Bugün 28 Mart 2024 Perşembe
  • Antalya15 °C
  • IMKB

    %
  • Altın
    2306.942
    %1.37
  • Dolar
    32.3164
    %0.28
  • Euro
    35.0238
    %-0.09
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Otellerde Beş Yıldızlı Yılbaşı Dekoru
19 Aralık 2018 Çarşamba 12:13

Otellerde Beş Yıldızlı Yılbaşı Dekoru

YILBAŞI gecesi hazırlıklarını tamamlayan Antalya şehir içi otelleri, gala programlarını belirledi.

YILBAŞI gecesi hazırlıklarını tamamlayan Antalya şehir içi otelleri, gala programlarını belirledi. Rixos DownTown ile Hotel Su başta olmak üzere birçok şehir içi oteli, lobilerini yılbaşı dekorlarıyla süsleyerek görsel şölen oluşturdu. Rengarenk led ışıklarla ışıl ışıl olan lobiler, noel baba ve geyiklerinin yanı sıra yılbaşı ağaçlarıyla süslendi.

Beş yıldızlı yılbaşı programları ve gala yemeklerinin yanı sıra Antalya şehir merkezindeki otellerde yılbaşı telaşı tüm hızıyla sürüyor. Otel lobileri başta olmak üzere dış cephelerini binlerce led lambadan oluşan ışık salkımlarıyla süsleyen oteller, yılbaşı gecesine hazır. Rixos DownTown Otel yönetimi, lobiye 6 metre yüksekliğinde noel ağacı yerleştirdi. Üzeri rengarenk süslerle süslenen noel ağacının çevresine de hediye paketleri konuldu. Rixos DownTown müşterileri için unutulmayacak bir gala programı da hazırlandı. 30 Aralık akşamı İpek Demir'in sahneye çıkacağı otelde, yılbaşı gecesi ise Erkan Güleryüz hayranlarıyla buluşacak.

DOWNTOWN GALA YEMEĞİNDE YOK YOK

Gala yemeğinde ise içinde kavuna sarılı tütsülenmiş balzamik soslu somon, avokado ezmesi üzerinde jumbo karides, karadut fesleğenli misket mozerella ve chery domates, şampanya ve zencefille tatlandırılmış kumkat marmelatının bulunduğu mini başlangıcın ardından çiğ köfte, peynir ve kaşık salatası gibi masa serpmeleri gecenin damak tadına hitap eden kısımlarında yerini aldı. Sıcak başlangıçta ise kalamar tava tartar sos ve el yapımı cevizli içli köfte, ana yemekte ise kuzu küşleme masada yerini alacak. Tatlı olarak ise meye parçacıklarıyla zenginleştirilmiş çikolata seçildi.

HOTEL SU'DA BAYRAM KASAP

Hotel Su lobisi ise noel baba ve geyiklerinin görüldüğü yılbaşı köşesini noel ağacı ve hediye paketleriyle süsledi. Tepeden tırnağa led ışıklarla donatılan köşeyi görenler bol bol fotoğraf çekti. Yılbaşı gecesi şarkıcı Bayram Kasap'ın sahneye çıkacağı otelin misafirleri, ardından DJ Ali'nin müziğiyle coşacak. Otelin ana salonunda gerçekleştirilecek yılbaşı gala yemeğinde ise çiğ köfte ile karşılama yapılacak. Masalarda artizan ekmeğinin yanı sıra noel, stollen ve sade role ekmek yer alacak. Serpme peynir tabağı ve başlangıç meze tabağının bulunduğu gala yemeği, hotel su çeşitlemesi adı verilen lezzetli bölümle devam edecek. Ardından yılbaşı efsanesi hindi rouladen servis edilecek. Tatlı, meyve ile devam etmesi planlanan gala yemeği, gecenin sonunda çorba servisiyle son bulacak.

FOTOĞRAFLI

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 924 defa okunmuştur
SPOR
Tüm Hakları Saklıdır © 1983 Antalya Son Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 242 311 76 60 0 242 311 76 61 | Faks : 0 242 311 46 64 | Haber Yazılımı: CM Bilişim