Bugün 19 Nisan 2024 Cuma
  • Antalya22 °C
  • IMKB

    %
  • Altın
    2497.709
    %0.55
  • Dolar
    32.5927
    %0.13
  • Euro
    34.8193
    %0.16
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Manavgat Hayvan Barınağı'nda Etkinlik
20 Kasım 2018 Salı 16:53

Manavgat Hayvan Barınağı'nda Etkinlik

MANAVGAT Belediyesi Sokak Hayvanları Geçici Barındırma ve Bakım Merkezi'nde, Başkan Şükrü Sözen, yerleşik yabancı kadınlar ve öğrencilerin katılımıyla...

MANAVGAT Belediyesi Sokak Hayvanları Geçici Barındırma ve Bakım Merkezi'nde, Başkan Şükrü Sözen, yerleşik yabancı kadınlar ve öğrencilerin katılımıyla etkinlik düzenlendi.

Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, Manavgat Kültür ve Yaşam Derneği (MAYDER) üyesi yerleşik yabancılar ve öğrencilerle birlikte Manavgat Belediyesi Sokak Hayvanları Geçici Barındırma ve Bakım Merkezi'ni ziyaret etti. Ziyarette öğrenciler evcil hayvanlarla birlikte eğlenceli zaman geçirirken, Başkan Sözen ile hayvanları besledi. MAYDER üyeleri de Başkan Sözen ile birlikte tulum giyerek hayvanların yaşam alanını temizledi.

'GARİP" GAYET İYİ

Belediye Başkanı Şükrü Sözen ayrıca geçen ay av tüfeğiyle vurulan ve Manavgat Belediyesi Sokak Hayvanları Geçici Barındırma ve Bakım Merkezi'nde tedaviye alınan "Garip" adı verilen sokak köpeğiyle de ilgilendi. Garip'in gayet iyi olduğunu belirten Başkan Sözen, görevli veteriner ve çalışanlara teşekkür etti. MAYDER Başkanı Ezgi Bahçealtı ile dernek üyesi yerleşik yabancı kadınlar, Başkan Sözen ile böyle anlamlı bir etkinliğe katıldıkları için mutlu olduklarını kaydetti. Öğrenciler de hayvanlarla eğlenceli vakit geçirmenin mutluluğunu yaşadı.

SÖZEN'DEN HAYVAN SAHİPLENMEYE DAVET

Başkan Şükrü Sözen, "Bu dünyayı tüm canlılarımızla birlikte eşit haklarda kullanıyoruz. Onların bu doğada, çevrede, kentimizde hak ettikleri ölçüde yaşamaları gerektiğine inanıyoruz. O yüzden çevremizi, insanlarımızın olduğu kadar içinde yaşayan hayvanlarımız için de güzelleştirmeye çalışıyoruz. Hayvanlarla ilgili olarak bu gün dernek üyelerimiz ve çocuklarımızla birlikte güzel bir toplumsal duyarlılık etkinliğine katılmaktan büyük mutluluk duydum. Onların yaşam alanlarını temizlemek, hayvanlarımızla ilgilenmek çok güzeldi. Hayvan Barınağımızda hayvanlarımızın en iyi şekilde yaşayabilmeleri amacıyla her türlü eksiği de giderdik. Hayvanseverlerden buradaki güzel kedi ve köpeklerimizi sahiplenmelerini istiyoruz" dedi.

FOTOĞRAFLI

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 1195 defa okunmuştur
SPOR
Tüm Hakları Saklıdır © 1983 Antalya Son Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 242 311 76 60 0 242 311 76 61 | Faks : 0 242 311 46 64 | Haber Yazılımı: CM Bilişim