Bugün 29 Mart 2024 Cuma
  • Antalya17 °C
  • IMKB

    %
  • Altın
    2324.301
    %0.76
  • Dolar
    32.363
    %0.09
  • Euro
    34.9365
    %-0.39
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
İSO'nun ikinci 500'ünde Antalya başarısı
18 Temmuz 2018 Çarşamba 13:18

İSO'nun ikinci 500'ünde Antalya başarısı

ANTALYA Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Başkanı Ali Bahar, İstanbul Sanayi Odası (İSO) tarafından her yıl yayınlanan Türkiye'nin İkinci 500 Büyük Sanayi...

ANTALYA Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Başkanı Ali Bahar, İstanbul Sanayi Odası (İSO) tarafından her yıl yayınlanan Türkiye'nin İkinci 500 Büyük Sanayi Kuruluşu 2017 Yılı Raporu listesinde OSB'den iki firmanın girdiğini belirterek tebrik etti.

Antalya OSB Başkanı Ali Bahar, İSO tarafından geleneksel olarak her yıl yayınlanan Türkiye'nin İkinci 500 Büyük Sanayi Kuruluşu 2017 Yılı Raporu listesinde Antalya'dan Ankutsan Antalya Kutu Sanayi Oluklu Mukavva Kağıt Tic. A.Ş. ve Ekiciler Süt Gıda Tarım Hayvancılık San. ve Tic. A.Ş'nin yer aldığını kaydetti. Her iki firmanın Antalya OSB'de faaliyet gösterdiğini vurgulayan Başkan Bahar, bu gelişmeyle birlikte, Türkiye'nin en büyük ilk bin firması içerisindeki Antalya OSB firması sayısının 6'ya yükseldiğini kaydetti.

ANTALYA İÇİN ÖNEMLİ BİR DEĞER

İSO ikinci 500 sıralamasında yer alan firmaların Antalya için önemli bir değer olduğuna dikkati çeken Bahar, "Her iki firmamızda üretimi, ihracatı ve istihdamı ile Antalya'mız içi katma değer yaratan, her geçen yıl daha da büyüyerek sağladığı katma değeri artıran, sektörünün öncü ve marka değeri yüksek firmalarıdır. Böylesi önemli değerlerin Bölgemizde var olması, bizler için büyük bir kazanım olduğu gibi bir gurur kaynağıdır" dedi.

YENİ BAŞARI HİKAYELERİ

Sanayicilerin omuzlarındaki yüklerin hafifletilmesinin yeni başarı hikayelerinin yazılmasına vesile olacağı belirten Ali Bahar, şunları kaydetti:

"Sanayicilerin omuzlarındaki yükler ne kadar hafifletilirse üretimin kapasitesi ve kalitesi aynı oranda artacak, bu da yeni başarı hikayelerini beraberinde getirecektir. İşte bu sebeple Bölge katılımcılarımıza sunduğumuz hizmetlerin standartlarını, hem günün ve geleceğin ihtiyaçlarını hem de sanayicilerimizin talep ve önerileri doğrultusunda yükseltip, daha verimli ve daha üretken bir yapı oluşturmaya çalışıyoruz. Aştığımız her engel, üstesinden geldiğimiz her zorluk, hafiflettiğimiz her yük, milletimizin ve ülkemizin geleceği için yakılmış bir yeni ışıktır. Daha aydınlık yarınlar için sanayicilerimiz ile birlikte çalışmaya, üretmeye ve katma değer yaratmaya devam edecek, Antalya'nın sanayi üretimindeki payını günden güne artıracağız."

BÖLGE FİRMALARINI KUTLADI

İSO ilk ve ikinci 500 sıralamasında yer alan Bölge firmalarını kutlayan Bahar, "Türkiye'nin en büyük ilk bin sanayi kuruluşu içerisinde yer alan Bölgemiz katılımcıları AGT Ağaç Sanayi, Adopen, CW Enerji, Yörükoğlu Süt, Ankutsan ve Ekici Peynir, büyük bir titizlikle ve büyük emek harcayarak sürdürdükleri çalışmalar sonucunda hak ettikleri başarıya ulaşmıştır. Bölgemizin ve şehrimizin gurur kaynağı olan bölge firmalarımızı kutlar, başarılarının artarak sürmesini temenni ederim" diye konuştu.

FOTOĞRAFLI

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 750 defa okunmuştur
SPOR
Tüm Hakları Saklıdır © 1983 Antalya Son Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 242 311 76 60 0 242 311 76 61 | Faks : 0 242 311 46 64 | Haber Yazılımı: CM Bilişim