Bugün 25 Nisan 2024 Perşembe
  • Antalya27 °C
  • IMKB

    %
  • Altın
    2427.694
    %-0.04
  • Dolar
    32.5699
    %0.15
  • Euro
    35.0032
    %0.66
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
“Kepez kart ile halk ve küçük esnaf kazanacak”
18 Mart 2019 Pazartesi 16:03

“Kepez kart ile halk ve küçük esnaf kazanacak”

Teomanpaşa Mahallesi kapalı pazarında mahalleli ile bir araya gelen Millet İttifakı Kepez Belediye Başkan Adayı Dr. Murat Dinç, belediyeyi aldıktan sonra ihtiyacı olanlara kepez kart vereceklerini, bu kart ile Kepez'deki küçük esnaftan alışveriş

Teomanpaşa Mahallesi kapalı pazarında mahalleli ile bir araya gelen Millet İttifakı Kepez Belediye Başkan Adayı Dr. Murat Dinç, belediyeyi aldıktan sonra ihtiyacı olanlara kepez kart vereceklerini, bu kart ile Kepez'deki küçük esnaftan alışveriş yapılacağını ve bu sayede hem halkın hem küçük esnafın kazanacağını söyledi.

Mahalle toplantılarına hız kesmeden devam eden Millet İttifakı Kepez Belediye Başkan Adayı Dr. Murat Dinç, Teomanpaşa ve Fevzi Çakmak mahallelerinde mahalleli ile bir araya geldi. Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkan Yardımcısı Aykut Erdoğdu, CHP Antalya Milletvekilleri Çetin Osman Budak ve Aydın Özer, CHP Antalya İl Başkanı Ahmet Kumbul, CHP Konyaaltı Belediye Başkan Adayı Semih Esen, İyi Parti İl Başkanı Ahmet Aydın, İyi Parti Kepez İlçe Başkanı Osman Bulut ve CHP Kepez İlçe Başkanı Servet Yıldız’ın da yer aldığı toplantılarda mahalleliler de isteklerini dile getirdi.

“BARIŞ İÇİNDE EŞİT OLARAK YAŞAYACAĞIZ”

Teomanpaşa Mahallesi kapalı pazarında, mahalleliye seslenen CHP Genel Başkan Yardımcısı Aykut Erdoğdu; “Burada Türk, Kürt, Alevi, Sünni her ırktan olan bir millet var biz bunu kimseye böldürmeyeceğiz. Hepimizin dedesi Sarıkamış’ta da Çanakkale’de de şehit oldu. Hepimiz barış içinde eşit olarak yaşayacağız. Biz bölünmeyeceğiz birleşeceğiz, bizleri ayrıştıramayacaklar. İnadına daha güçlü kucaklaşacağız. Murat Dinç başkanım; seviyeli, dürüst, namuslu, sözünün eri bir insan. Kime sorduysam fazlasını söyledi, eksiğini söylemedi. Kepez ona güveniyor, onu seviyor. Çocukların okuyamadığı, mutfakta aşın kaynamadığı, gençlerin işsiz kaldığı, bu düzeni Murat Başkanımızla yıkacağız" ifadelerine yer verdi.  

“KEPEZ İÇİN VAR GÜCÜMLE ÇALIŞACAĞIM”

Murat Dinç, "Kepez'i öyle bir planlayacağız ki, burada doğan çocuklar, doğduğu günden itibaren ihtiyaçlarını burada giderebilecekler. Bebeklere süt ve mama desteği, annelere sosyal ve psikolojik destek, çocuklara kreşler ve etüt merkezleri, öğrencilere burs, gençlere iş imkanı, ev hanımlarına kooperatifleşme olanağı, yaşlılarımıza yaşlılar köyü, hemşerilere hemşeriler köyü, mahalle meclisleri, bilim ve teknoloji merkezleri, prestij caddeleri, kent meydanı ve buna benzer birçok projeyle, Kepez'de insanlara dokunacağız. Dil, din, ırk, mezhep ayırt etmeksizin, her vatandaşa eşit ve adaletli davranacağımıza söz veriyorum. Kepez'i Kepezlilerle kazanacak, Kepezlilerle yönetecek, Kepezlileri huzura erdirmek için var gücümle çalışacağım. Tüm bunları eksiksiz yerine getireceğime dair söz veriyorum ve sizlere kaygısız bir Kepez vadediyorum" diye konuştu.

aae-001.jpg

“FEVZİ ÇAKMAK’TA HAK KAYIPLARI ÖNLENECEK”

Kepez’de pilot olarak Fevzi Çakmak Mahallesini seçtiklerini söyleyen Dinç, belediyeyi aldıktan sonra Fevzi Çakmak Mahallesi'nde ölçümleri tekrar yapacaklarını ve hak kayıplarını önleyeceklerini söyledi. Dinç; "İnsanlarımızın gerçekten hak kaybı yaşadığı söylendi. Yerlerinin çok küçültüldüğü söylendi. Bunun için elimizden geleni yapacağız size verdiğimiz söz hala geçerli" dedi.

“BELEDİYE İŞÇİSİ İŞİNE DEVAM EDECEK”
Dinç, belediyeyi aldıktan sonra ihtiyacı olanlara kepez kart vereceklerini, bu kart ile Kepez'deki küçük esnaftan alışveriş yapılacağını ve bu sayede hem halkın hem küçük esnafın kazanacağını belirtti. Ayrıca Kepez Belediyesi'nde çalışan hiçbir işçinin işten çıkarılmayacağının altını çizen Dinç, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun verdiği talimatla bütün işçilerin maaşını en düşük 2 bin 200 lira yapacaklarını ve bu düzenlemeyi 1 Ocak'tan itibaren geçerli sayıp aradaki farkı işçilere ödeyeceklerini bildirdi. İşçilerin sendika kurmasını da önünü açacaklarını söyleyen Dinç; "Söz verdik sözümüzü tutacağız" dedi.

Engelliler için bütün parkları uygun hale getireceklerini belirten Dinç, engellilerin spor yapacağı alanlar açacaklarını da ekledi. HABER: AYSEL ÖNER

Bu haber toplam 1415 defa okunmuştur
SPOR
Tüm Hakları Saklıdır © 1983 Antalya Son Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 242 311 76 60 0 242 311 76 61 | Faks : 0 242 311 46 64 | Haber Yazılımı: CM Bilişim