Bugün 19 Nisan 2024 Cuma
  • Antalya20 °C
  • IMKB

    %
  • Altın
    2507.077
    %0.93
  • Dolar
    32.5833
    %0.10
  • Euro
    34.8134
    %0.17

Kahraman Köktürk

12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Kahraman Köktürk

Kilit Açan Jahoviç

22 Şubat 2020 Cumartesi 23:09
Çok şükür kendi evimizde de kazandık. Bana göre devre arasının en iyi transferi olan Adis Jahoviç Denizli maçında kalitesini göstermişti. Sonrasında yaşadığı talihsiz sakatlığa gerek kendi sporcu sağlığı açısından gerekse Antalyaspor açısından çok üzülmüştüm. Gerçekten de Jahoviç oynasaydı bana göre en azından Kayseri maçında galibiyet ile çıkardık. Şu an itibarıyla alma oranımız oldukça yüksek olduğuna inandığım Malatyaspor maçı var. Umarım o maçı da alarak üste tırmanmaya başlarız.
 
  Tamer Tuna ile beraber en azından gol yeme konusunda mesafe katettik. bu arada oynadığımız Sivas ve Göztepe maçları hariç diğer rakiplerimizin de bir kalite sorunu yaşadığını da gözardı etmemek gerek. Esas Malatya maçından sonra zor haftalar başlıyor. Sivas maçında turu getiren golü atan Doğukan bu hafta cezalı. Bünyamin sağ bekde iyi tuttu. Ama daha kendisini geliştirmesi lazım. Denizlispor maçında Barrow karşısında zorlandığını unutmamak gerek. Bünyamin’in önünde Doğukan oynadığı zaman belki hücum anlamında bir sıkıntı yaşıyoruz ama defansif anlamda sağ tarafı iyi kapattığımızı düşünüyorum.
 
    Kasımpaşa karşısında ilk yarının bitiş düdüğü ile tribünde yer aldım. Bu yüzden çıplak gözle izlemediğim ilk yarı için yorum yapamam ama ikinci yarı başlayınca sahada gözlerim Adis Jahoviç’i görünce çok sevindi. Jahoviç’in bize oyunu kazandıracağını düşünüyordum. Attığı ilk gol ve Sinan’a attırdığı ikinci gol de benim haklılığımı ortaya koydu. bu galibiyet tam zamanında geldi ve gayet güzel oldu. Ama bizi yanıltmasın.
 
Kesinlikle umutlandırsın. Artık defansa katkı sağlayan Veysel Sarı ileride gol atan Adis ile daha rahat oynarız. Anladığım kadarıyla Podolski ikinci yarılarda oyuna girecek. Şu an ki kondisyonu da zaten koca bir maçı çıkartacağa benzemiyor. Fakat son yirmi dakikada Jahoviç ve hızlı oynayan forvetlerimize ara paslar atacağını da görebiliyoruz.
 
   Umarım Malatya maçını kazanırız. Kendi sahamızda oynayacağımız Fenerbahçe maçı da puan veya puanlar ile olursa mantalite olarak da rahatlarız. Bu arada takımın zihninde artık Türkiye Kupası finalinin de olduğunu düşünüyorum. Gönlüm gerek lig kupasının gerekse Türkiye kupasının Antalya’nın iki farklı takımının müzesinde bu sene yer almasını bekliyor 
Bu yazı toplam 2090 defa okunmuştur.
SPOR
Tüm Hakları Saklıdır © 1983 Antalya Son Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 242 311 76 60 0 242 311 76 61 | Faks : 0 242 311 46 64 | Haber Yazılımı: CM Bilişim