Bugün 24 Nisan 2024 Çarşamba
  • Antalya24 °C
  • IMKB

    %
  • Altın
    2430.366
    %0.04
  • Dolar
    32.529
    %0.08
  • Euro
    34.865
    %0.09
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Mega Tarım’a görkemli açılış
05 Mart 2018 Pazartesi 18:22

Mega Tarım’a görkemli açılış

Antalyalı iş adamı Ali Ormancıoğlu’na ait Mega Tarım’ın yeni şube açılışı, görkemli bir törenle gerçekleştirildi.

 Törene Aksu Kaymakamı Aydın Ergün,  Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin, NETAFİM Türkiye Genel Müdürü Okan Başaran, Aksu Sanayici ve İşadamları Derneği Başkanı Duran Celbiş, Aksu İlçe Müftüsü Mehmet Ceylan,  Aksu Jandarma Komutanı Salih Demirtaş ve Aksu İlçe Emniyet Müdürü Tevfik Karakayalı’nın yanı sıra; siyasi parti temsilcileri ve Aksulu işadamları katıldı.

sam_2457.jpg

 

“AMACIMIZ, TARIMDA AKSU’YU MARKA YAPMAK”

Tören,  Mega Tarım Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ormancıoğlu’nun konuşmasıyla başladı. Ülkemizin yaşadığı bu sıkıntılı süreçte, vatan için canlarını feda eden Mehmetçiğe Allah’tan rahmet dileyen Ormancıoğlu, Aksu ilçesinde istihdama katkı sağlayacak iş yeri açılışından duyduğu mutluluğu dile getirdi. Aksu’da 24 yıllık tecrübe ile tarım sektörüne yön verdiklerinin altını çizen Ormancıoğlu; “Ülkemizin yaşadığı bu sıkıntılı süreçte öncelikle vatanımız için canlarını feda eden şehitlerimize Allah’tan rahmet, kahraman gazilerimize Allah’tan acil şifalar diliyorum. Tarımın başkenti Antalya’mızın güzide ilçelerinden Aksu’da 24 yıllık tecrübemiz ve modern tarıma yönelik çalışmalarımızla hep birlikte bugünlere geldik. Artık dünya çapında atadan kalma yöntemlerle tarım yapma döneminin sona geldiğini, üretimde toprak büyüklüğünün değil, doğru tarım uygulamalarının daha verimli sonuçlar çıkardığını görmekteyiz. Şirket olarak vizyonumuz, dünyadaki modern tarıma yönelik gelişmeleri yakinen takip ederek, partnerimiz NATAFİM ile birlikte modern seracılıkta Aksu’yu bir marka haline getirmek olacaktır. Bu süreçte bana desteğini ve güvenini esirgemeyen çiftçilerimize ve siz değerli misafirlerimize teşekkür ediyorum” diye konuştu.

aksu.jpeg

“AKSU DEĞİŞTİKÇE GÜZELLEŞİYOR”

Aksu Sanayici ve İşadamları Derneği’nin 2’nci başkanlığını da yürüten Ali Ormancıoğlu, yaptığı konuşmadan sonra kürsüyü Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin’e bıraktı. Başkan Halil Şahin,  konuşmasına Aksu’daki değişimi anlatarak başladı. Göreve geldikleri günden bu yana ilçede pek çok yatırımlara imza attıklarının altını çizen Şahin; “Aksu güzelleşiyor. Değişimi ve dönüşümü hızlı bir şekilde yaşıyoruz. Aksu’da ne kadar işyeri açılırsa bizim için çok önemli. Her iş yeri bir istihdam, bir iş kapısıdır. Bunu çok iyi biliyoruz. Bu işyerini açan Ali kardeşimize hayırlı olsun diyorum.  Aksu’ya yapmış oldukları katkılardan ötürü çok teşekkür ediyoruz. Burada birçok insan istihdam edilecek.  Yeni teknolojileri tarım sektöründe uğraşanlarla buluşturacak. Bu işi önemsiyoruz. Aksu’da yeni birçok iş yerlerinin açılması bizim için önemli” dedi.   Pazar günü gerçekleştirilecek, Aksu Macun Mahallesi Kanalizasyon İnşaatı Temel Atma ve Kapalı Pazar Yeri açılış törenine tüm vatandaşları davet eden Şahin; “ Aksu’da vatandaşlarımızın uzun yıllardır beklediği kanalizasyon ile ilgili kazmayı Pazar günü vuruyoruz. Aksu’nun olmazsa olmazı bir yatırımın gerçekleşmesiyle, uzun yıllar uğraş verdiğimiz kanalizasyonu Aksu’ya başlamış olacağız. Aksu’da hiç olmayanları bu dönem gerçekleştiriyoruz. Aynı gün Kapalı Pazar yerimizin de açılışına tüm vatandaşlarımızı bekliyoruz. Tarım sektörü bu bölgenin olmazsa olmazıdır. Bu yüzden iş yerlerimize sahip çıkalım. Sektöre hizmet eden herkese teşekkür ediyorum” diye konuştu.

sam_2476.jpg

“TARIMIN GELİŞMESİNE KATKI OLACAK”

Aksu Sanayici ve İşadamları Derneği (AKGİAD)  Başkanı Duran Celbiş de, açılış ile ilgili görüşlerini dile getirdi. Mega Tarım Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ormancıoğlu’nun yaptığı yatırımın, ilçe için çok önemli olduğuna dikkat çeken Celbiş; “Derneğimizin de ikinci başkanı olan değerli kardeşimiz Ali Ormancıoğlu’nu bugün yalnız bırakmadık. Ormancıoğlu kardeşimiz, Aksu ilçesinin önemli işadamlarından biridir. Yaptığı yatırımlarla ilçe istihdamımıza önemli katkılar sağlamaktadır. Tarım sektöründe kullanılan en son teknolojileri ilçemize getiren Mega Tarım, ilçemizde tarımın gelişmesine de önemli katkılar sağlayacaktır. Ülkemiz son derece zor zamanlardan geçiyor. Bu zamanda biz işadamlarımıza düşen en önemli görev çalışmak, ülke ekonomimize katkılar sağlamaktır. Ali Ormancıoğlu’nun açtığı yeni işyerinin hem vatana hem de Aksu’ya hayırlı olmasını diliyorum” ifadelerini kullandı. (Haber: Eyüp KOÇAK)

 

Bu haber toplam 8890 defa okunmuştur
SPOR
Tüm Hakları Saklıdır © 1983 Antalya Son Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 242 311 76 60 0 242 311 76 61 | Faks : 0 242 311 46 64 | Haber Yazılımı: CM Bilişim