

Laf Atma Tartışmasında Dövüldü
ANTALYA'da laf atma iddiası yüzünden çıkan tartışmada Yusuf K. (66) iki kişi tarafından darbedildi. Yusuf K. aldığı darbeler nedeniyle bir süre baygınlık geçirdi.
Olay, gece saatlerinde Konyaaltı Sahili'nde meydana geldi. Oğlu ve arkadaşıyla denize girmek için sahile gelen Yusuf K., denizden çıktıktan sonra sahil bandı üzerindeki bankta sohbet etmeye başladı. İddiaya göre bu sırada arkalarından gelen iki kişi Yusuf K.'ya, "Sen nasıl kadınlara laf atarsın" diye saldırdı. Çevredekilerin ayırmaya çalışmasına rağmen, Yusuf K. ile yanındakileri darbeden iki kişi, daha sonra olay yerinden ayrıldı. Yusuf K. vücudunun farklı noktalarına aldığı darbeler nedeniyle bir süre baygınlık geçirdi.
Çevredekilerin haber vermesi üzerine olay yerine gelen bekçiler, Yusuf K.'yı darbeden kişileri sahilin başka bir noktasında yakaladı. Yusuf K. olay yerine gelen ambulansla tedavi için Atatürk Devlet Hastanesi'ne götürülürken, şüpheli iki kişi ise ifadeleri alınmak üzere polis merkezine götürüldü.
FOTOĞRAFLI
Erbaş, Hacı Bayram Veli Camii’nde teravih namazı kıldırdı
Otomobilin yan yattığı kaza anı kameraya yansıdı
Samsun'da trafik kazası: 3 yaralı
ABD'de düzenlenen yarışmada dünya 2.'si oldu
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8

- 30 METREKARELİK ATÖLYEDE 36 YILDIR ALANYA ŞALVARINI DÜNYAYA TANITIYOR
- AVM'DEN ŞİKAYETÇİ OLDU
- LAĞIM ÇUKURLARI İÇİN SUÇ DUYURUSU
- PARK HALİNDEKİ ARACA ÇARPARAK MOPEDDEN YERE SAVRULAN BİRİ ÇOCUK 2 KİŞİ, SÜRÜCÜNÜN DİKKATİYLE EZİLMEKTEN KURTULDU
- KENDİ AYAKLARI ÜZERİNDE DURMAYI BAŞARAN SEREBRAL PALSİ HASTASI ADA SU’NUN ANNESİNE KENDİ ELLERİYLE VERDİĞİ ÇİÇEK YÜREKLERİ ISITTI
Tel : 0532 474 99 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim


































