Bugün 28 Mart 2024 Perşembe
  • Antalya19 °C
  • IMKB

    %
  • Altın
    2297.275
    %0.94
  • Dolar
    32.3247
    %0.22
  • Euro
    35.0665
    %-0.10
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Kasım Pamuk: “Doğduğum, Doyduğum, Yaşadığım Kente Hizmet Etmeye Talibim”
16 Kasım 2018 Cuma 11:08

Kasım Pamuk: “Doğduğum, Doyduğum, Yaşadığım Kente Hizmet Etmeye Talibim”

AK Parti'den Seyhan Belediye Başkan Aday Adayı Kasım Pamuk, "Seyhan'ın sorunlarını karardan etkilenecekleri de çözüme dahil ederek, katılımcı bir demokrasi...

AK Parti'den Seyhan Belediye Başkan Aday Adayı Kasım Pamuk, "Seyhan'ın sorunlarını karardan etkilenecekleri de çözüme dahil ederek, katılımcı bir demokrasi anlayışı ve ilgili kurum ve kuruluşlarla işbirliği içinde çözmeyi planlıyoruz" dedi.

AK Parti'den Seyhan Belediye Başkan Adaylığı için müracaatta bulunan Kasım Pamuk, çalışmalarına hız verdi. Sürekli halkla iç içe olduğunu belirten Pamuk, "Hayat hikayem yaşadığım kentin hikayesidir. Bu kentte dün yaşananlar geçmişim, gelecekte yaşanacaklar da istikbalimdir. Yaşadığım kentin nimetlerinden istifade ettiğim gibi sorunlarına da ilgisiz kalamam. Bu kentin sorunları bizim sorunlarımız, sorunlarımız da kentin sorunlarıdır. Sorunların parçası olduğumuz bir kentte çözümün de parçası olmaya gayret göstermek görevimizdir" dedi.

"Bu kentte sorun değil, çözüm üretmeye talibiz"

Ticaret, çiftçilik, STK ve siyasi deneyimlerinden kazandığı tecrübeyi Seyhan'lının istifadesine sunmak istediğini söyleyen Pamuk, "Adana bir bütündür. Sorunları da bir bütündür. Mevcut bölünmeler idari bölünmedir. İdari bölünme çözümlerin ortak olmasına engel değildir. Kent merkezinde yaşayanlar aynı gün içinde tüm merkez ilçelere ayak basmaktadır. Adana'nın sorunları çekişme ve kavga yerine anlaşma ve yardımlaşma ile çözülebilir. Biz bu kentte sorun değil, çözüm üretmeye talibiz" şeklinde konuştu.

Seyhan'daki sorunların çözümü için merkezi hükümet, Büyükşehir Belediyesi, STK ve halkın işbirliği yapması gerektiğini vurgulayan Pamuk, "Kentteki sorunları da çözümü de o sorunları yaşayanlar çok iyi bilmektedir. Önemli olan yönetim sürecine yerel ve ulusal tüm paydaşları ortak etmektir. Seyhan'ın sorunlarını karardan etkilenecekleri de çözüme dahil ederek, katılımcı bir demokrasi anlayışı ve ilgili kurum ve kuruluşlarla işbirliği içinde çözmeyi planlıyoruz" diye konuştu.

Bu haber toplam 4065 defa okunmuştur
SPOR
Tüm Hakları Saklıdır © 1983 Antalya Son Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 242 311 76 60 0 242 311 76 61 | Faks : 0 242 311 46 64 | Haber Yazılımı: CM Bilişim