Bugün 25 Nisan 2024 Perşembe
  • Antalya16 °C
  • IMKB

    %
  • Altın
    2428.571
    %-0.03
  • Dolar
    32.5199
    %-0.10
  • Euro
    34.8
    %-0.22

Binali Efe / KONUK YAZAR

12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Binali Efe / KONUK YAZAR

Nuri Cengiz İl Başkanı

19 Nisan 2021 Pazartesi 02:19

Önce Antalya’ya ve CHP’ye hayırlı olsun.

Sonra da, Nuri Cengiz başkanı kutluyor ve tebrik ediyorum.

Çiçeği burnunda Nuri Başkanla uzun süre aynı kulvarda siyaset yaptık.

İyi bir partili, deneyimli, bilgi ve birikimiyle İl başkanlığını başarıyla yöneteceğine ve yetineceğine inandığım kişilikli biridir.                                                                                 

Ancak; Koltuğun vermiş olduğu güvenle, benlik ihtirasına kapılıp kendisini Kaf dağının kralı gibi girmediği sürece… Nusret Bayar Başkanı’nın görevden alınmasına da üzüldüğümü ifade etmek isterim.  Çalmadı, akçe işlere girmedi. Ama deneyimsizliğinin bedelini ilahlara kurban edilerek ödedi…

Antalya’da CHP il başkanı olmak bir onurdur. Ancak zordur. “Ateşten gömlek” giyinmek gibidir.

CHP İl başkanlık koltuğunu hak eden ve etmeyen niceleri geldi geçti. Kim bilir daha niceleri de gelip ve gidecek…

Yakın zaman içinde, Ahmet Özer Ülken, Cavit Arı ve Ahmet Kumbul gibi omurgalılar eğilmeden, ezilmeden kendileri için değil parti ve ülke menfaatleri için çalışanlar iz bıraktılar. 

Bu ve bunun gibi gidiş ve gelişler (doğru veya yanlış) vatandaşın CHP’ye olan güvenini sarsmaya ve iktidar hazırlığı içinde olan partiyi itibarsızlaştırıyor!

Solcu, devrimci, sosyalist veya muhafazakâr olan niceleri, Türkiye Cumhuriyeti’ne sevdalı olan her bir vatandaşın tek arzusu, CHP gibi Millet İttifak’ı içinde olanların iktidar olması iken, Pati içinde sen, ben, o kavgaları üzüntü kaynağı olmaya devam ediyor!

Bu nedenle derim ki: Aman ha… Dikkatli ol Başkan Nuri Cengiz!

-Parti içi, sen, ben kavgalarına girme, taraf olma. Bertaraf olursun.

-Genel Başkan Kılıçtaroğlu’nun Antalya temsilcisi ve sorumlu lideri olarak yalnız partini, partilini, ülkeni ve hiçbir ayırım yapmadan tüm vatandaşların çıkar ve menfaatlerini düşün ki; CHP’nin iktidar olmasına katkın olsun.

-Yapmasan, düşünmesen ne olur? Allah korusun “bileti kesilmiş meçhul yolcu olursun” ne adın, nede şanın kalır. Tarihin karanlık tüneline gömülür kalırsın!

-Partili emekçi ve emektarlarına, bilhassa genç ve kadın kardeşlerimizin kadrini, kıymetini bil ve onlara hak ettikleri değeri ver ki; Başkanlığın kutlu sona erişsin.

-Birlik ve beraberlik rüzgarını estiremezsen ne olur dersen? Varla yok arası, ya da ha varsın ha yoksun gibi kimseye faydası olmaya biri olarak tarihe karışır yok olmaya mahkûm olursun.

-Kadınlarımız;

Partinin tozunu yutan, terini döken, mahalle, sokak, apartman ve evlerin kapısını TEK TEK çalan, onlardan hak edenlerden en az birini mutlaka Milletvekili yapmak için elinden geleni ardına koymadan mücadele et.

-Sadece yönetimdeki asil üyeleri değil, yedek ve asil ayrımı yapmadan, herkesi görevlendirerek, Genç ve Kadın kollarını da yanına alarak, geceni gündüzüne katarak, mücadeleni meydanlarda başllat. Milletin derdini dinle, notunu al araştır ve vatandaşa geri dön ki; “HALK” ciddiye alındığını his etsin ve değişimin başladığını anlasın.

-Yapmasan ne olur? “Eski tas eski hamam olarak kalır”

Velhasıl kelam, söylenecek çok şey var ama şimdilik bu kadarla yetinelim…

Henüz çok erken ama bekleyip göreceğiz.

Başkan Nuri Çengiz’ le beraber il yönetiminde görevine devam eden tüm arkadaşları tebrik eder, olası bir erken seçime hazırlıklı olmaları için parti içi barışın elzem olduğunu tekrar hatırlatmak isterim.

Binali Efe

 

 

 

 

 

 

Bu yazı toplam 1968 defa okunmuştur.
SPOR
Tüm Hakları Saklıdır © 1983 Antalya Son Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 242 311 76 60 0 242 311 76 61 | Faks : 0 242 311 46 64 | Haber Yazılımı: CM Bilişim