Bugün 23 Nisan 2024 Salı
  • Antalya18 °C
  • IMKB

    %
  • Altın
    2415.439
    %-0.76
  • Dolar
    32.5459
    %0.31
  • Euro
    34.6957
    %0.09
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Kepezli öğrenciler altın şahsiyetleri tanıdı
20 Mayıs 2018 Pazar 11:58

Kepezli öğrenciler altın şahsiyetleri tanıdı

KEPEZ'de 6 Okul, 6 Altın Şahsiyet programının finaline katılan Başkan Hakan Tütüncü, bu gibi eğlenceli etkinliklerle gençlerin altın şahsiyetlerimizi...

KEPEZ'de 6 Okul, 6 Altın Şahsiyet programının finaline katılan Başkan Hakan Tütüncü, bu gibi eğlenceli etkinliklerle gençlerin altın şahsiyetlerimizi daha iyi tanıdığını söyledi.

Kepez Belediyesi ve Kepez İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğiyle düzenlenen "Kepez'de 6 Okul, 6 Altın Şahsiyet" programının finali, Erdem Bayazıt Kültür Merkezi'nde yapıldı. Programa Kepez Kaymakamı Hamdullah Suphi Özgödek, Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, İlçe Milli Eğitim Müdürü Yıldırım Solak, okul müdürleri, öğretmen ve öğrenciler katıldı. Kepez Anadolu Lisesi, Mobil Ortaokulu, İrenoğulları Şehit Atila Nizam İlkokulu, Çağlayan Anadolu Lisesi, Hüseyin Avni Çöllü Ortaokulu ve Mimar Sinan İlkokulu öğrencileri, unutulmaz altın şahsiyetler Barış Manço, Kemal Sunal, Adile Naşit, Neşet Ertaş ve Abdurrahim Karakoç'u final programında bir kez daha andı.

YENİ EĞİM METOTLARIYLA ÖĞRETİYORUZ

Öğrencilerin bu programla altın şahsiyetlerimizi yakından tanımalarına ve sahneye çıkmalarıyla da medeni cesaret kazandıklarına vurgu yapan Başkan Hakan Tütüncü, bunun büyük bir başarı olduğunu söyledi. Yeni ve eğlenceli eğitim modelleriyle çocukları eğitmenin modern dünyanın en önemli trendlerinden biri olduğunu belirten Tütüncü, "Bu tarz eğitim metotlarıyla onların eğlendiği ortamları da sağlıyoruz. Sıkıcılıktan uzak yaklaşımın ötesinde, cıvıl cıvıl bir eğitim programını armağan ettik. Önümüzdeki yıllarda yine farklı projelere imza atacağız" diye konuştu.

Kepez Anadolu Lisesi, Mobil Ortaokulu, İrenoğulları Şehit Atila Nizam İlkokulu, Çağlayan Anadolu Lisesi, Hüseyin Avni Çöllü Ortaokulu ve Mimar Sinan İlkokulu öğrencilerinin velilerine ve arkadaşlarına tanıttığı programın sonunda, Kaymakam Özgödek ile Başkan Tütüncü emeği geçen tüm öğretmenlere teşekkür plaket verdi.

FOTOĞRAFLI

Kepezli öğrenciler altın şahsiyetleri tanıdı

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 795 defa okunmuştur
SPOR
Tüm Hakları Saklıdır © 1983 Antalya Son Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 242 311 76 60 0 242 311 76 61 | Faks : 0 242 311 46 64 | Haber Yazılımı: CM Bilişim