




Oğlunun Nişanı İçin Geldiği Alanya'da, Denizde Boğuldu
ANTALYA'nın Alanya ilçesine, oğlunun nişanı için gelen İbrahim Civan (46), denizde boğulma tehlikesi geçirip, kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi. Acılı Civan ailesi, bugün yapılması planlanan nişanı erteledi.
Olay, perşembe günü saat 23.00 sıralarında, Alanya'nın Oba Mahallesi Atatürk Caddesi'ndeki sahilde meydana geldi. İbrahim Civan, sahilde denize girdi. Bir süre yüzdükten sonra gözden kaybolduğu fark edilen Civan'ın yardımına sahildekiler koştu. Yüzerek, ulaşılan Civan, kıyıya çıkarıldı. 112 Acil Çağrı Merkezi'ne yapılan ihbar sonrası olay yerine sağlık ekipleri yönlendirildi. İlk müdahalesi yapılan İbrahim Civan, ambulansla Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürüldü. Yoğun bakım ünitesine alınan Civan, dün gece yaşamını yitirdi. İbrahim Civan'ın cansız bedeni, savcılık incelemesinin ardından otopsi yapılmak üzere Antalya Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.
OĞLUNUN NİŞANI İÇİN GELMİŞ
Karaman'ın Ermenek ilçesinde oturan İbrahim Civan'ın, oğlunun nişanı için Alanya'ya geldiği belirtildi. Bugün nişanı olacak Zeynel Civan ise mutlu gününe hazırlanırken, babasının ölümüyle büyük üzüntü yaşadı. Nişan ise ertelendi. İbrahim Civan'ın cenazesinin memleketi Ermenek'te toprağa verileceği öğrenildi.
FOTOĞRAFLI

Yasa dışı bahis operasyonunda 15 gözaltı
Meyve yüklü tır devrildi: 3 yaralı
Güzel bir galibiyet olacak
Turizm bölgesinde susam tarımı yeniden ayağa kalkıyor !
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8

- Adana’nın Seyhan İlçesi Akkapı Mahallesinde Bulunan Bir Mobilya Atölyesinde Yangın Çıktı. Alevler Tüm Atölyeyi Sararken Üst Katında Bulunan İki Eve De Sıçradı. İtfaiye Ekiplerinin Müdahalesi Devam Ediyor.
- Kısıtlamayı İhlal Edip Polisten Kaçtılar, Yakalanınca Da 10 Bin Tl Ceza Yediler
- Manavgat’ta 6 mahallede ek kanalizasyon hattı yapıldı
- Boş Sokakta Trafiğe Kapalı Alana Daldı , 3 Ağacı Devirdi Anca Durabildi
- Denizli’de Dağa Kaybolan 3 Kişi Afad Ekipleri Tarafından Aranıyor
Tel : 0 242 311 76 60 0 242 311 76 61 | Faks : 0 242 311 46 64 | Haber Yazılımı: CM Bilişim