Bugün 20 Nisan 2024 Cumartesi
  • Antalya19 °C
  • IMKB

    %
  • Altın
    2496.161
    %0.03
  • Dolar
    32.4971
    %0.13
  • Euro
    34.5977
    %-0.09
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
“İstediği yere gidebilir”
23 Ağustos 2019 Cuma 14:23

“İstediği yere gidebilir”

İYİ Parti Kepez İlçe Başkan Yardımcısı Özgür Avcı, MHP’ye katıldı. Avcı için önceden ihraç sürecinin başlatıldığını bildiren İYİ Parti Kepez İlçe Başkanı Osman Bulut, “Biz siyasette çıkar peşinde olanların değil, hizmet partisiyiz. Bunu kabul edenler bizi

İYİ Parti Kepez İlçe Başkan Yardımcısı Özgür Avcı, MHP’ye katıldı. Avcı için önceden ihraç sürecinin başlatıldığını bildiren İYİ Parti Kepez İlçe Başkanı Osman Bulut, “Biz siyasette çıkar peşinde olanların değil, hizmet partisiyiz. Bunu kabul edenler bizimle birlikte olur. Kabul etmeyenler ise istediği yere gidebilir” dedi.

 

İYİ Parti Kepez İlçe Başkan Yardımcısı Özgür Avcı, ailesiyle birlikte Milliyetçi Hareket Partisi’ne katıldı. Avcı için MHP Kepez İlçe Başkanlığında katılım töreni düzenlendi. Hata yaptığını belirterek yuvaya geri döndüğünü kaydeden Avcı, MHP’ye üyelik evrakını imzalayarak İlçe Başkanı Mehmet Seyyar ile el sıkıştı. Partilerine katılımların devam edeceğini söyleyen Seyyar, Avcının ilk geçişi başlattığını belirtti. Öte yandan geçişi değerlendiren İYİ Parti Kepez İlçe Başkanı Osman Bulut, Avcı için disiplinsiz davranışları nedeniyle önceden ihraç sürecini başlattıklarını bildirdi. Partilerinde şahıs çıkarlarından öte ülke çıkarlarının öncelikli olduğunu vurgulayan Bulut, “Kendi çıkarı peşinde koşanlar istedikleri yere gidebilir” şeklinde konuştu.

sam_9100.jpg

“ARADIKLARINI BULAMADILAR”

Geçmişte partilerinden bazı gerekçelerle ayrılanlar, kopanlar olduğunu hatırlatan MHP Kepez İlçe Başkanı Mehmet Seyyar, “Ancak geçmişte birlikte yürüyüp, beraberce mücadele ettiğimiz arkadaşlarımızın önemli bir kısmı aradıklarını bulamamışlardır. Yaşananlar üzücüdür, hüzünlüdür, ibret vericidir. Her ne yaşandıysa geride kalmış, herkes için ders niteliğinde olmuştur” diyerek MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin İYİ Parti olağan kongresi öncesinde dile getirdiği ‘Fiziken orada, fikren aramızda bulunan dava arkadaşlarımın müştereken karar alıp Milliyetçi Hareket Partisi'ne dönüşün tarihi sorumluluğunu yerine getirmeleri halisane ve samimi beklentimdir. Buluşma yeriniz zillet değil millettir. Kucaklaşma zamanı gelmiştir. İYİ Parti’nin olağanüstü kurultayında MHP’yle bütünleşme hamlesi Türkiye’nin gücüne güç katacak, yarım asırlık davamızı birlik ve dirlik içerisinde geleceğe taşıyacaktır. Çağrım birliğe, beraberliğe, barışmaya ve heyecanla tokalaşmadır’ çağrısını hatırlattı.

 

SEYYAR’DAN GELİN ÇAĞRISI

Avcı’nın bu çağrıya uyduğunu belirten Seyyar, “Geçmişte birlikte çalışmaktan şevk duyduğum başta İYİ Parti Kepez İlçe Başkan Yardımcısı Özgür Avcı ve diğer tüm ülküdaşlarımıza, yuvanıza hoş geldiniz diyorum. Genel Başkanımızın çağrısını bir kez daha yineliyorum. Vatan sevdalısı bütün dava arkadaşlarımıza gönlümüz de kalbimizde açıktır. Gelin ülkemizin refahı ve bekası için verdiğimiz mücadeleye kaldığınız yerden birlikte devam edelim” çağrısında bulundu.

sam_9102.jpg

AKŞENER’E “BABAANNELİK YAPMASI GEREKİR”

İYİ Parti’den MHP’ye geçiş yapan Özgür Avcı ise, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’i hedef aldı. “MHP’de sözüm ona genel başkanlık yarışına girmiş olan aslında babaannelik yapması gereken hanımefendinin allı pullu sözlerine inandım” diyen Avcı, “31 Mart 2019 tarihli yerel seçimde girilen süreçte ne kadar hayati bir hata yaptığımı ben, ailem ve çevremdeki dostlarım ile farkına varmış bulunmaktaydık. Bu dönemden itibaren hatamızdan dönebilmek için bir ışık arıyordum. Devlet Bahçeli’nin o kutlu seslenişi dualarıma bir cevap olarak sosyal medyada yerini almıştı. Değerli büyüğümüzün merhametli o affedici ve kucaklayıcı çağrısına kulak vermemek kabul edilmezdi. Bu kutlu vesileyle evime, ocağıma, yuvama dönmek istedim. MHP Kepez İlçe Başkanı Mehmet Seyyar ve İl Başkanı Mustafa Aksoy’u arayarak, görüşmeler sağladık. Akabinde evime, ocağıma, yuvama dönmüş bulunmaktayım” ifadelerini kullandı.

 

BULUT: “ŞAHSİ ÇIKAR PEŞİNDE OLANLARIN PARTİSİ DEĞİLİZ”

Avcı için daha önceden partiden ihraç sürecinin başlatıldığını bildiren İYİ Parti Kepez İlçe Başkanı Osman Bulut ise, partilerinde disiplinsiz davranışlara ve şahsi çıkar peşinde olanlara yer olmadığını belirtti. “İYİ Parti, siyasette çıkar peşinde, şahsi beklenti içinde olanların partisi değildir” diyen Bulut, “Partimizde yöneticilik yapmak öncelikle ahlak, edep ve sorumluluk ister. Başıboşluk istemez” açıklamasında bulundu.

sam_9117-001.jpg

“HİZMET PARTİSİYİZ”

“İYİ Parti, Genel Başkanımız Meral Akşener’in başlatmış olduğu demokrasi mücadelesi partisidir” diyen Bulut, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Bu son seçimlerde gördük ki Türkiye’de demokrasi mücadelesine en iyi katkı koyan partiyiz. İstanbul, Adana, Mersin gibi büyükşehirler ve 22 il ittifakla alınmıştır. Bugün Kepez teşkilatı olarak çok mutluyuz ki Büyükşehir Belediye Başkanımız Muhittin Böcek olmuştur. Artık halkımız hizmet bekliyor. Biz siyasette çıkar peşinde olanların değil, hizmet partisiyiz. Kabul edenler bizimle birlikte olur, kabul etmeyenler ise istediği yere gidebilir. İYİ Parti’de yöneticilik yapmak öncelikle ahlak, edep ve sorumluluk ister. Başıboşluk istemez. Biz teşkilatlarımızla üst yöneticilerimizle çalışmalarımızı yaptık ki Türkiye’de başarımız öne çıktı. İYİ Parti yeni bir parti olmasına rağmen Antalya’da Muhittin Başkan 140 bin oy kazandı. 60 bin küsur farkla Büyükşehir’i aldı. İYİ Parti’de değişik siyasi partiden arkadaşlarımız olabilir. Ama partimizde yöneticilik yapacaklar beklenti içinde olmamalı, olmayacak. Kepez’imize Antalya’mıza hizmet içeninde olacak.”

 

“İKTİDAR İÇİN YOLA ÇIKTIK”

Parti içinde disiplinsizliğe yer olmadığına işaret eden Bulut, “Sadece Antalya’da Kepez’de değil, parti içindeki disiplinsizlik yapan arkadaşlara tüzük gereği ne ise onlar uygulanacaktır. Her lafın her insanın seviyesine düşersen İYİ Parti’de yöneticilik yapamazsın. İYİ Parti’de toplum baktığı zaman düzgün ahlaklı, edepli bir yönetici olmaktan ödün vermemek lazım. Partimizin anlayışı budur. Genel başkanımız ve il başkanımızla beraber hizmet duruş noktasında bir farkındalık olmalı ki, Kepez halkımız bize oy versin. Biz önümüzdeki sürece böyle hazırlanıyoruz. Yönetici ve parti bazında ileriki süreçte çalışmalarımız devam ediyor. Biz iktidar için yola çıktık. İktidar için varız. Bizim İYİ Parti olarak kampız herkese, her partiye ‘Türkiye Cumhuriyeti Devleti benim’ diyen doğulusu, batılısıyla açıktır. Geçişler mutlaka olacaktır. Türk demokrasisine, İYİ Parti’ye de daha çok katkı koyarım noktasında geçişler olacaktır. Bizim beklentimiz, hizmetimiz Türkiye’mize, Antalya’mıza ve Kepez’imizedir” ifadelerini kullandı. HABER: YUSUF KATRAĞ

Bu haber toplam 3341 defa okunmuştur
SPOR
Tüm Hakları Saklıdır © 1983 Antalya Son Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 242 311 76 60 0 242 311 76 61 | Faks : 0 242 311 46 64 | Haber Yazılımı: CM Bilişim