Bugün 23 Nisan 2024 Salı
  • Antalya21 °C
  • IMKB

    %
  • Altın
    2410.881
    %-0.94
  • Dolar
    32.5648
    %0.23
  • Euro
    34.7004
    %0.08
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
MATSO heyeti Ankara'da
19 Nisan 2018 Perşembe 17:33

MATSO heyeti Ankara'da

MANAVGAT Ticaret ve Sanayi Odası (MATSO) heyeti nisan ayı başında gerçekleşen seçim ve görev dağılımının ardından Antalya milletvekilleri ve TOBB Başkanı...

MANAVGAT Ticaret ve Sanayi Odası (MATSO) heyeti nisan ayı başında gerçekleşen seçim ve görev dağılımının ardından Antalya milletvekilleri ve TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu'nu ziyaret ederek 3 konunun yer aldığı oda üyeleri ve Manavgat'la ilgili talepleri içeren dosya sundu.

MATSO nisan ayı başında gerçekleşen seçim ve görev dağılımının ardından Ankara'ya çıkarma yaptı. MATSO Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Boztaş ve Meclis Başkanı Ömer Kasapoğlu ile yönetim kurulu ve meclis üyelerinin yer aldığı heyet, Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde (TBMM) Ak Parti Antalya milletvekilleri Hüseyin Samani, Gökcen Özdoğan Enç ve İbrahim Aydın, CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Antalya Milletvekili Çetin Osman Budak ile CHP Antalya Milletvekili Niyazi Nefi Kara ile görüştü.

MATSO heyeti görüşmede milletvekillerine; devlet destekli kredilerden üyelerin de faydalandırılması, Manavgat'a Organize Sanayi Bölgesinin kurulması ve ilçedeki KOSGEB şube müdürlüğünün kurulmasını içeren dosyalar ve ilçenin yöresel ürünlerinden oluşan hediye paketlerini sundu.

Heyet daha sonra Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu'nu da makamında ziyaret etti. Ziyarette Manavgat Şelalesi tablosu ve Manavgat'ın yöresel ürünlerinden oluşan hediye paketini takdim eden heyet, Hisarcıklıoğlu'na ilçeyle ilgili talepleri iletme fırsatı da buldu. TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu, MATSO heyetine yeni dönem çalışmaları için başarılar dileyerek, hayırlı olsun dileklerini iletti.

MATSO Başkanı Ahmet Boztaş, ziyaretlerinde üyeler ve ilçeyle ilgili talepleri dosya halinde sunduklarını söyledi. Boztaş, "İkinci döneme geçiyoruz. 4 yıl TOBB Başkanımız Sayın Hisarcıklıoğlu liderliğinde çok güzel hizmetler yaptık. Manavgat'a çok güzel hizmetler sunduk, başkanımızın desteğiyle. Bu ikinci dönemde de inşallah başkanımızın liderliğinde hizmet sunmayı planlamaktayız" dedi.

FOTOĞRAFLI

MATSO heyeti Ankara'da

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 906 defa okunmuştur
SPOR
Tüm Hakları Saklıdır © 1983 Antalya Son Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 242 311 76 60 0 242 311 76 61 | Faks : 0 242 311 46 64 | Haber Yazılımı: CM Bilişim