Bugün 17 Nisan 2024 Çarşamba
  • Antalya18 °C
  • IMKB

    %
  • Altın
    2492.474
    %0.14
  • Dolar
    32.4886
    %0.03
  • Euro
    34.4751
    %0.14
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Kemer'e yeni parklar kazandırılıyor
15 Aralık 2017 Cuma 11:38

Kemer'e yeni parklar kazandırılıyor

KEMER Belediyesi tarafından yeni parklar inşa edilirken mevcut parklardaki bakım çalışmaları da devam ediyor.

KEMER Belediyesi tarafından yeni parklar inşa edilirken mevcut parklardaki bakım çalışmaları da devam ediyor. Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül, "Kemer hizmetin en iyisine layıktır" dedi.

Kemer Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri ilçeye yeni parklar kazandırıyor. Arslanbucak Mahallesi'nde Kemer Belediyesi Hizmet Binası yanında bulunan parka Murat- Nail- Sebahat Çelik ismi verildi. Yeşillendirme çalışmalarının tamamlandığı parka oyun grubu, spor aletleri, bank ve pergolalar yerleştirilecek.

6 BİN METREKARE YEŞİL ALAN

Çamyuva Rukiye Koç Ortaokulu arkasında bulunan ve henüz ismi verilmeyen parkta da çalışmalar devam ediyor. Kemer'e 6 bin metrekare yeşil alan kazandıracak olan parkta yürüyüş yolları, basketbol sahası, çocuk oyun grubu, spor aletleri, pergola ve banklar yer alacak. Alanda bulunan narenciye ağaçları da korunarak parka ayrı bir güzellik kazandırdı.

BAKIM ÇALIŞMALARI

Park ve Bahçeler Müdürlüğü'nün çalışmaları kapsamında Cumhuriyet Parkı ile Çamyuva 30 Ağustos Zafer Parkı arasındaki yürüyüş yolunda toprak serme ve çiçeklendirme çalışmaları yapıldı. Ayrıca çeşitli caddelerdeki orta refüj çiçeklendirme, budama ve bakım çalışmalarına da devam ediliyor. Ayrıca, Park ve Bahçeler Müdürlüğü ile Fen İşleri Müdürlüğü'nün ortak çalışması ile Kemer Belediyesi Çamyuva yeni hizmet binasının etrafında kaldırım, yeşil alan ve bitkilendirme çalışması yapıldı.

"KEMER EN İYİSİNE LAYIK"

Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül, "Hemşehrilerimize ferah mekanlar sunmak ve turistlere görsel güzellikler tattırmak amacıyla ilçenin dört bir yanındaki çalışmalarımız devam ediyor. Bir taraftan yeni parklar inşa ederken bir taraftan da mevcut parklarımızda bakım ve yenileme çalışmalarını gerçekleştiriyoruz. Kemer'imiz hizmetin en iyisine layıktır" dedi.

FOTOĞRAFLI

Kemer'e yeni parklar kazandırılıyor

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 1049 defa okunmuştur
SPOR
Tüm Hakları Saklıdır © 1983 Antalya Son Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 242 311 76 60 0 242 311 76 61 | Faks : 0 242 311 46 64 | Haber Yazılımı: CM Bilişim