Karakter boyutu :






16 Kasım 2020 Pazartesi 11:28
Kaza Yapan Araçtan 56 Adet Kaçak Telefon Çıktı
Hatay'ın Altınözü ilçesinde kaza yapmış ve terk edilmiş halde bırakılan otomobilde, 56 adet gümrük kaçağı cep telefonu ele geçirildi.
Hatay'ın Altınözü ilçesinde kaza yapmış ve terk edilmiş halde bırakılan otomobilde, 56 adet gümrük kaçağı cep telefonu ele geçirildi.
Altınözü Jandarma Komutanlığı bir otomobil ile Yarseli Mahallesine kaçak cep telefonu getirileceği ihbarını aldı. Bunun üzerine ekipler, kaçakçılık olayının önlenmesi ve şüphelilerin yakalanması amacıyla Yarseli-Bohşin istikametinde kaza yapmış bir otomobili yol kenarında terk edilmiş olarak buldu. Araç içerisinde yapılan arama sonucunda 56 adet kullanılmamış piyasa değeri yaklaşık 150 bin lira olan cep telefonu ele geçirildi.
Yapılan incelemede, aracın yabancı uyruklu S.T isimli şahsa kiralandığı tespit edildi. Gözaltına alınan şüpheli S.T. ifadesinin alınmasının ardından serbest bırakıldı.
Antalya Son Haber
Bu haber toplam 210 defa okunmuştur
DİĞER HABER BAŞLIKLARI
SPOR
Kadın polislerin nefes kesen eğitim
Teşhis edilmesi için anneden DNA örneği alındı
8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde karısını ve oğlunu bıçakladı
23 yaşındaki elektronik mühendisinin cenazesi morgdan alındı
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8

- İlhan Palut: “Maçı 2-1’e Getirecek Golü Bir Türlü Bulamadık”
- Selahattin Baki: “Pelkas, En Yakın Zamanda Aramıza Dönecek, Gollerine Ve Asistlerine Devam Edecek”
- Ankara’da Mobilya Atölyesinde Yangın Çıktı
- Adana’da Drone Destekli Torbacı Operasyonu
- İstanbul’dan Konya’ya Gelip Öldürüp Gitti, Polisin Çalışmasıyla Yakalandı
Tüm Hakları Saklıdır © 1983 Antalya Son Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 242 311 76 60 0 242 311 76 61 | Faks : 0 242 311 46 64 | Haber Yazılımı: CM Bilişim
Tel : 0 242 311 76 60 0 242 311 76 61 | Faks : 0 242 311 46 64 | Haber Yazılımı: CM Bilişim