Bugün 24 Nisan 2024 Çarşamba
  • Antalya19 °C
  • IMKB

    %
  • Altın
    2430.366
    %0.04
  • Dolar
    32.529
    %0.08
  • Euro
    34.865
    %0.09
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
KONESKOOP’tan gönül birliği iftarı
19 Mayıs 2019 Pazar 16:26

KONESKOOP’tan gönül birliği iftarı

Geleneksel hale getirdiği esnafla gönül birliği iftarlarını devam ettiren KONESKOOP, yaklaşık 2 bin kişiyi iftarda buluşturdu.

Konyaaltı Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi (KONESKOOP), esnafla gönül birliği iftarında üyelerini ve vatandaşları buluşturdu. Siteler Mahallesi kapalı pazar yerinde esnafla gönül birliği temasıyla gerçekleştirilen iftara, AK Parti Antalya Milletvekili İbrahim Aydın, Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Konyaaltı Kaymakamı Kamil Köten, İl Emniyet Müdür Yardımcısı Nurettin Şengül, Konyaaltı İlçe Jandarma Komutanı Özhan Nacar, Kepez İlçe Emniyet Müdürü Muhittin Ergen, İl Müftüsü Osman Artan, Halkbank Bölge Koordinatörü Mikail Özdemir, belediye meclis üyeleri, oda başkanları ve muhtarlarla birlikte yaklaşık 2 bin kişi katıldı. İftardan önce yaşamını kaybeden esnaflar ve şehitler için mevlit okutuldu.

muftu-osman-artan.jpg

DUAYI ARTAN YAPTI

Programın duasını İl Müftüsü Osman Artan gerçekleştirdi. Esnaflara bol bereketli kazançlar, birlik ve beraberliğin daim olmasını dileyen Artan, Allah’tan milletin ve devletin her türlü fitnelerden muhafazasını istedi. Kalplerde yer alan şehitlerin de hiçbir zaman unutulmayacağının altını çizen Artan, nice Ramazanlarda buluşmayı diledi.

koneskoop-baskani-durali-kolpak.jpg

“İFTARLAR RAMAZAN HUZURUNUN YAŞANDIĞI SOFRALARDIR”

Ramazan ayının huzur ve coşkusunun en fazla yaşandığı yerlerin iftar sofraları olduğunu söyleyen KONESKOOP Yönetim Kurulu Başkanı Durali Kolpak ise, “Bu huzur ve güzelliği bütün boyutlarıyla yaşamak ve paylaşmak için, geleneksel hale getirdiğimiz gönül bağı iftar sofralarımızda sizlerle bir araya geliyoruz. Bugün de birlik ve beraberlik içinde aynı sofrada oruçlarımızı açtık. Bugün aynı zamanda hayatını kaybeden esnaflarımız ve şehitlerimiz için mevlit okuttuk. Son 14 günde sivil-asker 14 şehit verdik. Aramızda 15 Temmuz şehidimiz Muhammet Oğuz Kılınç’ın anne ve babası da var. Vatanımızın birliği ve dirliği için canlarını feda eden şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyorum” dedi. Ramazan ayının huzur ve bereket getirmesini dileyen Kolpak, iftara katılanlara teşekkür etti. İftarın ardından tasavvuf müziği dinletisi ve semazen gösterisi yapıldı. HABER: YUSUF KATRAĞ

11.jpg

Bu haber toplam 2428 defa okunmuştur
SPOR
Tüm Hakları Saklıdır © 1983 Antalya Son Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 242 311 76 60 0 242 311 76 61 | Faks : 0 242 311 46 64 | Haber Yazılımı: CM Bilişim