Bugün 29 Mart 2024 Cuma
  • Antalya16 °C
  • IMKB

    %
  • Altın
    2324.114
    %0.75
  • Dolar
    32.3616
    %0.11
  • Euro
    34.9438
    %-0.30
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Öğrencilere, Hz. İsa'nın Ruhunun İçine Girdiğini Söyleyen Öğretmen Açığa Alındı
22 Nisan 2019 Pazartesi 16:48

Öğrencilere, Hz. İsa'nın Ruhunun İçine Girdiğini Söyleyen Öğretmen Açığa Alındı

ANTALYA'nın Serik ilçesindeki ortaokulda, öğrencilerine Hz. İsa'nın ruhunun içine girdiği, ardından kıyametle ilgili şeyler anlattığı iddia edilen...

ANTALYA'nın Serik ilçesindeki ortaokulda, öğrencilerine Hz. İsa'nın ruhunun içine girdiği, ardından kıyametle ilgili şeyler anlattığı iddia edilen kadın öğretmen S.K. (35) açığa alındı. Kaymakam Haluk Şimşek, olayla ilgili soruşturmanın sürdüğünü ve müfettiş talebinde bulunduklarını söyledi.

Serik'e bağlı Gedik Mahallesi'ndeki ortaokulda İngilizce öğretmeni olarak görev yapan S.K., iddiaya göre 19 Nisan günü 24 öğrencinin bulunduğu sınıfta ders yapmak istemeyen öğrencilere, "Dersi bırakalım, biraz kıyametten konuşalım" dedi. Hz. İsa'nın ruhunun içine girdiğini, herkesin ne zaman öleceğini ve kıyametin ne zaman kopacağını bildiğini iddia eden S.K., öğrencilere çeşitli şeyler anlattı. S.K.'nın anlatımlarından korkan bazı öğrenciler, ağlayarak dışarı çıktı.

Tiyatroyla da uğraştığı öne sürülen öğretmenin anlatımlarından, psikolojik tedavi gördüğü belirtilen bir öğrenci de korktu. İddiaya göre öğretmenin göğsüne dokunduğu öğrenci titremeye başladı. Öğrenciyi sakinleştiren arkadaşları durumu okul müdürüne anlattı. Daha sonra bazı öğrenciler, öğretmen S.K.'ya "Neden böyle yapıyorsunuz?" diye sordu. Bunun üzerine S.K. da iddiaya göre "Cesaretli olmanız için yapıyorum" karşılığını verdi.

'MÜFETTİŞ İSTEDİK'

Öğrencilerin durumu anlattığı velilerin de şikayette bulunması üzerine olayla ilgili başlatılan soruşturma kapsamında öğretmen S.K., açığa alındı. Kaymakam Haluk Şimşek, "İlçe Milli Eğitim Müdürü'ne vermiş olduğum talimat doğrultusunda öğretmen açığa alınmıştır. Ayrıca olayla ilgili İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nden müfettiş istedik. İddiayla ilgili taraflardan, öğrencilerden bilgi alınacak. Soruşturma sonrasına göre de hareket edilecek. Konuyla ilgili bugün Gedik Mahalle Muhtarı beni ziyaret etti. Kendisini dinledik" dedi.

FOTOĞRAFLI

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 692 defa okunmuştur
SPOR
Tüm Hakları Saklıdır © 1983 Antalya Son Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 242 311 76 60 0 242 311 76 61 | Faks : 0 242 311 46 64 | Haber Yazılımı: CM Bilişim