Bugün 28 Mart 2024 Perşembe
  • Antalya21 °C
  • IMKB

    %
  • Altın
    2297.773
    %0.96
  • Dolar
    32.3261
    %0.23
  • Euro
    35.0684
    %-0.11
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Manisa BBSK kupasına kavuştu
22 Nisan 2018 Pazar 20:23

Manisa BBSK kupasına kavuştu

TFF 3'üncü Lig 1'inci Grup'ta mücadele eden Manisa Büyükşehir Belediyespor evinde karşılaştığı Batmanspor'u 2-1 mağlup etmesinin ardından ligin bitimine...

TFF 3'üncü Lig 1'inci Grup'ta mücadele eden Manisa Büyükşehir Belediyespor evinde karşılaştığı Batmanspor'u 2-1 mağlup etmesinin ardından ligin bitimine 5 hafta kala ilan ettiği şampiyonluk sevincini düzenlenen kupa töreniyle taçlandırdı.

TFF 3'üncü Lig 1'inci Grup'ta mücadele eden Manisa Büyükşehir Belediyespor kendi evinde ağırladığı Batmanspor'u ağırladı. Mümin Özkasap Stadı'nda oynanan maçta Manisa Büyükşehir Belediyespor Ali Öztürk'ün 32. dakikada ardından da Tayyib Kanarya'nın 66. dakikada attığı gollerle Batman Petrolspor önünde 2-0 öne geçti. 89. dakikada Batman Petrolspor'un atağında Serhat Özyılmaz'ın attığı golle maç 2-1 Manisa Büyükşehir Belediyespor üstünlüğü ile sona erdi. Maçın bitiminin ardından ligin bitimine 5 hafta kala şampiyonluğunu ilan eden Manisa Büyükşehir Belediyespor için kupa töreni düzenlendi. Kalabalık bir taraftar topluluğunun sloganlarıyla düzenlenen kupa töreninde futbolcular ve yönetim tek tek sahaya çıkarak taraftarları selamladı.

Mevlüt Aktan: "Uzun zamandır futbol başarısı yaşayamayan Manisa'ya yeni heyecan oldu"

Kupa töreninde konuşan Manisa Büyükşehir Belediyespor Başkanı Mevlüt Aktan, yönetime geldikleri günden itibaren şampiyonluğu hedeflediklerini belirterek, "Kendimize bir hedef koyduk. İnandık ve uygulamaya geçtik. O gün kendimize belirlediğimiz hedef şampiyonluk ve kalıcı başarıydı. Bugün önce Allah'ın yardımı sonra inançla şampiyonluğa ulaştık. Bugün Manisa Büyükşehir Belediyesporumuz Manisa'ya yeni bir heyecan kazandırdı. Yıllardır sportif başarıya hasret kalan kentimiz için yeni bir başarıyla bir araya geldik. Manisa Büyükşehir Belediyespor uzun zamandır futbol başarısı yaşayamayan Manisa'ya yeni bir heyecan oldu. Bünyesinde bulunan 13 spor branşıyla yaklaşık 4 bin 500 sporcu ile bu alanda önemli bir açığı kapattık" dedi.

Cengiz Ergün: "Manisa için gurur verici bir gün"

Aktan'ın ardından konuşan Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Manisa için gurur verici bir gün olduğunu belirterek, "Bugün Manisamız için, Manisa futbolu için, şahsım için coşku, gurur ve heyecan dolu bir gün. Göreve geldiğimizde amatör kümede mücadele eden Manisa Büyükşehir Belediyespor futbol takımının doğru bir yapılanma ve doğru yönetim anlayışıyla mücadele etmesi gerektiğini düşündük. Bu çocukları eleştirmeye kalkanlara en güzel cevabı oyuncularımızın sahadaki performansı veriyor. Doğru yönetim anlayışı, doğru transfer, doğru çalışmayla emeklerimizin karşılığını şampiyonlukla bugün taçlandırıyoruz. Hepimize bu güzel şampiyonluk kutlu olsun" diye konuştu.

Konuşmaların ardından Manisa Büyükşehir Belediyespor'un yöneticilerine, teknik heyetine ve futbolculara Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün ve Türkiye Futbol Federasyonu İcra Kurulu Üyesi Ali Düşmez tarafından madalyaları verildi. Madalyaların verilmesinin ardından konuşan Düşmez, şampiyonluğun kalıcı olmasını ve bir üst liglere de çıkmasını temenni etti. Madalya töreninin ardından futbolcular ve yöneticiler büyük bir coşkuyla kupayı kaldırdı. Tören şampiyonluk kupasıyla hatıra fotoğrafı çekilmesiyle sona erdi.

Bu haber toplam 436 defa okunmuştur
SPOR
Tüm Hakları Saklıdır © 1983 Antalya Son Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 242 311 76 60 0 242 311 76 61 | Faks : 0 242 311 46 64 | Haber Yazılımı: CM Bilişim