Bugün 29 Mart 2024 Cuma
  • Antalya17 °C
  • IMKB

    %
  • Altın
    2324.005
    %0.73
  • Dolar
    32.3547
    %0.15
  • Euro
    34.9444
    %0.00
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Kayıp Babasını Öğrencileriyle Birlikte Sokak Sokak Arıyor
20 Ocak 2018 Cumartesi 09:58

Kayıp Babasını Öğrencileriyle Birlikte Sokak Sokak Arıyor

Alzheimer hastası yaşlı adamın öğretmen kızı, Adana'da 8 Ocak'ta evden çıkıp bir daha dönmeyen babasını bulmak için öğrencileriyle birlikte seferber...

Alzheimer hastası yaşlı adamın öğretmen kızı, Adana'da 8 Ocak'ta evden çıkıp bir daha dönmeyen babasını bulmak için öğrencileriyle birlikte seferber olarak sokak sokak arıyor.

Edinilen bilgiye göre, olay, Çukurova ilçesine bağlı Mahfesığmaz Mahallesinde meydana geldi. İddiaya göre, Alzheimar hastası 87 yaşındaki Mustafa Keyifli, 8 Ocak 2018 günü evden çıktıktan sonra bir daha dönmedi. Bunun üzerine kızı Sultan Keyifli, polise başvurdu. Recep Birsin Özen Ortaokulunda öğretmenlik yapan Keyifli, bir taraftan da babasını kendi imkanlarıyla aramaya başladı. Bu arada ders saatlerinde morali bozuk olan öğretmene öğrencileri neden üzgün olduğunu sordu. Öğretmen Keyifli, babasının kayıp olduğunu bir türlü bulamadığını söyledi. Bunun üzerine öğrenciler öğretmene "Biz de size yardım etmek istiyoruz. Onu her yerde arayabiliriz" dedi. Öğretmen bu durum karşısında duygulanıp babasının fotoğrafını bastırıp üzerine telefon numaraları yazarak öğrencilerine verdi. Öğrenciler öğretmenleriyle birlikte sokak sokak bu fotoğrafları yapıştırıp öğretmenin kayıp babasını bulmaya çalıştı. Ancak şu zamana kadar babadan bir haber gelmedi.

"Hayatından endişe ediyorum"

Öğretmen Keyifli, Alzheimer hastası babasını 2 yıldır kendisinin baktığını belirterek, "Evden dışarı çıkıp dolaşır geri gelirdi ama bu çıktığında geri gelmedi. Ocak ayının 8'inden beri kayıp hala arıyoruz. Emniyet Müdürlüğüne kayıp başvurusunda bulundum ve çeşitli sosyal medya kanallarından paylaşımlar yaptık. Ben, velilerim ve öğrencilerim sosyal medyadan paylaşımda bulunduk ama şu ana kadar bir ses çıkmadı ben artık hayatından endişe etmeye başladım. Öğrencilerim bana babamı bulma konusunda yardımcı oluyorlar beraber sokaklara afiş asıyoruz ama bir sonuç elde edemedik. Babam Alzheimer hastası ilaç kullanması gerekiyor ama kullanamıyor bu yüzden hayatından endişe ediyorum" dedi.

Öğrenci Filiz Pusu, "Öncelikle hocamız için bulunmasını istiyoruz. Herkesten ricam kim görürse hocamızı aramasını istiyorum" diye konuştu.

Öğrenci Aslan Aşık ise "Hocamızın babası bulunsun bizde onunla beraber çok üzülüyoruz inşallah bulunur" dedi.

Kayıp Babasını Öğrencileriyle Birlikte Sokak Sokak Arıyor

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 373 defa okunmuştur
SPOR
Tüm Hakları Saklıdır © 1983 Antalya Son Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 242 311 76 60 0 242 311 76 61 | Faks : 0 242 311 46 64 | Haber Yazılımı: CM Bilişim