Bugün 24 Nisan 2024 Çarşamba
  • Antalya24 °C
  • IMKB

    %
  • Altın
    2430.366
    %0.04
  • Dolar
    32.529
    %0.08
  • Euro
    34.865
    %0.09
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Meleklerin sponsoru Corendon oldu
30 Eylül 2019 Pazartesi 17:36

Meleklerin sponsoru Corendon oldu

Muratpaşa Belediyespor Kadın Hentbol Takımı’nın yeni sponsoru Corendon Airlines oldu. 1 yıllık sponsorluk anlaşması, Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal ile Corendon Airlines Yönetim Kurulu Başkanı Yıldıray Karaer’in katılımıyla imzalandı.

13 yıllık Süper Lig yolculuğuna 4’ü şampiyonluk üzere 10 kupa sığdırmayı başaran Muratpaşa Belediyespor Kadın Hentbol Takımı (Paşanın Melekleri) ile Corendon Airlines arasında 1 yıl sürecek sponsorluk anlaşması imzalandı. İmza törenine Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, Corendon Airlines Yönetim Kurlu Başkanı Yıldıray Karaer, Muratpaşa Belediye Spor Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı Murat Şimşek, Hentbol Şube Sorumlusu Özcan Yılmaz, Muratpaşa Belediyespor Kadın Hentbol Takımı Antrenörü Birol Ünsal, Takım Kaptanı Diğdem Hoşgör ve Paşa’nın Melekleri katıldı.

 

“MİLLİ TAKIMLARIMIZIN BİR PARÇASIYIZ”

Muratpaşa Belediyespor’un sporcu yetiştirmede büyük başarılara imza attığını dile getiren Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, “Bu başarı artarak devam edecek. Bu başarının sonuçlarını özellikle kadın hentbolunda milli takımlar düzeyinde gözlemlenebiliyoruz. A Milli, Genç Milli Takım ve daha alt kategorilerde milli takımların nüvesini Muratpaşa’nın oluşturduğunu görüyoruz. Muratpaşa Belediyespor milli takımlarımızın bir parçasıdır. A milli hentbol kadın takımımızda sahaya çıkan ilk 7’den 5’i bizim sporcularımızdan oluşmakta. Genç milli takımda da durum aynı. Daha alt yaşlarda da aynı. Biz sporcu yetiştirmeyi sportif başarı kadar önemli bir başarı sayıyoruz” şeklinde konuştu.

sam_0015.jpg

“TAKIMIMIZIN DESTEKLENMESİNDEN MEMNUNUZ”

Muratpaşa Belediyespor’un kendi alanında dünyada öncü olmuş Corendon Airlines tarafından desteklenmesinin son derece önemli olduğunu kaydeden Uysal, “Dünyada öncü şirketler arasına girmiş firmamız, bizim sporda hedeflediğimiz şeyleri kendi alanında başarmış olan çok değerli bir firma. Takımımızı desteklemeye karar verdi. Bundan çok memnunuz” dedi.

sam_0013.jpg

“TAKIMIMIZIN ARKASINDAYIZ”

“Antalya merkezli bir turizm firması olarak şehrimizin en önemli değerlerinden biri olan Muratpaşa Belediyespor Kadın Hentbol takımına sponsor olmak bizim için çok önemli ve mutluluk kaynağı” diyen Corendon Airlines Yönetim Kurulu Başkanı Yıldıray Karaer ise, 8 yıl önce de sponsor olduklarını hatırlattı. Karaer, “2019 – 2020 sezonunda da yeni sponsorluk anlaşmasında Corendon Havayolları ve Muratpaşa Belediyespor Kadın Hentbol Takımı birbirine uğurlu gelecektir. Birbirine çok büyük katkılar sağlayacaklardır. Sporcularımız hem Türkiye’de, hem de Avrupa’da çok önemli başarılara imzalar atacaklardır. Biz de tüm başarılarında takımımızın arkasında olacağız” dedi.

sam_0024.jpg

KARŞILIKLI HEDİYELER VERİLDİ

Konuşmaların ardından Muratpaşa Belediyespor kadın hentbol takımı ve Corendon Airlines arasında 2019 – 2020 sezonu resmi sponsorluk anlaşması Başkan Ümit Uysal, Kulüp Başkanı Murat Şimşek ve Yıldıray Karaer tarafından imzalandı. İmzaların ardından karşılıklı hediyeler verildi. İmza töreni aile fotoğrafının çekilmesiyle son buldu. HABER: YUSUF KATRAĞ

Bu haber toplam 1104 defa okunmuştur
SPOR
Tüm Hakları Saklıdır © 1983 Antalya Son Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 242 311 76 60 0 242 311 76 61 | Faks : 0 242 311 46 64 | Haber Yazılımı: CM Bilişim