Bugün 27 Nisan 2024 Cumartesi
  • Antalya20 °C
  • IMKB

    %
  • Altın
    2440.177
    %0.51
  • Dolar
    32.4575
    %-0.23
  • Euro
    34.7559
    %-0.63

Kahraman Köktürk

12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Kahraman Köktürk

Kemerspor'u ziyaret ettik

28 Ekim 2019 Pazartesi 07:10
 Antalya'nın her takımını kendi takımımız olarak görüyoruz. Mümkün olduğunda kulüpleri ziyaret ediyoruz. Bu zamana kadar öğrencilerimle beraber Döşemealtı İşitme Engelliler Futbol takımının maçına gittik. Ayrıca 1207 Döşemealtı Kadın Futbol takımının maçına gittik. Muratpaşa Hentbol takımının maçına gittik. Antalyaspor ile "Sporda şiddete kırmızı kart" projesi yaptık. Antalyaspor tesislerini ziyaret ettik. 
  Alanyaspor başkanını misafir ettik. Manavgatspor tesislerini ziyaret ettik. Şimdi de görev yaptığım Göynük Mutfak Sanatları Meslek Yüksekokulu İkram Hizmetleri öğrencileri ile Kemerspor 2003 tesislerini ziyaret ettik. Futbolun sadece futbol olmadığını esasında önemli bir istihdam alanı olduğuna inanıyorum. Bu kapsamda da kulüpleri ziyaret ediyoruz. Bu ziyaretler esnasında kulüp yetkilileri ve antrenör-futbolcular ile sohbet ediyoruz. Kendileri de sporun ilçe veya il ekonomisine katkılarını anlatıyorlar. Örneğin bir Serikspor aslında Antalya da özellikle Belek bölgesine kampa gelen takımlar için ne kadar önemlidir. 
  Ama burada bu yazının esas konusu Kemerspordur. İlçede aslında oteller anlamında beş yıldızlı turizmin ilk başladığı ilçe olmasına rağmen sporcu kamp turizminde yeterli saha avantajı yoktur. İlçenin farkında olmadığı konulardan birisi de Kemerspordur. Daha önceki adı Tekirova Belediyespor olan takım yıllardır üçüncü ligde mücadele ediyor. Kemer ilçesinde bulunan otellerin kışın da açılabilmesi için burada spor müsabakaları için alanların olması gerekiyor. Birkaç kere Göynük mahallesinde kapalı alanda spor organizasyonları yapıldı. Bu da ilçenin açık olan otelleri için konaklayacak misafir demek oldu. Hatta U-23 Grekoremen Güreş Şampiyonasında sağolsun Döşemealtı Spor Müdürü olan benim de öğretmenim olan Ahmet Karsavurdan desteğiyle madalya töreninde ödül vermiştik. 
  Kemerspor 2003 sportif direktörü Hüseyin Türk eski arkadaşım. Bir gün öncesinden takımın teknik direktörü Bashri Kurt hocam ile de telefonlaşmıştık. Sonrasında öğrencilerimizle beraber ATSO Kemer temsilciliğindeki sevgili öğrencim Hüseyin Etçi'yi ziyaret ettik. Ardından Kemer Ayışığı Koyu sonrasında Kemerspor 2003 antrenmanı. Türkiye'nin dört bir yanından gelen öğrencilerimiz içinde farklı bir aktivite oldu. Takımın teknik direktörü Bahri Kurt ile öğrencilerim sohbet etti. Kendisine turizm anlamında Kemerspor 2003'ün katkılarını sordular. Bu arada Antalya adına ulusal anlamda en fazla mücadele eden yurtdışından gelen konuklarımızla maç yapan da Hüseyin Türk'ün 1207 Kadın futbol takımıdır.
 
 Kendi adıma futbolcularla yaptığım kısa sohbette ilerleyen zamanlarda maçlarına da gelerek destek vereceğimizi söyledim. Zor şartlarda mücadele ettiklerini bildiğimizi ama öncelikle ligde kalarak sonrasında başa güreşerek başarılı olmalarını temenni ettiğimizi söyledik. Ziyarete katılan öğrencilerimde Kemerspor 2003 takımını iç saha maçlarında tribünde yer almak istediklerini söyledi.
 
Takımın başarılı olması temennimiz. Eğer bu kulübe Kemer ilçe halkı sahip çıkarsa ilerleyen zamanlarda gerekli saha düzenlemeleri olduğu zaman bizler kamp turizmini bu ilçeye daha fazla çekebiliriz. Kendi adıma Almanya futbol Federasyonunda görevli Evren Cebeci kardeşimin desteğiyle üç yılda 150 kadar kişiyi kışın Kemer ilçesinde misafir edilmesinde yardımcı oldum.
 
Bu arada Evren Cebeci ismini de dikkatle takip edin diyorum. İki yıl önce Antalyaspor altyapısında oynayan ve daha sonra Kemerspor 2003 de başarılı lan Lokman Erdoğan'ın bireysel perfermans antrenörüdür. Evren hoca Lokman'ı Antalya'ya gönderen kişidir. Kemerspor 2003 ile profesyonel olan Lokman da kulübe para kazandırarak transfer yapmıştır.
 
 Sadece Kemerspor değil plakası 07 olan her takım bizim ve elimizden geldiğince destek olmaya devam edeceğiz. Bu arada İnşa-Allah Evren Cebeci sayesinde de yeni futbolcuları Antalya takımlarına bedelsiz kazandırmaya devam edeceğiz.
Bu yazı toplam 1489 defa okunmuştur.
SPOR
Tüm Hakları Saklıdır © 1983 Antalya Son Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 242 311 76 60 0 242 311 76 61 | Faks : 0 242 311 46 64 | Haber Yazılımı: CM Bilişim