 1983 Antalya Son Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 242 311 76 60 0 242 311 76 61 | Faks : 0 242 311 46 64 | Haber Yazılımı: CM Bilişim