Bugün 28 Mart 2024 Perşembe
  • Antalya19 °C
  • IMKB

    %
  • Altın
    2299.076
    %1.02
  • Dolar
    32.3237
    %0.22
  • Euro
    35.0632
    %-0.15
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
İyi Parti Grup Toplantısı
22 Aralık 2020 Salı 20:23

İyi Parti Grup Toplantısı

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, "Türkiye'ye yöneltilen her tehdidin, her yaptırımın, her düşmanca adımın karşısındayız" dedi.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, "Türkiye'ye yöneltilen her tehdidin, her yaptırımın, her düşmanca adımın karşısındayız" dedi.

İYİ Parti Genel Başkanı Akşener, İYİ Parti Grup Toplantısı'nda konuştu. Akşener, Gaziantep'te yaşanan yangına değinerek, "Gaziantep'te bir üniversite hastanesinin, Covid-19 hastalarının tedavi edildi yoğun bakım biriminde, oksijen cihazının patlaması nedeniyle çıkan yangında, hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum" şeklinde konuştu.

Maraş olaylarının yıl dönümüne ilişkin olarak Akşener, "Dava arkadaşlarım, Bu hafta, Maraş katliamının yıldönümü. Yitirdiğimiz vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet diliyorum" ifadelerini kullandı.

ABD'nin yaptırımının vizyonsuzluk sonucu ortaya çıktığını öne süren Akşener, "Bizim için milli bir mesele olan İdlib'deki gözlem noktalarımızın, iktidar ve küçük ortakları tarafından, sessizce terk edilmiş olması, işte bu beceriksizliğin sonucudur. Doğu Türkistanlı kardeşlerimize zulmeden Çin'e, tek bir söz söyleyememek, işte bu kifayetsizliğin sonucudur. Tepeden tırnağa haklı olduğumuz Doğu Akdeniz'de, "Sana ne" diye posta koydukları Avrupa Birliği'nden, arabuluculuk istemek zorunda kalmak, İşte bu cehaletin, bu iş bilmezliğin sonucudur. Dava arkadaşlarım; ülkemizi yönetenlerin yetersizliğinin sonucu da olsa, İYİ Parti olarak, Türkiye'ye yöneltilen her tehdidin, her yaptırımın, her düşmanca adımın karşısındayız. Çünkü AK Parti iktidarının, haklı olduğumuz konularda bile, bizi haksız duruma düşürmeyi becerebilen akılsızlığının faturasının, milletimize ve kurumlarımıza çıkarılmasına göz yumamayız" dedi.

Akşener, 2021 yılı bütçesinden tasarruf beklentisinin olduğunu belirterek, "Bütçe millet için yapılır. Milletin refahı için yapılır. Millet tasarruf ediyorsa, hükümetin de tasarruf etmesi gerekir. Olması gereken budur" diye konuştu.

Antalya Son Haber

Bu haber toplam 1829 defa okunmuştur
SPOR
Tüm Hakları Saklıdır © 1983 Antalya Son Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 242 311 76 60 0 242 311 76 61 | Faks : 0 242 311 46 64 | Haber Yazılımı: CM Bilişim