Bugün 24 Nisan 2024 Çarşamba
  • Antalya20 °C
  • IMKB

    %
  • Altın
    2429.254
    %-0.19
  • Dolar
    32.552
    %0.19
  • Euro
    34.8813
    %0.59
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Oy verirken güneşi de görecek !
25 Haziran 2018 Pazartesi 03:33

Oy verirken güneşi de görecek !

5 Yaşında kireç kuyusuna düşrek 67 yıl karanlıkta kalan Nurten Kulğa, kendisini tedavi ettiren eden göz doktoru ve İyi Parti Antalya Millletvekili Adayı Tuba Vural Çokal’a destek ziyaretinde bulundu.
 5 YAŞINDA GÖZLERİ ZARAR GÖRDÜ
 
 67 yaşındaki görme engelli Nurten Kulğa’nın tedavisini sağlayan göz doktoru İyi Parti Antalya Milletevekili Adayı Tuba Vural Çokal, kendisinin tedavi ettiği Nurten Teyze hakkında görüşlerini dile getirdi.  “Bu pazar günü tüm Türkiye sandık başına giderek hem Cumhurbaşkanını hem de kendisini Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde temsil edecek milletvekillerini seçecek. Manavgat’ta yaşayan 72 yaşındaki Nurten Kulga’nın heyecanı ise herkesten farklı. Çünkü 67 yıl sonra yeniden görmeye başlayan Nurten teyze; hayatında ilk kez, oy pusulalarını görerek oy verecek. Nurten teyzenin görmeme hikayesi , 5 yaşında iken evlerinin yakının bulunan bir inşaattaki kireç kuyusuna düşerek başlamış. Bu olay sonucunda gözleri zarar gören, Nurten Kulga hayatının 67 yılını karanlıkta geçirmiş.  Bu süre içinde ailesi hep yanındaymış. Anne babası  ve çocukları onun gözleri olmuş. Nurten Teyze, 67 yıl boyunca farklı şehirlerde farklı doktorlara götürülmüş. En tedavi için bize geldi. Teyzenin her türlü tedavileriyle bizzat ilgilendim ve tedavi için elimizden geleni yaptık”  diye konuştu. 
 
RABBİME ŞÜKÜRLER OLSUN
 
 Nurten Teyze’nin kendisine yaptığı ziyaretten dolayı çok mutlu olduğunu söyleyen Çokal; “Seçim çalışmaları nedeni ile Antalya’nın sahillerini, Torosların zirvesini gezdik. Basmadık toprak sıkmadık el bırakmamak için çalıştık. Birçok kişi ile bir araya geldik. Ancak bu ziyaret bambaşka idi. Bu kadar mutlu eden başka bir şey olamaz. Benim için hastalarım her şeydir. Onlara hiçbir zaman ticari kaygılar ile yaklaşmadım. Mesleğimi insanlığa hizmetin aracı olarak gördüm. Rabbime şükürler olsun, bu günü yaşadım. Nurten Teyzeme ince davranışından dolayı teşekkür ediyorum. 24 Haziran günü Nurten Teyzem güneşi görerek oy kullanacak ve inşallah tüm Türkiye yüzünü güneşe dönecek ifadelerini kullandı. 
 
ALLAH RAZI OLSUN 
 
67 yıl karanlıkta kalan Nurten Teyze, gerçekleştirdiği ziyaret ile ilgili düşüncelerini dile getirdi.  İyi Parti Antalya Milletvekili Adayı Tuba Vural Çokal’a destek vermek için  ziyaret ettiğini söyleyen Nurten Kulğa; “  “67 yıl sonra ilk kez kimsenin yardımı olmadan seçmen sandığına gideceğim, kendi hür irademle ve görerek oy kullanacağım. Görerek verdiğim ilk oyumu benim yeniden görmeme vesile olan doktoruma verecek olmak ise heyecanıma heyecan katıyor. Allah ondan razı olsun. 67 yıl sonra görmenin keyfini yaşıyorum. Oyum Tuba kızıma ”  ifadelerini kullandı.  (Haber: Eyüp KOÇAK)
 
Bu haber toplam 778 defa okunmuştur
SPOR
Tüm Hakları Saklıdır © 1983 Antalya Son Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 242 311 76 60 0 242 311 76 61 | Faks : 0 242 311 46 64 | Haber Yazılımı: CM Bilişim