Bugün 29 Mart 2024 Cuma
  • Antalya23 °C
  • IMKB

    %
  • Altın
    2324.75
    %0.78
  • Dolar
    32.3712
    %0.12
  • Euro
    34.9966
    %-0.12

Kahraman Köktürk

12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Kahraman Köktürk

Merih Demiral ve EGM Futbol Akademisi

04 Ocak 2020 Cumartesi 04:30
 
  Almanya da faaliyet gösteren ve Antalya takımlarına oyuncu kazandıran Evren Cebeci'nin kurduğu EGM Futbol Akademisi yurtdışında yaşayanTürk çocuklar için güzel fırsatlarda kazandırıyor. Örneğin Antalya da yaptığı son kampta Antalyaspor U-19 takımı ile dostluk maçı yaptı. Bu dostluk maçı sayesinde o gün kampa gelen Avustralya-Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti ve Almanya da yaşayan Türk çocuklarının gönlüne Antalyaspor sevgisi de kazandırmayı hedefledik. Hedefledik diyorum çünkü Evren Cebeci benim de çok sevdiğim bir kardeşim.
   Bu sene yedincisini düzenlediği kampa Avusturya Hollanda gibi ülkeler ile beraber yaklaşık olarak yedi sekiz ülkeden katılım sağlanmaktadır. Örneğin Azerbeycan-Avusturya-Almanya-Kuzey Kıbrıs Türk cumhuriyeti-Hollanda-Avustralya-Danimarka gibi ülkelerden katılım sağlandığını biliyorum. Bu sene ekibe Avrupa Juda Şampiyonu Talha Aydoğan ile eski genç Milli takım oyuncusu Kerem Bulut da katıldı.
    Gelelim alanyasporlu Merih Demiral kardeşime. Merih Demiral hayata olan tutunma mücadelesi ile gururumuzu kabarttığı gibi hayatta asla vazgeçilmemek gerektiğini anlatan bir "irade" koyuyor. Özellikle Alanyasporlu yazıyorum. Çünkü Merih Demiral'ı Süper Lige kazandıran Alanyaspor. Merih'in de özellikle Alanya sevgisini de katıldığı düğünlerde gördüm. Merih kardeşimize tüm Türkiye dua ediyor. Bizde dahil. İşte o Merih Almanya'nın Dormund bölgesinde faaliyet gösteren EGM Futbol Akademisine ve Evren Cebeci ile ekibine küçük bir motivasyon videosu gönderdi. O belki de babaları bile Almanya da doğan çocukların gözlerindeki sevinç Merih'i de çok mutlu etmiştir. Çünkü bizde Merih'e küçük bir teşekkür videosu gönderdik. Allah yardımcın olsun Merih
   Pars Tekstil
Yazının son bölümünü spora sponsorluk yapan firmalardan bahsederek bitireyim. İstanbul da faaliyet gösteren Pars İş Kıyafetleri firması da Almanya'dan gelen çocukların antrenman kıyafetlerine sponsor oluyor. amatör branşlar başta olmak üzere firmaların sponsorluk faaliyetlerini çok önemsiyoruz. Bir başka yazının konusu da sponsorluk çalışmaları olsun.
Bu yazı toplam 2305 defa okunmuştur.
SPOR
Tüm Hakları Saklıdır © 1983 Antalya Son Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 242 311 76 60 0 242 311 76 61 | Faks : 0 242 311 46 64 | Haber Yazılımı: CM Bilişim