Bugün 19 Nisan 2024 Cuma
  • Antalya22 °C
  • IMKB

    %
  • Altın
    2495.93
    %0.48
  • Dolar
    32.5946
    %0.13
  • Euro
    34.8018
    %0.10
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Kalite ödüllü anaokulunda yıl sonu kermesi!
01 Mayıs 2018 Salı 01:23

Kalite ödüllü anaokulunda yıl sonu kermesi!

Sabiha Gökçen Anaokulu’nun öğretmen, öğrenci ve velileri, düzenlenen kermeste bir araya geldi.

 Oldukça eğlenceli anların yaşandığı etkinliğe, minik öğrenciler dans koreografileri ile renk kattı.

“VELİLERDEN YILSONU KERMESİ”


2001 yılında hizmete açılan ve açıldığı günden bu yana pek çok kurum ve kuruluş tarafından ödüllendirilen Sabiha Gökçen Anaokulu’nda,  yılsonu kermesi düzenlendi. Kermeste öğretmen ve öğrenci velileri arasındaki iletişim, Antalya’ya örnek oldu. Çocukları bu yıl mezun olacak veliler, Sabiha Gökçen Anaokulu’nun ilkokulunun da yapılmasını talep etti. 

sam_3776.jpg

KANBİR’DEN ÖĞRENCİ VELİLERİNE TEŞEKKÜR


Öğrenci ve velilerinin yoğun ilgi gösterdiği etkinlikle ilgili düşüncelerini dile getiren,  Okul Müdürü Aslı Kanbir, organizasyona imza atan tüm öğrenci velilerine teşekkür etti. Kurum ile öğrenci velileri arasındaki bağlarının güçlü olduğuna vurgu yapan Kanbir; “Okulumuzda düzenlenen bu organizasyonun amacı, velilerimizle olan iletişimimizi kuvvetlendirmektir. Öğrenci velilerimizden aldığımız manevi güç ve destekle,  çocuklarımıza daha iyi ve daha kaliteli bir eğitim ortamı sunmaya çalışıyoruz. Tüm öğrenci velilerimize bu renkli etkinlik için teşekkür ederim. Okulumuzun eğitim kalitesi, Türkiye ve Avrupa’ya örnek olacak niteliktedir. Okulumuzun tüm kadrosu, bu işe gönül veren eğitimcilerden oluşuyor” diye konuştu. Yapılan denetlemelerle kurumun eğitim kalitesinin tescillendiğine dikkat çeken Kanbir; “ Okulumuzun eğitim kalitesine çok önem veriyoruz. Yapılan denetlemelerden iyi dereceler aldık. Okulumuzu denetlemeye gelen bakanlık yetkililerimiz; ‘çocuğumuz olsa bu okula verirdik. Burada üst düzey bir eğitim kalitesi var. Eğitim kalitenizi artıran uygulamalarınızın Türkiye çapında yayılmasını istiyoruz’ diyerek bizleri onurlandırdılar.  Bu okulun tek bir amacı var, sonsuza dek Cumhuriyetimizi korumak. Buradaki eğitim, dünyanın bütün eğitim kurumlarına örnek olarak tanıtıldı. Şuanda okulumuzda 2015 yılında alınan ödülün sürdürülebilirliğini güvence altına alacak bütün sistemler devam ediyor. İddia ediyoruz, Türkiye'nin en iyi kurumuyuz. Velilerimiz, öğrencilerimiz ve ekibimizle mutluyuz” diyerek konuşmasını bitirdi. 

sam_3796.jpg

 EĞİTİM KALİTESİ TESCİLLENDİ


 Sabiha Gökçen Anadolu Okul Aile Birliği Başkanı Kemal Öztekin de, düzenlenen kermes ile ilgili düşüncelerini dile getirdi.  Okulun eğitim kalitesinden çok memnun olduklarını aktaran Öztekin,  kurumun aldığı kalite ödüllerine de dikkat çekti.  Öğrenci velileri ile kurum arasındaki iletişimin Türkiye’ye örnek olduğuna vurgu yapan Öztekin; “Organizasyonun tamamını biz veliler üstlendik. Bizler, nezih, kaliteli bir şekilde burada ürün stantları oluşturduk, okulumuza maddi manevi katkı sağlamak istiyoruz. Etkinlik oldukça güzel ve eğlenceli geçti” dedi. Sabiha Gökçen Anaokulu’nda maddiyatın değil, gönül birlikteliğinin önemli olduğuna dikkat çeken Öztekin, okulun kalitesinin Türkiye’nin saygın kuruluşları tarafından da tescillendiğine vurgu yaptı.  Sabiha Gökçen Anaokulu Okul Aile Birliği Başkanı Kemal Öztekin; “Avrupa Kalite Yönetim Vakfı’nın organize ettiği ödül töreninde, okulumuza Türkiye Mükemmellik Büyük Ödülünü verdi. Bu okulumuz için veliler için büyük bir onur büyük bir gurur. Biz veliler için çok önemli bir durum.  Bu ödülü alan okulumuz, Türkiye’nin büyük holdinglerini de geride bırakan bir okuldur.  Ödülümüzü 2015 yılında Okul Müdürümüz Aslı Kanbir, KalDer Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Doğan'ın elinden almıştı. Aynı gururu geçen yıl da yaşadık.   Avrupa Kalite Yönetim Vakfı, dünyanın en iyi performans sergileyen kurumlar kategorisinde bizleri altın madalya ile ödüllendirdi. Öğretmenler, öğrenciler ve veliler burada çok mutlu. Bizler bu okulun ilkokulunun da yaptırılmasını istiyoruz. Öğrencilerimiz buradan ayrıldıktan sonra da, aynı kalitede hizmet veren bir ilkokula gidebilsin istiyoruz” ifadelerini kullandı. 

kemal-ozturk--asli-kanbir.jpg

“VELİLER  İLKOKUL  İSTİYOR”

Okulun yılsonu etkinliğinde, gönüllerince vakit geçiren öğrenci velileri de düşüncelerini dile getirdi. Eğitim kalitesinin dünyaya örnek gösterildiği bir okula,  gönül rahatlığı ile evlatlarını gönderdiklerini söyleyen veliler, Milli Eğitim Bakanlığı’ndan okulun devamı niteliğinde ilkokul yapılması talebinde bulundu. Öğrencilerinin bu yıl mezun olacak olmasından dolayı ilkokul arayışı ve telaşına giren veliler; “ Bizler iki yıldır evlatlarımızı bu okula gönderiyoruz. Çocuklarımız hem kişisel gelişim hem de eğitimde ciddi mesafe kaydettiler. Çocuklarımız bu yıl mezun olacaklar.  Hem mutlu hem üzgünüz. Mutluyuz, çocuklarımız buradan donanımlı bir şekilde mezun oluyor. Bu okulun devamı niteliğinde bir ilkokul olsaydı, çocuğumu hiç düşünmeden yine bu okula gönderirdim. Milli Eğitim Bakanlığımızdan rica ediyoruz” diye konuştular.  Etkinlik sonunda öğrenci, öğretmen ve veliler hatıra fotoğrafları çektirdi. (Haber: Eyüp KOÇAK)

 

Bu haber toplam 58034 defa okunmuştur
SPOR
Tüm Hakları Saklıdır © 1983 Antalya Son Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 242 311 76 60 0 242 311 76 61 | Faks : 0 242 311 46 64 | Haber Yazılımı: CM Bilişim