Bugün 24 Nisan 2024 Çarşamba
  • Antalya25 °C
  • IMKB

    %
  • Altın
    2428.571
    %-0.03
  • Dolar
    32.5199
    %-0.10
  • Euro
    34.8
    %-0.22
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
“Kepez’i açık ara kazanacağız”
15 Mart 2019 Cuma 15:20

“Kepez’i açık ara kazanacağız”

Millet ittifakının adayı Murat Dinç’in, herkes tarafından kabul gören bir aday olduğunu belirten CHP Kepez İlçe Başkanı Servet Yıldız, Kepez Belediye Başkanlığını açık ara kazanacaklarını söyledi.

Partilerinden aday gösterilen Millet ittifakının Kepez Belediye Başkan adayı Murat Dinç ile birlikte seçim çalışmalarını aralıksız sürdüren Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kepez İlçe Başkanı Servet Yıldız, Murat Dinç’in Kepez için doğru bir aday olduğunu ve olumlu tepkiler aldıklarını belirtti. Seçim konusunda iddialı konuşan Yıldız, kazanacaklarına olan inancının tam olduğunu vurguladı.

 

“HERKES TARAFINDAN KABUL GÖREN BİR ADAYIMIZ VAR”

Murat Dinç’in, herkes tarafından kabul gören bir aday olduğunu vurgulayan Yıldız, “Hem İYİ Partili, hem CHP’li, hem de demokrasiden, özgürlükten, hizmetten yana olan bütün vatandaşlarımızdan kabul gören bir adayımız var. Bunu gittiğimiz her yerde görüyoruz. Dinç’e herkes kucak açıyor. Geçmişte muayene ettiği insanlardan aldığımız övgüler, bizleri çok mutlu ediyor. İnsanların oy vereceğini söylemeleri, desteklerini bildirmeleri moral ve motivasyonumuzu yükseltiyor. Yüksek profilli bir adayımız var. Millet ittifakı olarak bunu Büyükşehir Belediyesi’yle taçlandırarak hem Kepez’i hem de Büyükşehir’i almak istiyoruz” dedi.  

50259474_2016127288422534_2721708225580761088_n.jpg

“SEÇİMİ AÇIK ARA KAZANACAĞIZ”

Seçimi kazanmaya doğru adım adım ilerlediklerine dikkat çeken Yıldız, “Antalya’da herkes ilçesinin ağırlığına göre meclis kadroları kurdu. Bizde Kepez seçmeni üzerinde etkisi olabilecek, seçmenler tarafından kabul görecek bir meclis kadrosu kurduk. Her gün geç saatlere kadar güzel çalışmalar yapıyoruz. Sahada gördüğümüze göre seçimi açık ara alacağımızı düşünüyoruz. Seçimi kazanmaya en yakın olduğumuz dönemdeyiz. Benim anketim vatandaştır. Ben burada belediye başkanlığı, kanaat önderliği yapmış, bu ilçede söz söylemesi gereken herkesle görüşüyorum. Aldığım izlemin adayımız Murat Dinç’in önde olduğunu gösteriyor. Bugün seçim olsa açık ara alıyoruz” diye konuştu.  

 

“İNSANA DOKUNAN VE ÜRETEN BİR BELEDİYECİLİK YAPMAK İSTİYORUZ”

İnsana dokunan projeler ortaya koyduklarının altını çizen Yıldız, şunları dile getirdi:

“Vatandaş iş ve aş isterken bizim uçuk kaçık projeler açıklamamız olmazdı. Domatesin 6, pırasanın 10, ıspanağın 8 lira olduğu, patates, soğanı ithal ettiğimiz bir yerde bizim bina yapacağız dememizin bir anlamı yoktu. Biz, insanlara dokunan, üreten bir belediyecilik yapmak istiyoruz. Tanzim satışlarla değil, üreterek ülkenin geleceğini kurtarabileceğimizi ortaya koyuyoruz. Onun için kooperatifler kurmayı, kadınlarımızın el emeklerini kendilerinin satabileceği alanlar oluşturmayı, temalı prestij caddeleri, orta ölçekli sanayi alanları oluşturmayı vaat ediyoruz. Mesela eli çocuklu kadınlarımız pazara gittiklerinde biran önce evine geri dönmek için aceleyle alışveriş yapmaya çalışıyor ve daha ucuz fiyata alabileceklerini pahalıya almak zorunda kalıyor. Bizim Pazar kenarına kurduğumuz çocuk oyun parkında kadınlarımız çocuklarını belediye personeline teslim edecek ve alışverişlerini rahat rahat yapacaklar. Evde yaşlı veya hastası olanın da haftada iki gün evinde hastasına biz bakacağız ve temizliğini yapacağız. Yaşlılarımıza hobi bahçesi oluşturacağız. Kepez Kart, her mahalleye kreş gibi insana dokunan farklı projelerimiz var. Projelerimize ilgi ve alaka çok güzel.”

img_20190312_104332.jpg

“KEPEZ SAYIDA BÜYÜK, HİZMETTE DEĞİL”

52 ilden daha büyük konumda olan Kepez’in sadece sayıda büyük olduğunu belirten Yıldız, “Kepez sadece sayıda büyük. Onun dışında hizmette büyük değil. Hizmette de büyük olabilmesi için 5 yıllık sürede bize şans verilmesi gerekiyor. Halkımız bizi bir kez denemeli. Biz sadece açıkladığımız projeleri değil, onun haricinde kurduğumuz halk meclislerinden gelen projeleri de uygulayacağız. Kepez’i halk meclisi yönetecek. Projeler masa başında değil, en çok ihtiyaç olan yerlerde uygulanacak” dedi.

 

“KEPEZ’İ YAŞANABİLİR BİR KENT YAPACAĞIZ”

“Biz güler yüzlü, hiç kimsenin kırılmadığı, üzülmediği bir belediyecilik vaat ediyoruz” diyen Yıldız, “Millet ittifakı olarak hem Kepez hem de Büyükşehir’de kazanarak, Kepez’in Muratpaşa ve Konyaaltı gibi yaşanabilir bir kent düzeyine gelmesini istiyoruz. İlçemizde otopark, kaldırım, imar gibi birçok sorunumuz var. Yaşanabilir bir kent olabilmemiz için trafiğe kapalı, insan sirkülasyonunun olduğu çok güzel caddeler açmalıyız. Bugün Kepez’de ticaretin çok canlı olduğu, insanların rahatlıkla alışveriş yapabileceği bir cadde var mı? Yok. İnsanların yemek yiyerek toplantı yapabileceği bir restoranımız yok. Çarşıda akşam saat 24.00’te hayat devam ederken, Kepez’de saat 21.00’dan sonra sokakta kimseyi bulamazsınız. Bir kaderine terk edilmişlik var. Kepez’in kentleşmekten başka çaresi yok. Burayı insanların mutlu ve huzurlu bir şekilde yaşadığı, Antalya’nın gözbebeği bir yer yapmamız gerekiyor. Bunu da adayımız Murat Dinç ve halkın içerisinden herkesin yer aldığı bizim kadrolarımız yapabilir” ifadelerini kullandı. HABER: YUSUF KATRAĞ

Bu haber toplam 1877 defa okunmuştur
SPOR
Tüm Hakları Saklıdır © 1983 Antalya Son Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 242 311 76 60 0 242 311 76 61 | Faks : 0 242 311 46 64 | Haber Yazılımı: CM Bilişim