Bugün 29 Mart 2024 Cuma
  • Antalya16 °C
  • IMKB

    %
  • Altın
    2323.892
    %0.74
  • Dolar
    32.355
    %0.07
  • Euro
    34.922
    %-0.33
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Muratpaşa'da Yaşlılar Haftası kutlamaları
20 Mart 2018 Salı 12:18

Muratpaşa'da Yaşlılar Haftası kutlamaları

MURATPAŞA Belediye Başkanı Ümit Uysal, Yaşlılara Saygı Haftası'nda açılışı gerçekleştirilen el ürünleri sergisinde "İnsanlarımızı mutlu etmek...

MURATPAŞA Belediye Başkanı Ümit Uysal, Yaşlılara Saygı Haftası'nda açılışı gerçekleştirilen el ürünleri sergisinde "İnsanlarımızı mutlu etmek için çaba sarf eden bir belediyeyiz. Sosyal hizmet kavramını standardize eden ve bütün komşularımıza eşit sunmaya gayret eden bir belediyeyiz" dedi.

Muratpaşa'da 18 Mart Pazar günü başlayıp 24 Mart'a kadar devam edecek Yaşlılara Saygı Haftası etkinlikleri belediye fuayesinde açılan sergisiyle başladı. Muratpaşa Belediyesi'nin bugün sayıları üç olan 3 bin 455 üyesi bulunan Yaşlı Evlerinde düzenlenen kurslarda ortaya çıkan el emeği ürünlerin yer aldığı serginin açılışını Belediye Başkanı Ümit Uysal'la birlikte Muratpaşa Kaymakamı Sedat Sırrı Arısoy, Kepez Kaymakamı Hamdullah Suphi Özgödek gerçekleştirdi.

Başkan Uysal, açılışta yaptığı konuşmada, Muratpaşa Belediyesi'nin komşularının derdiyle dertlenen bir belediye olduğunu söyledi. Muratpaşa'nın asla sadece teknik hizmet üreten kurum olmadığının altını çizen Başkan Uysal, şöyle konuştu:

"İnsanlarımızı mutlu etmek için çaba sarf eden bir belediyeyiz. Sosyal hizmet kavramını standardize eden ve bütün komşularımıza eşit sunmaya gayret eden bir belediyeyiz. Yaşlı Evlerindeki gönül yolcularımız, sevincimizi arttırıyor, neşemizi artıyor. Kendi mutluluklarını artırdıkları gibi şehrimizin mutluluğunu arttırıyorlar. Dolayısıyla, dokunulan, destek verilen her komşumuzun mutluluğunun kamusal bir yararı var."

Muratpaşa Kaymakamı Arısoy ise toplumu oluşturan bütün kesimlerin üretkenliğinin sağlanmasının ortaya çıkardığı sosyalleşmenin yanında ayrı bir öneme sahip olduğunu söyledi.

Konuşmaların ardından 22 Mart'a kadar açık kalacak serginin açılış kurdelesi kesildi. Başkan Uysal, Kaymakam Arısoy ve Kaymakam Özgödek daha sonra sergiyi gezdi. Sergide, Yaşlı Evlerinin kıdemli kent sakinleri Başkan Uysal'a turunç ağacı şeklinde el örgüsü bir çalışmayı hediye etti.

FOTOĞRAFLIU

Muratpaşa'da Yaşlılar Haftası kutlamaları

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 629 defa okunmuştur
SPOR
Tüm Hakları Saklıdır © 1983 Antalya Son Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 242 311 76 60 0 242 311 76 61 | Faks : 0 242 311 46 64 | Haber Yazılımı: CM Bilişim