Bugün 28 Mart 2024 Perşembe
  • Antalya21 °C
  • IMKB

    %
  • Altın
    2297.773
    %0.96
  • Dolar
    32.3261
    %0.23
  • Euro
    35.0684
    %-0.11
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Karaalioğlu'nda Osman Öztunç coşkusu
20 Mayıs 2018 Pazar 14:28

Karaalioğlu'nda Osman Öztunç coşkusu

HALK ozanı Osman Öztunç, Antalya Büyükşehir Belediyesi ramazan etkinlikleri kapsamında unutulmaz bir konser verdi.

HALK ozanı Osman Öztunç, Antalya Büyükşehir Belediyesi ramazan etkinlikleri kapsamında unutulmaz bir konser verdi. 19 Mayıs coşkusunun da yaşandığı konserde Öztunç'un şarkılarına ellerindeki Türk Bayrakları ile eşlik eden Antalyalılar, Karaalioğlu Parkı'nı kırmızı beyaza boyadı.

Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen "Geleneksel Ramazan Etkinlikleri" renkli programlarla devam ediyor. Antalyalılar iftardan sonra soluğu Karaalioğlu Parkı ve Şarampol Caddesi'ndeki etkinliklerde alıyor. Karaalioğlu Parkı'na kurulan geleneksel ramazan çarşısında alışverişten yeme içme ve eğlenceye her türlü ihtiyaçlarını karşılayan vatandaşlar, konserler ve hemşeri geceleri ile ramazan akşamlarını en güzel şekilde yaşıyor. Karaalioğlu Parkı'nda gölge oyunu gösterisiyle başlayan etkinliklerde Karagöz ve Hacivat'ın maceralarına, çocukların yanı sıra aileler de ilgi gösterdi. Geleneksel ramazan eğlenceleri büyüklere geçmişe yolculuk yaptırırken çocuklara da kahkaha dolu anlar yaşattı.

KIRMIZI BEYAZ COŞKU

Ardından ramazan etkinlikleri kapsamında, sevilen halk ozanı Osman Öztunç sahne alarak Antalyalılara müzik dolu bir akşam yaşattı. Karaalioğlu Parkı'nı dolduran 7'den 70'e yüzlerce vatandaş, Osman Öztunç'un söylediği şarkılarla coştu. Ellerindeki Türk bayrakları ile muhteşem bir görüntü oluşturan Antalyalılar, konser alanını kırmızı beyaza boyadı. 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı coşkusunun da en güzel şekilde yaşandığı konserde Öztunç'un şarkılarıyla zaman zaman duygulanan vatandaşlar, hareketli şarkılara da alkışlarla eşlik etti.

Konser sonunda Antalya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkan Zülfi Çelik, Antalya Yörükler Derneği Başkanı Abdullah Duman ve Yörük Beyi Hamdi Sarıca, sanatçı Osman Öztunç'a ve konserde emeği geçenlere hediye taktim etti.

ŞARAMPOL'DE TİYATRO

Ramazan coşkusu Şarampol Caddesi'nde de yaşanmaya devam ediyor. Her akşam birbirinden renkli etkinlik ve gösterilerin olduğu Şarampol Caddesi'nde vatandaşlar iftarın ardından caddede buluşuyor. Büyükşehir Belediyesi Antalya Şehir Tiyatroları'nın (AŞT) "Elbise var insan yok, insan var elbise yok" adlı kukla tiyatrosu çocuklarla buluştu. AŞT oyuncularının sahnelediği kukla oyununu hem küçükler hem büyükler ilgiyle takip etti.

FOTOĞRAFLI

Karaalioğlu'nda Osman Öztunç coşkusu

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 1060 defa okunmuştur
SPOR
Tüm Hakları Saklıdır © 1983 Antalya Son Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 242 311 76 60 0 242 311 76 61 | Faks : 0 242 311 46 64 | Haber Yazılımı: CM Bilişim