Bugün 19 Mart 2024 Salı
  • Antalya11 °C
  • IMKB

    %
  • Altın
    2246.595
    %0.10
  • Dolar
    32.3347
    %0.08
  • Euro
    35.1824
    %-0.03
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Kaymaz, Artistik Cimnastik Milli Takım Kampını Ziyaret Etti
23 Ağustos 2019 Cuma 17:23

Kaymaz, Artistik Cimnastik Milli Takım Kampını Ziyaret Etti

Gençlik ve Spor İl Müdürü Oğuz Kaymaz, Mersin Olimpik Cimnastik Salonunda dünya kupası hazırlık kampına giren Artistik Cimnastik Milli Takım sporcularını...

Gençlik ve Spor İl Müdürü Oğuz Kaymaz, Mersin Olimpik Cimnastik Salonunda dünya kupası hazırlık kampına giren Artistik Cimnastik Milli Takım sporcularını ve antrenörlerini ziyaret etti.

Mersin'in ev sahipliğinde bu yıl 3'üncüsü 30 Ağustos-1 Eylül tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan "Artistik Cimnastik Dünya Kupası" için son hazırlık kampına giren millileri, Şube Müdürleri Vedat Akyar, Önder Öztürk ve Türkiye Cimnastik Federasyonu Mersin İl Temsilcisi Ayla Çifçi ile birlikte ziyaret eden Müdür Kaymaz, sporculara ve teknik heyete başarılar diledi. Burada basın mensuplarına konuşan Kaymaz, Mersin'deki dünya kupasına 11 ülkeden 48 sporcunun katılacağını söyledi. 3'üncü kez ev sahipliği yapacakları dünya kupasına hazırlıkların devam ettiğini vurgulayan Kaymaz, "8 erkek, 6 kadın milli sporcumuz katılacağı dünya kupası hazırlıklarının son kampı için ilimizde ağırladığımız millilerimizi ziyaret ederek sporcu ve antrenörlerimizin bir ihtiyaçları olup olmadığını sorduk. Millilerimizin moral ve motivasyonu çok iyi. Millilerimizin turnuvadan başarılarla ayrılacağına olan inancım tam. Ülkemizi en iyi şekilde temsil ederek İstiklal Marşımızı okutacaklarına eminim. Spor Kenti Mersin, spor tesisleri açısından Türkiye'nin önde gelen kentlerinden biri haline geldi. Bu organizasyonla birlikte Mersin uluslararası organizasyonlara ev sahipliği yapmaya devam edecek. Kasım ayında ise bocce volo dünya kupasına da ev sahipliği yapmaya hazırlanıyoruz. Bu önemli organizasyonun ilimizde yapılmasında emeği geçen herkese teşekkür eder, milli takımlarımıza başarılar diliyorum" dedi.

Mersin'in ev sahipliğinde gerçekleştirilecek organizasyonda ay yıldızlı formayı, milli sporcular kadınlarda Nazlı Savranbaşı, Göksu Üçtaş Şanlı, Ezgi Yeşil, Tutya Yılmaz, Yaren Turan ve Demet Mutlu erkeklerde ise Ümit Şamiloğlu, İbrahim Çolak, Ahmet Önder, Ferhat Arıcan, Yunus Emre Gündoğdu, Hamza Şamil Yılmaz, Mustafa Arca ve Sercan Demir temsil edecek.

Antalya Son Haber

Bu haber toplam 1627 defa okunmuştur
SPOR
Tüm Hakları Saklıdır © 1983 Antalya Son Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 242 311 76 60 0 242 311 76 61 | Faks : 0 242 311 46 64 | Haber Yazılımı: CM Bilişim