Bugün 25 Nisan 2024 Perşembe
  • Antalya29 °C
  • IMKB

    %
  • Altın
    2427.694
    %-0.04
  • Dolar
    32.5699
    %0.15
  • Euro
    35.0032
    %0.66
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Kıvrım ve Cebeci güven tazeledi
14 Eylül 2020 Pazartesi 16:29

Kıvrım ve Cebeci güven tazeledi

AK Parti’nin Döşemealtı ve Aksu ilçe kongreleri gerçekleştirildi. Döşemealtı’nda Bekir Kıvrım, Aksu’da ise Tevfik Fuat Cebeci güven tazeleyerek yeniden ilçe başkanı seçildi.

AK Parti’de hafta sonu 2 ilçenin kongresi gerçekleştirildi. Döşemealtı ve Aksu ilçelerinin kongreleri İl Başkanı İbrahim Ethem Taş, AK Parti Antalya milletvekilleri Kemal Çelik, İbrahim Aydın, Mustafa Köse, Tuba Vural Çokal, Atay Uslu, Genel Merkez İl Koordinatörü Alim Tunç ve delegelerin katılımıyla yapıldı. Korona virüs kapsamındaki tedbirlere uygun olarak gerçekleştirilen kongrelerde, kurallara uymaya özen gösterildi.

ehyvglsxyam9y6p.jpg

“HİZMET BAYRAĞINI DAHA DA YÜKSEKLERE ÇIKARACAĞIZ”

AK Parti Döşemealtı ilçesi 5. olağan ilçe kongresi 13 Eylül Pazar günü saat 11.00’de Merkez Kapalı Pazar yerinde yapıldı. Kongreye İl Başkanı İbrahim Ethem Taş ve AK Parti Antalya milletvekillerinin yanı sıra MHP Döşemealtı İlçe Başkanı Yusuf Oktar ile Antalya Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı Menderes Türel’de katıldı. Kongrede yapılan oylamada Bekir Kıvrım yeniden ilçe başkanı seçildi. Mesaj göndererek ve katılarak destek verenlere teşekkür eden Kıvrım, “Bu hizmet bayrağını daha da yükseklere çıkarmak için ekip arkadaşlarımla birlikte güzel bir çalışma içinde olacağız. Dün olduğu gibi bugün ve yarın da Döşemealtı AK Parti Teşkilatı ve gönüldaşları siyasi faaliyetlerini kardeşlik ruhu içerisinde sürdürecek. Bu kutlu görev süremizde yapacağımız tüm hizmetlerde siz değerli hemşerilerimizin dualarını esirgemeyeceğiniz dileğiyle, herkesi en kalbi duygularımla selamlıyorum” ifadelerini kullandı.

bekir-kivrim.jpg

TÜREL BAŞARI DİLEDİ

Kongrede delege olarak oy kullanan Antalya Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı Menderes Türel ise, “Delegesi bulunmaktan şeref duyduğum Döşemealtı kongremize katılarak görevimizi yerine getirmenin mutluluğu ile bugüne kadar emek veren tüm arkadaşlarımıza teşekkür eder, yeniden seçilen İlçe Başkanımız Bekir Kıvrım ve arkadaşlarına başarılar dilerim” dedi.

menderes-turel-002.jpg

AKSU’DA CEBECİ İLE YOLA DEVAM

AK Parti Aksu ilçesi 5. olağan kongresi ise İl Başkanı İbrahim Ethem Taş, AK Parti Antalya milletvekilleri ve delegelerin katılımıyla 13 Eylül Pazar Günü saat 13.00’de Macun Mahallesi Kapalı Pazar yerinde gerçekleştirildi. Kongrede yapılan oylamada Tevfik Fuat Cebeci yeniden seçilerek güven tazeledi. Katılım sağlayan herkese teşekkür eden Cebeci, “Tüm misafirlerimizin ayağına, yüreğine sağlık. Birlik ve beraberlik içerisinde 5. olağan kongremizi gerçekleştirdik. Hep birlikte, millete hizmet yolunda yürümeye devam ediyoruz. Kongremize katılarak bize güç veren delegelerimize, ilçe yöneticilerimize İl yöneticilerimize, İl Başkanımıza ve milletvekillerimize, tüm AK Parti camiamıza ve bizlere destek veren tüm dostlarımıza şükranlarımızı sunuyoruz. Hep birlikte büyük milletimize hizmet etmeye 2023 hedeflerimizi gerçekleştirmek için çalışmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

ehzscgfxcaaydpr.jpg

“KONGRELERİMİZİ COŞKU VE HEYECANLA GERÇEKLEŞTİRDİK”

Tekrar seçilen ilçe başkanlarını tebrik eden AK Parti Antalya İl Başkanı İbrahim Ethem Taş ise, “Milletvekillerimizin ve dava arkadaşlarımızın katılımıyla coşku ve heyecanla kongrelerimizi gerçekleştirdik. Yeniden seçilen Döşemealtı ilçe başkanımız Bekir Kıvrım ile yönetimine ve yeniden seçilen Aksu ilçe başkanımız Tevfik Fuat Cebeci ile yönetimine başarılar diliyorum” dedi. HABER: YUSUF KATRAĞ

ibrahim-ethem-tas-003.jpg

Bu haber toplam 2565 defa okunmuştur
SPOR
Tüm Hakları Saklıdır © 1983 Antalya Son Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 242 311 76 60 0 242 311 76 61 | Faks : 0 242 311 46 64 | Haber Yazılımı: CM Bilişim