Bugün 20 Nisan 2024 Cumartesi
  • Antalya15 °C
  • IMKB

    %
  • Altın
    2496.161
    %0.03
  • Dolar
    32.4971
    %0.13
  • Euro
    34.5977
    %-0.09
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Kahramanmaraş’ta Hemşireler Günü Kutlandı
14 Mayıs 2021 Cuma 10:43

Kahramanmaraş’ta Hemşireler Günü Kutlandı

Kahramanmaraş'ta yeni açılan ve bölgenin en büyük özel hastanesi olan Sular Akademi Hastanesinde hemşireler haftası kutlandı.

Kahramanmaraş'ta yeni açılan ve bölgenin en büyük özel hastanesi olan Sular Akademi Hastanesinde hemşireler haftası kutlandı.

Sular Sağlık Grubu Genel Koordinatörü ve Sular Akademi Hastanesi Başhekimi Binnur Özkar, Hastane Başhemşiresi Günay Yanar'a tüm hemşireler adına teşekkür ederek, çiçek takdiminde bulundu. Ayrıca üst düzey yönetim tarafından da tüm hemşirelere, çiçek takdiminde bulundular.

"Hemşirelik mesleği çok ulvi bir meslek

Hemşireler günü etkinliğinde Sular Sağlık Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Kurtuluş Sular, hemşireler gününde hemşireleri yalnız bırakmadıklarını belirterek, "Hemşirelik mesleği çok ulvi bir meslek. Hastalara sadece ilaç vermek, tansiyon ölçmek değil hastaların acılarını dindirmeye çalışmak, hastalara şefkatle dokunmak bu yüzden hemşire arkadaşlarımız bizim için çok değerli. Onların gününü kutluyoruz, başarılar diliyoruz" dedi.

Ayrıca Kurtuluş Sular, Sular Sağlık Grubu emektarı Hemşire Nazife Yücelir'e çiçek takdiminde bulundu.

Sular Sağlık Grubu Genel Koordinatörü ve Sular Akademi Hastanesi Başhekimi Binnur Özkar, Hemşireler Günü sebebi ile yaptığı açıklamada, "'Herkes İçin Sağlık" prensibi ile halka hizmeti görev edinmiş değerli hemşirelerimiz, insanların mutluluğu için görevini ifa eden, bu yüce mesleğin mensubu "kanatsız meleklerimiz" pandemi döneminde sizlerle ne kadar gurur duysak azdır. Ülkemizin her köşesinde, insan hayatının kutsallığından ödün vermeden, her türlü özveri ve gayretle mesleğini icra etmeye çalışan tüm hemşirelerimizin "12 Mayıs Hemşireler Günü'nü kutlar, meslek hayatlarında başarılar dilerim" dedi.

Hastanede çalışan hemşireler ise gerek yönetim kuruluna ve idarecilere teşekkür ederek halkımız için en iyi hizmeti sunmaya devam edeceklerini ifade ettiler.

Antalya Son Haber

Bu haber toplam 1270 defa okunmuştur
SPOR
Tüm Hakları Saklıdır © 1983 Antalya Son Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 242 311 76 60 0 242 311 76 61 | Faks : 0 242 311 46 64 | Haber Yazılımı: CM Bilişim