




Nesilden Nesile Ebru Dersi
Esenlerli dedeler ve nineler, torunlarıyla birlikte Dede Torun Yaşam Merkezi'nde birbirinden renkli ve farklı desenlerde ebru eserleri yaptı.
Esenler Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü'ne bağlı Dede Torun Yaşam Merkezi, filizleri çınarlarla bir araya getirmeye devam ediyor. Dede ve nineler, torunlarıyla birlikte çeşitli etkinlikler yaparak keyifli vakit geçiriyor.
Ebru sanatçısı Figen Yalçın'ın eğitmenliğinde Esenlerli çocuklar, dede ve nineleriyle beraber ebru çalışmaları yapıyor. Geleneksel ebru sanatının nesilden nesile aktarılması amacıyla gerçekleştirilen etkinliklerde yapılan ebru eserleri göz dolduruyor. Ustalara taş çıkarırcasına birbirinden güzel eserlere imza atan torunlar, dede ve nineleriyle birlikte ebru yapmaktan büyük keyif alıyor.
Erbaş, Hacı Bayram Veli Camii’nde teravih namazı kıldırdı
Otomobilin yan yattığı kaza anı kameraya yansıdı
Samsun'da trafik kazası: 3 yaralı
ABD'de düzenlenen yarışmada dünya 2.'si oldu
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8

- SAVAŞTA KATLEDİLEN AKRANLARI İÇİN ANNELERİNİN YAPTIKLARI YİYECEKLERİ SATAN MİNİKLER GÖNÜLLERİ FETHETTİLER
- YANGINDA ÇOCUKLARI KURTARDILAR, 37 YILLIK EMEK KÜL OLDU
- SERİK’TE SEYİR HALİNDEKİ TUR MİNİBÜSÜ YANGINDA KULLANILAMAZ HALE GELDİ
- ANTAKYA’DA İNŞAAT HALİNDEKİ BİNADA YANGIN ÇIKTI
- SESİNDEN RAHATSIZ OLDUĞU ÇOCUKLARI SOPAYLA DÖVDÜ
Tel : 0532 474 99 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim