Bugün 20 Nisan 2024 Cumartesi
  • Antalya20 °C
  • IMKB

    %
  • Altın
    2496.161
    %0.03
  • Dolar
    32.4971
    %0.13
  • Euro
    34.5977
    %-0.09
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
MHP’de bayrağı Durgun devraldı
30 Eylül 2019 Pazartesi 09:11

MHP’de bayrağı Durgun devraldı

Yaklaşık 3 buçuk yıl önce MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli tarafından Antalya İl Başkanlığı’na atandıktan sonra geçtiğimiz günlerde istifa eden Mustafa Aksoy, görevi yeni başkan Hilmi Durgun’a devretti. Bayrağı devralan Durgun, hedeflerinin daha ileriye u

Yaklaşık 3 buçuk yıl önce MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli tarafından Antalya İl Başkanlığı’na atandıktan sonra geçtiğimiz günlerde istifa eden Mustafa Aksoy, görevi yeni başkan Hilmi Durgun’a devretti. Bayrağı devralan Durgun, hedeflerinin daha ileriye ulaşmak olduğunu vurguladı.

 

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli tarafından atandıktan sonra 3 buçuk yıldır sürdürdüğü MHP Antalya İl Başkanlığı görevini 18 Eylül’de bırakan Mustafa Aksoy, bayrağı başkanlığa atanan Hilmi Durgun’a devretti. Cumartesi günü il binasında gerçekleştirilen devir teslim törenine ilgi oldukça yoğun oldu. Törene Antalya Milletvekili Abdurrahman Başkan, Antalya eski milletvekili Mehmet Yıldız, Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Korkuteli Belediye Başkanı Ömer Niyazi İşlek, partinin ilçe başkanları, belediye meclis üyeleri ve çok sayıda partili katıldı. Törende yeni başkan Durgun’u ailesi de yalnız bırakmadı.

71723240_2651774834885063_9032774492203515904_n.jpg

“İKİSİNE DE KEFİLİM”

Saygı duruşu, İstiklal Marşı, Kur’an tilaveti ve dualarla başlayan törende konuşan MHP Antalya Milletvekili Abdurrahman Başkan, “Davamıza olan sahipliğin her geçen gün arttığını ve 50 yıllık davamızın ilelebet yüceleceğinin kanıtını bugün burada görüyoruz. Devir teslim töreni bir bayrak yarışıdır. Bayrağı devreden Mustafa Aksoy 3 buçuk yıllık zorlu süreçte partimize çok şey kazandırmıştır. Emeklerini unutmayacağız. Aynı dönemdeki arkadaşlarımızın bir kısmıyla yol yürünecek. Hilmi Durgun da Mustafa Aksoy da benim burada tanıdığım insanlar değil. İkisini de geçmişten tanıyorum. İkisi de kefil olabileceğim arkadaşlarımız. Bayrağı devralan Hilmi Durgun’a inancım tamdır” dedi.

sam_9962.jpg

“HEDEFİMİZ DAHA İLERİYE ULAŞMAK OLACAK”

“9 Şubat 1969 tarihinde temelleri kurucu genel Başkanımız Başbuğ Alparslan Türkeş tarafından atılan Milliyetçi Hareket Partisi’nin aradan geçen 50 yıllık siyasi tarihinde, Türk milleti adına vermiş olduğu siyasi mücadelenin son 22 yılında önce ülkem ve milletim sonra partim sözüyle hareket edip ülkesini ve milletini her şeyin üzerinde tutan liderimiz Devlet Bahçeli’nin takdirine mazhar olmak bizlere onur vermiştir” diyen MHP’nin Antalya yeni İl Başkanı Hilmi Durgun ise, “Çıkmış olduğumuz bu kutlu ve veballi görevin ne kadar ehemmiyetli olduğunun bilincindeyiz. Sorumluluk bilinci içerisinde bizlerden beklenen başarının ne kadar olduğuna bakmaksızın daha ileriye ulaşma hedefinde olacağımızdan hiçbirinizin tereddüdü olmasın. İstişareye dayalı danışma kurullarımızla, değerlendirmeleri öncelik bilerek beklentilere cevap vermek birinci önceliğimiz olacak” diye konuştu.

hilmi-durgun-1.jpg

“DAHA YAŞANIR BİR ANTALYA İÇİN ÇALIŞACAĞIZ”

Kuracakları komisyonlar aracılığıyla taşradan şehre Milliyetçi hareketin kurduğu gönül köprüsünü daha da genişleteceklerini söyleyen Durgun, “Hak ve hukuktan ayrılmadan daha yaşanır bir Antalya için çalışacak ve çalışmaların takipçisi olacağız. Lider ülke Türkiye 2023 vizyonu ile Milliyetçi hareketin, Türk milletinin siyasi izdüşümü olma hedefinden sapmadan, Antalya’da çalınmadık kapı, tutulmadık el bırakmaksızın çalışmalara kaldığımız yerden devam edeceğiz. Hedefimiz yapacaklarımızla değil, yaptıklarımızla gündem oluşturmaktır. İnsan odaklı çalışmalarımızla, milli mutabakatın ve siyasi istikrarın Antalya’da merkezine yerleşmek ise ana hedefimizdir. Antalya’da gönlünde insan sevgisini merkeze oturtmuş, vatanın bölünmez bütünlüğünde buluştuğumuz her insanımızı MHP’de siyaset geliştirmeye davet ediyoruz” diyerek 40 aylık il başkanlığı döneminde birlikte çalıştığı Mustafa Aksoy’a teşekkür etti.

mustafa-aksoy-001.jpg

“PARTİMİZİN NEFERİ OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

MHP’nin bir neferi olmaktan gurur duyduğunu belirten Aksoy ise, “3 buçuk yıllık görev süresince bizlere yol arkadaşlığı yapan dava arkadaşlarıma teşekkürü bir borç bilirim. Kimde hakkım var ise benden yana helal olsun. Kimlerin de benim üzerimde hakkı varsa kendilerinin takdirlerine bırakıyorum. Dünya var oldukça MHP, Türk milliyetçiliği temel değerleri üzerinde siyaset yapmaya, siyaset geliştirmeye devam edecektir. Başbuğumuzun izinde, liderimiz Devlet Bahçeli’nin emrinde partimizin bir neferi olarak hareket etmeye devam edeceğiz. Bundan hiçbir dava arkadaşımızın ve Antalya’da yaşayan hemşerilerimizin şüphesi olmasın” diyerek Durgun ve ekibine başarılar diledi.   

sam_9988.jpg

AKSOY’A PLAKET TAKDİM EDİLDİ

Törenin sonunda yeni başkan Durgun tarafından eski başkan Aksoy’a plaket takdim edildi. Aksoy ise Durgun’a çiçek takdim etti. HABER: YUSUF KATRAĞ

Bu haber toplam 1445 defa okunmuştur
SPOR
Tüm Hakları Saklıdır © 1983 Antalya Son Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 242 311 76 60 0 242 311 76 61 | Faks : 0 242 311 46 64 | Haber Yazılımı: CM Bilişim