Bugün 29 Mart 2024 Cuma
  • Antalya15 °C
  • IMKB

    %
  • Altın
    2325.333
    %0.79
  • Dolar
    32.3361
    %0.27
  • Euro
    34.9323
    %0.14
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
“Kepez İYİ olacak”
26 Aralık 2018 Çarşamba 17:20

“Kepez İYİ olacak”

Parti tabanı ve ilçe seçmeninin partilerinden bir aday beklentisi içerisinde olduğunu belirten İYİ Parti Kepez İlçe Başkanı Osman Bulut, “İYİ Parti’nin görüşleri ve ideolojisiyle Kepez halkı uyuşuyor. Kepez İYİ olacak" dedi.

Parti tabanı ve ilçe seçmeninin partilerinden bir aday beklentisi içerisinde olduğunu belirten İYİ Parti Kepez İlçe Başkanı Osman Bulut, “İYİ Parti’nin görüşleri ve ideolojisiyle Kepez halkı uyuşuyor. Biz belediye başkanlığını kazanacağımıza inanıyoruz. Şuanda 10 tane aday adayı arkadaşımız var. İnşallah Kepez İYİ olacak” dedi.

 

İYİ Parti Kepez İlçe Başkanı Osman Bulut, 31 Mart 2019 yerel seçimleri hazırlığı ve belediye başkan adaylığı süreciyle ilgili değerlendirmelerde bulundu.  İlçede seçimi kazanacaklarına inandığını vurgulayan Bulut, partiye olan teveccühün kendilerini mutlu ettiğini söyledi. İlçenin yapısı itibariyle İYİ Parti’ye daha uygun bir seçmen kitlesi olduğuna dikkat çeken Bulut, parti tabanı ve ilçe halkının İYİ Partili bir aday görmek istediğini belirtti.

 

“TÜRKİYE’NİN GÜVENEBİLECEĞİ LİDER AKŞENER”

Kepez’in her köşesinde İYİ Parti’nin olduğunu kaydeden Bulut, “1 buçuk aylık ilçe başkanlığım sürecinde Kepez’in her yerinde sahadayız. Her köşede, mahallede varız. Partimize ve Genel Başkanımız Meral Akşener’e çok büyük bir teveccüh var. Bu teveccüh de bizleri mutlu ediyor. Türkiye’nin artık güvenebileceği siyasi parti İYİ Parti ve lider Meral Akşener. Biz bunu gözlemliyoruz. İlçe, İl teşkilatı ve Genel Merkez olarak sürekli istişare halindeyiz. Birlik beraberlik içerisinde çalışıyoruz” ifadelerini kullandı.

 

“KEPEZ, İYİ PARTİ’DE OLMALI”

Genel Merkez tarafından alınan ittifak kararı çerçevesinde Cumhuriyet Halk Partisi’yle işbirliği halinde olduklarını kaydeden Bulut, “Büyükşehir’de CHP ile işbirliği içerisindeyiz ama kamuoyunda Kepez’de de CHP’nin adayı olacakmış gibi bir algı var. İl Başkanımız Ahmet Aydın’ın da belirttiği gibi Kepez bizim kırmızı çizgimiz. Biz İYİ Parti’nin Kepez’de iktidar olacağının farkındayız. Onun için Kepez kesinlikle İYİ Parti’de olmalı ve Allah’ın izniyle olacak” dedi.

osman-bulut-iyi-parti-kepez-ilce-baskani-2018-11.jpg

“İYİ PARTİLİ ADAY BEKLENTİSİ VAR”

Kepez’in Sağ seçmen ağırlıklı bir ilçe olduğuna dikkat çeken Bulut, şunları dile getirdi:

“Ben 20 yıldır Kepez siyasetinin içerisindeyim. Son 5 yıldır da Kepez Belediye Meclis üyeliği yapmaktayım. Bugün biri bize Kepez’i, Antalya’yı anlatmaya kalkarsa yanlış yapar. Çünkü bizde gerekli bilgi ve birikim var. İlçenin yapısı itibariyle İYİ Parti’ye daha uygun bir seçmen kitlesi var. Parti tabanı ve ilçe halkı İYİ Partili bir aday görmek istediğini sürekli olarak bize iletiyor. Kepez’in partimizde olması partimiz ve Kepez için Antalya için Türkiye için çok önemli. Büyükşehir ile birlikte 5 merkez ilçeden Muratpaşa, Konyaaltı ve Döşemealtı CHP’de kalacak. Bizde merkez ilçeler arasında Kepez ve Aksu’nun İYİ Parti’de kalmasını istiyoruz. Özellikle taban bunu istiyor. Biz tabana kulak verir, onları dinleriz. CHP’nin Antalya’da 5 milletvekili varsa bizim 3 tane var. Biz yeni bir siyasi parti olmamıza rağmen başarılıyız. Bugün her yerde partimiz konuşuluyorsa iyi yoldayız demektir.”

 

“KEPEZ’DE ADAYIMIZ OLACAK”

“Biz yıkıcı değil, yapıcıyız. İYİ parti anlaşmıyor denirse yanlış olur” diyen Bulut, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Biz CHP ile işbirliği yapıyoruz ama bizim haberimiz olmadan 9 ilçeyi açıklıyorlar. Bu etik değil. Biz, ülkemize, geleceğimize hizmet edeceksek bunun bir ayağı da Kepez olmalı. Kepez’den kesinlikle adayımız olacak. Kepez’i alma yolunda çalışmalarımıza devam ediyoruz. Partimize olan teveccühten dolayı şuanda siyasi tecrübeye sahip, ilçeyi iyi bilen 10 tane aday adayı arkadaşımız var. Partimize bir teveccüh olmasa insanlar aday olabilmek için bize elçi göndermez. İYİ Parti’nin Kepez’de başarılı olacağı görülüyor. Bizde halkımızın ve tabanımızın bu düşüncesine sahip çıkacağız. Kepez’de duruşumuz net. Bu duruşumuzdan taviz veremeyiz. Kepez üzerinde polemik yapılması bize zarar vermez. Bunun kime zarar vereceğini halkımız iyi bilir. Ondan dolayı Kepez’i kısır çekişmelere ve polemiklere kurban etmeyelim. Biz üzüm yiyeceğiz, bağcıyı dövmeyeceğiz.”

 

“GENEL MERKEZİN KARARINA SAYGILIYIZ”

“Genel Merkezimizin aldığı karara Kepez İlçe Teşkilatı olarak her zaman saygılıyız” diyen Bulut, “Çünkü onlar, bizlerin burada partimiz için vermiş olduğumuz uğraşları yakından takip ediyorlar. Bizde partimizi Kepez’de iktidar yapmak için bu gayretlerimize devam edeceğiz. Genel Başkanımızın, Genel Merkezimizin aldığı karara sonuna kadar saygılıyız. İşbirliği yapılarak Antalya Büyükşehir Belediye Başkanlığı’na CHP’li Muhittin Böcek gösterilmişse saygı gösterir, Böcek’le çalışırız” açıklamasında bulundu. HABER: YUSUF KATRAĞ

Bu haber toplam 7535 defa okunmuştur
SPOR
Tüm Hakları Saklıdır © 1983 Antalya Son Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 242 311 76 60 0 242 311 76 61 | Faks : 0 242 311 46 64 | Haber Yazılımı: CM Bilişim