Bugün 29 Mart 2024 Cuma
  • Antalya15 °C
  • IMKB

    %
  • Altın
    2322.043
    %0.67
  • Dolar
    32.3355
    %0.17
  • Euro
    34.9769
    %0.05
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
“Kurallara uyalım”
16 Nisan 2020 Perşembe 21:02

“Kurallara uyalım”

Koronavirüs tehlikesine karşı alınan tedbirler kapsamında çeşitli kuralların uygulandığına dikkat çeken Antalya Kültür Memur Sen Başkanı Esat Esmeray, herkesi bu kurallara uymaya çağırdı.

“KURALLARA LÜTFEN UYALIM”

Koronavirüs tehlikesi nedeniyle “Evde kal” çağrılarına uyulması gerektiğinin altını çizen Antalya Kültür Memur Sen Başkanı Esat Esmeray, “Her birimiz Koronavirüs tehlikesine karşı dikkatli olmak zorundayız. Virüse karşı alınan bütün tedbirlere harfiyen uymalıyız. Aksi halde bunun önüne geçmek mümkün olmayacaktır. Hem kendimizin ve sevdiklerimizin hem de başka insanların hayatlarını riske atmamak için başta hijyen ve sosyal mesafe olmak üzere bütün kurallara lütfen uyalım. Bakın dünyaya, süper güç bildiklerimiz yok olmakta. Kendi vatandaşına dahi sahip çıkamıyorlar. Medeniyetin kapısı dediklerimiz, öyle bildiklerimizin durumu ortada. Kimse tek başına bu savaştan kurtulamaz. Galip gelemez. Türkiye olarak her birimiz aldığımız önlemlerle güvende olduğumuzda, ülkemiz güvende demektir. Haydi öyleyse tedbirli olalım. Evde kalalım. Herkes evde kalsın” dedi.

 

“YARDIMLARIMIZI ESİRGEMEYELİM”

Mübarek Ramazan Ayı’nın yaklaştığına da dikkat çeken Esmeray, “Bugünlerde her zamankinden daha fazla birlik ve bütünlüğe ihtiyacımız var. Her Ramazan ayında olduğu gibi bu yıl da büyüklerimize, yaşlılarımıza gönülden saygı, sevgi ve hürmet sunalım. Yaşlılarımızı, çocuklarımızı, kimsesiz, yetim, dul, sahipsizleri ve de sokak dostlarımızı unutmayalım. İhtiyaç sahiplerine küçük de olsa yardım dağıtmaya çalışalım. Özellikle malum sıkıntılı bir dönemde yaşıyoruz. Sokak dostlarımızı unutmayalım. Uygun yerlere su, mama ve yem bırakalım. Unutma veren el alan elden daha üstündür. Türkiyemizin, bölgemizin ve dünyanın içinde bulunduğu kaostan ıstırap duyan dil, din, ırk, renk, ülke ve şehir neresi olursa olsun yoksulun, muhtacın yardımına koşalım. Antalya Kültür Memur Sen olarak hertürlü insan hak ve hürriyetlerinin yanında olmaya dertlilerin dertlerine, sıkıntılarına derman olmaya küçük de olsa yardım dağıtmaya çalışıyoruz. Sizleri de mazlumun, yetimin ve sokak dostlarımızın gözyaşını silmeye maddi ve manevi destekleri sunmanın onurunu ve mutluluğunu yaşamak adına destek ve katkı vermeye bekliyoruz” şeklinde konuştu. (HABER MERKEZİ)

Bu haber toplam 4132 defa okunmuştur
SPOR
Tüm Hakları Saklıdır © 1983 Antalya Son Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 242 311 76 60 0 242 311 76 61 | Faks : 0 242 311 46 64 | Haber Yazılımı: CM Bilişim