Bugün 19 Nisan 2024 Cuma
  • Antalya21 °C
  • IMKB

    %
  • Altın
    2495.261
    %0.45
  • Dolar
    32.5846
    %0.11
  • Euro
    34.8318
    %0.20
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Öğretmenlere Öfke Kontrolü Eğitimi
17 Aralık 2018 Pazartesi 14:58

Öğretmenlere Öfke Kontrolü Eğitimi

ANTALYA Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO), Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Antalya İl Müdürlüğü ve Antalya Klinik Psikoloji Enstitüsü işbirliğinde okul...

ANTALYA Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO), Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Antalya İl Müdürlüğü ve Antalya Klinik Psikoloji Enstitüsü işbirliğinde okul öncesi öğretmenlere yönelik "Mahremiyet ve Öfke Kontrolü" eğitimi verildi.

ATSO Atatürk Konferans Salonu'ndaki eğitime, ATSO yönetim kurulu üyesi Nilay Akbaş Tarakçı, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Antalya İl Müdür Yardımcısı Talip Türkcan ve 1600'ü okul öncesi öğretmen ve idarecileri katıldı. ATSO yönetim kurulu üyesi Nilay Akbaş Tarakçı, eğitime gösterilen yoğun ilgiden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Programın eğitim odaklı bir seminer olduğunu dile getiren Tarakçı, "Böyle eğitim programlarına ATSO olarak ev sahipliği yapmaktan her zaman mutluluk duyuyoruz. ATSO olarak eğitime her zaman ayrı bir önem vermekteyiz. Geçmişte odamız tarafından Güzel Sanatlar Lisesi yaptırıldı. Odamız bünyesinde faaliyetlerini sürdüren ATSO Akademi tarafından her yıl binlerce kişiye sertifikalı eğitimler veriyoruz. Bunlar eğitime ne kadar önem verdiğimizin bir göstergesi" dedi.

Yapısal reformların temel bileşenlerinden birisini eğitim reformunun oluşturduğunu vurgulayan Tarakçı, "Gerçekten de ülkemiz zenginleşsin, vatandaşlarımızın refahı artsın, dünyanın en büyük ve gelişmiş ekonomileri arasında yerimizi alalım diyorsak bunun yolu eğitimden geçmektedir. Oda olarak bu vizyona destek vermek adına elimizi taşın altına koyuyor ve çalışmalarımızı bu yönde ilerletiyoruz" diye konuştu.

Nilay Tarakçı'nın ardından konuşan Talip Türkcan da okul öncesi eğitimin önemine vurgu yaptı. Okul öncesinde alınan eğitimin tüm eğitim hayatı üzerinde etkisi olduğunu ifade eden Türkcan, bu açıdan yapılan çalışmanın önemine vurgu yaptı.

Konuşmaların ardından Uzman Klinik Psikologları Selen Sarıoğlu Aktürk ve Yücel Sözer tarafından verilen eğitim semineri ile katılımcılara Mahremiyet ve Öfke Kontrolü anlatıldı. Sunumlar, canlandırmalar ve soru cevap ile interaktif bir sunum yapan eğitimciler, gösterilen yoğun ilgiden dolayı katılımcılara teşekkür etti.

FOTOĞRAFLI

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 927 defa okunmuştur
SPOR
Tüm Hakları Saklıdır © 1983 Antalya Son Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 242 311 76 60 0 242 311 76 61 | Faks : 0 242 311 46 64 | Haber Yazılımı: CM Bilişim