Bugün 25 Nisan 2024 Perşembe
  • Antalya24 °C
  • IMKB

    %
  • Altın
    2427.694
    %-0.04
  • Dolar
    32.5699
    %0.15
  • Euro
    35.0032
    %0.66
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
“Korsanın kökünü kazıyacağım”
09 Eylül 2019 Pazartesi 17:14

“Korsanın kökünü kazıyacağım”

Baba mesleği olan taksiciliği 2004 yılından bu yanadır sürdüren Hüseyin Aksoy, 6 Ekim Pazar günü yapılacak olan olağanüstü genel kurulda Antalya Şoförler ve Otomobilciler Odası başkanlığına aday olduğunu açıkladı. Çeşitli vaadlerde bulunan Aksoy, korsan

Baba mesleği olan taksiciliği 2004 yılından bu yanadır sürdüren Hüseyin Aksoy, 6 Ekim Pazar günü yapılacak olan olağanüstü genel kurulda Antalya Şoförler ve Otomobilciler Odası başkanlığına aday olduğunu açıkladı. Çeşitli vaadlerde bulunan Aksoy, korsan ve VİP taşımacılığın kökünü kazıyacağını söyledi.

 

Antalya Şoförler Taksiciler Minibüscüler Kamyoncular ve Nakliyeciler Esnaf Odası’nın 6 Ekim Pazar günü Turgut Özal Spor Salonu’nda olağanüstü genel kurulu gerçekleştirilecek. Genel kurulda mevcut başkan Mehmet Ali Alkan ile Niyazi Özçelik başkanlığa aday olurken, Hüseyin Aksoy da adaylığını açıkladı. Dün sabah As Taksi Durağında taksici, nakliyeci ve kamyoncularla biraraya gelen Aksoy, “Ne önde ne geride Allah’ın izniyle omuz omuza yürüyeceğiz” diyerek seçim çalışmalarına start verdi. Aksoy’a taksicilerin yanı sıra nakliyeci, kamyoncu ve TIR’cılar da destek verdi.

sam_9483.jpg

“KENDİME VE EKİBİME GÜVENİYORUM”

“Bizim amacımız meslektaşlarımıza, ekmek yediğimiz sektöre hizmet etmek” diyen Aksoy, “Makam, mevki için değil hizmet için, sevda için yönetime adayız. Kendime, ekibime ve meslektaşlarıma güveniyorum. 2 binden fazla oy alacağımı düşünüyorum ve seçimlerden zaferle çıkacağıma eminim. Basit usül vergi mükellefiyim. Öyle kalacağım. İkinci plakam olmayacak” ifadelerini kullandı.

 

VAADLERİNİ SIRALADI

Öncelikli olarak odanın sarsılan ve yıpranan itibarını eski haline getireceğini kaydeden Aksoy, hayata geçirmek istediği projeleri şöyle sıraladı:

“Lüks makam arabası kullanmayacağım. Aylık 60 lira olan bursumuzu 120 liraya çıkaracağım. 300 lira olan muhasebe ücretini 150 liraya düşüreceğim. Taksimetrede kalibrasyon kağıdı adı altında 80 lira ücret alınıyor. Biz bunu almayacağız. Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek aramızdan birisi. Kendisiyle gerekli görüşmeleri yaparak şehir içinde 2 tane akaryakıt istasyonu açacağım. Durak bakım garajı yapacağım. Bütün taksi duraklarını Antalya’ya yakışan bir şekilde yenileyeceğim. Tüm esnafımıza en kullanışlı modern duraklar yapacağım. Sigorta danışmanlığı ve acenteliği projemizle esnafımızın yüksek ücretler ödediği sigorta işlerinde sıfır kâr ile esnafımızın en büyük destekçisi olacağız. Bizim 5 bin üyemiz var. En kötü şartlarda da 2 bin 500 hususi araçları var. 7 bin 500 kişilik kitle olarak bunu başaracağız. T plakamıza sahip çıkacağım. Korsanla mücadele edeceğim. Rent a car taşımacılığına son vereceğim. Transfer VİP işinin kökünü kazıyacağım. Düğün salonunu üyelerimize ve birinci derece akrabalarına masrafı karşılayacak şekilde vereceğiz. Her yıl en az 500 çocuğumuzu Çanakkale ve Anıtkabir’e götürerek onlara vatan, millet aşkını aşılayacağım.”

 

“BAŞKANLIĞI VE ADAYLIĞI MESLEK HALİNE GETİRMEYECEĞİM”

Başkanlığı meslek haline getirmeyeceğini vurgulayan Aksoy, “Projelerimizi tamamlayıp bitirdikten sonra koltuğu bizden sonra gelen genç nesillere bırakacağım. Ne başkanlığı ne de başkan adaylığını meslek haline getireceğim. 3 dönemdir yenen de yenilen de aynı. Artık yeni bir yüz, vizyon ve ekip isteniyor. Bizde kendimize güvenerek yola çıkıyoruz” diye konuştu.

sam_9462.jpg

“NAKLİYECİ VE KAMYONCULARIN TEMSİLCİSİ OLACAK”

Nakliyecilerin sorunlarına da dikkat çekerek birçok sıkıntıyla karşı karşıya olduklarını vurgulayan Aksoy, “Ben taksinin her şeyini biliyorum ama nakliyeciliği bu işi bilenle yürüyorum. Nakliyeci, kamyoncu ve kamyonetçilerden odamızda temsilciler olacak. Nakliyecinin derdini biz bilmiyorsak o yönetici bilecek. Herhangi bir problem olduğunda bu yöneticilere 7/24 ulaşılabilecek. 28 kişilik listemizde nakliyeci, kamyoncu, kamyonetçinin ağırlığı olacak. Nakliyecilerin tahditli plaka projeleri var. Bu proje için bütün enerjimle çalışacağım” dedi.

 

 “BİRLİKTE BAŞARALIM”

“Seçimin sonucu ne olursa olsun yine direksiyonda olacağım” diyen Aksoy, “Seçimden seçime sahaya çıkan değil, her zaman bu camianın içindeyim. Uzattığım el dost eli. Kendime ve yola çıktıklarıma güveniyorum. Sizler de bana güvenin. 6 Ekim’de elimden tutun bu işi birlikte başaralım. Tebessüm yüzümüzde, doğru söz dilimizde, dürüstlük kalbimizde olacak” açıklamasında bulundu.

 

“SİVRİ DİL KULLANMAYACAĞIM”

26 günlük seçim süreci boyunca sivri dil kullanmayacağının sözünü de veren Aksoy, herkesin oyuna talip olduğunun altını çizdi. HABER: YUSUF KATRAĞ

Bu haber toplam 3118 defa okunmuştur
SPOR
Tüm Hakları Saklıdır © 1983 Antalya Son Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 242 311 76 60 0 242 311 76 61 | Faks : 0 242 311 46 64 | Haber Yazılımı: CM Bilişim