Bugün 19 Mart 2024 Salı
  • Antalya13 °C
  • IMKB

    %
  • Altın
    2246.98
    %0.12
  • Dolar
    32.3328
    %0.08
  • Euro
    35.1771
    %-0.05
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Kanser Hastasının Motosikletini Çalan Zanlı Yakalandı
16 Nisan 2021 Cuma 09:38

Kanser Hastasının Motosikletini Çalan Zanlı Yakalandı

Gaziantep'te, dördüncü evre kanser hastası olan Ömer Atlar'ın akülü sandalye almak için satmak istediği motosikletini çaldığı tespit edilen şüpheli...

Gaziantep'te, dördüncü evre kanser hastası olan Ömer Atlar'ın akülü sandalye almak için satmak istediği motosikletini çaldığı tespit edilen şüpheli şahıs, emniyet ekiplerinin çalışması sonucu yakalandı. Adli mercilere sevk edilen zanlı, tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Olay, Gaziantep'in Şehitkamil ilçesi Boyno Mahallesi 36 numaralı sokakta geçtiğimiz günlerde meydana gelmişti. İddiaya göre, dördüncü evre böbrek kanseri olan ve vücudunun pek çok noktasında tümör bulunan Ömer Atlar (54), hastalığı nedeniyle yürüyemediği için 7 bin lira değerindeki motosikletini satarak akülü sandalye almak istemiş ve motosikleti evinin karşısındaki garajdan çalınmıştı.

İhlas Haber Ajansı sesini duyurmuştu

Yaşanan olayın İhlas Haber Ajansı tarafından haberleştirilmesinin ardından çalışma yapan emniyet ekipleri, motosikleti çaldığı iddia edilen şahsı tespit etti. Şüpheli şahıs, emniyet ekiplerinin çalışması sonucu yakalandı. Yakalandıktan sonra adli mercilere sevk edilen zanlı, mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Mağduriyetini üzüntü ve acı içerisinde dile getirmişti

İHA'nın haberiyle sesini duyuran ve çalınan motosikleti satarak akülü sandalye alma hayali kurduğunu belirten Ömer Atlar, "Dördüncü evre böbrek kanseri hastasıyım. Hastalığımdan önce sıfır bir motosiklet almıştım. Hastalığım ortaya çıktıktan ve tedavi süreci başladıktan sonra yürüyememeye başladım. Bu nedenle motosikletimi satarak akülü bir tekerlekli sandalye almak istiyordum. Hatta motosikletime bir alıcı çıktı, 6 bin 800 lira teklif etti. Ben de 7 bin lira isteyince anlaşamadık. İki gün sonra ise garajda bulunan motosikletim çalındı. Çalınma anları güvenlik kamerasına yansıdı" ifadelerini kullanmıştı.

Yetkililerden yardım istemişti

Yayınlanan haberde, çalınan motosikletin emniyet ekiplerince bulunacağına inandığını da belirten mağdur Ömer Atlar, "Motosikletim çalınalı bir kaç gün oldu. Emniyet ekiplerine olan güvenim ve inancım tam. Motosikletimi bulup getireceklerine inanıyorum, hala umudum var ama zaman geçtikçe de umutlar azalıyor" diye konuşmuştu.

Antalya Son Haber

Bu haber toplam 413 defa okunmuştur
SPOR
Tüm Hakları Saklıdır © 1983 Antalya Son Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 242 311 76 60 0 242 311 76 61 | Faks : 0 242 311 46 64 | Haber Yazılımı: CM Bilişim