Bugün 23 Nisan 2024 Salı
  • Antalya18 °C
  • IMKB

    %
  • Altın
    2410.846
    %-0.95
  • Dolar
    32.5611
    %0.23
  • Euro
    34.7004
    %0.09

Adem Vural / SON HABER

12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Adem Vural / SON HABER

‘Paylaştıkça Güçlüyüz’ projesi

07 Mart 2020 Cumartesi 06:43
Günümüzde sosyal yardımlaşma çalışmalarının çoğalması gerçekten anlamlı ve bir o kadar da önemli.
Maddi durumu iyi olmayan ve zor durumdaki kişilere yapılan yardımlar birlik ve beraberliğimizi güçlü yapıyor.
Mesela Büyükşehir Belediyesi’nin hayata geçirdiği ‘’Paylaştıkça Güçlüyüz’’ projesi de bunlardan bir tanesi.
  Şöyle ki; Antalya Büyükşehir Belediyesi, hayırsever vatandaşlar ile ihtiyaç sahipleri arasında köprü vazifesi gören ‘Paylaştıkça Güçlüyüz’ projesini hayata geçirdi.  “Sizin için fazla olan başkası için mutluluk olsun. Kullanmıyorsanız paylaşın” sloganlı proje ile hayırsever vatandaşların yaptığı eşya yardımları ihtiyaç sahiplerine ulaştırılıyor.
Yukarıdaki sözlerimde de ifade ettiğim gibi sosyal ve ekonomik yoksunluk içerisinde bulunan ve desteklenmesi gereken yardıma ihtiyacı olan çocuk, genç, kadın, yaşlı ve engellilere yönelik sosyal hizmet faaliyetlerini aralıksız olarak sürdüren Antalya Büyükşehir Belediyesi, ‘Paylaştıkça Güçlüyüz’ projesi ile kendi bünyesindeki toplama merkezlerinde hayırsever vatandaşların yaptığı eşya yardımlarını biriktirip ihtiyaç sahiplerine ulaştırıyor. ‘Sizin için fazla olan başkası için mutluluk olsun, kullanmıyorsanız paylaşın’ sloganlı proje hayırseverler ve yardıma ihtiyacı olan kişiler arasında köprü vazifesi görüyor.
  Yardımlaşma adına  “Paylaştıkça Güçlüyüz” adlı kampanyaya Antalyalılar  hakikaten sahip çıktı. Kampanya kapsamında Gazipaşa ilçesinde geçtiğimiz da haftalarda yaşanan sel felaketinde eşyaları kullanılmaz hale gelen bir aile Antalya Büyükşehir Belediyesi’nden yardım talebinde bulundu. Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı’na bağlı ekiplerce yapılan tespit çalışmasının ardından, bir hayırsever tarafından bağışlanan eşyalar aileye teslim edildi.
  Eşya bağışlamak isteyen ya da eşyaya ihtiyacı olan vatandaşlar için Büyükşehir Belediyesi’nin yardım toplama merkezleri çalışmalarını devam ettiriyor.
Bu tarz faaliyetlerin ve sosyal yardımlaşma projelerinin tüm ilçelerimizde de yayılması en büyük temennim.
Esen kalın.
Bu yazı toplam 742 defa okunmuştur.
SPOR
Tüm Hakları Saklıdır © 1983 Antalya Son Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 242 311 76 60 0 242 311 76 61 | Faks : 0 242 311 46 64 | Haber Yazılımı: CM Bilişim