Bugün 23 Nisan 2024 Salı
  • Antalya21 °C
  • IMKB

    %
  • Altın
    2429.254
    %-0.19
  • Dolar
    32.552
    %0.19
  • Euro
    34.8813
    %0.59
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
“Polemiklere neden olunmamalı”
14 Mayıs 2019 Salı 16:31

“Polemiklere neden olunmamalı”

Basında kendisiyle ilgili çıkan açıklamalara cevap veren CHP Kepez İlçe Başkanı Servet Yıldız, partinin enerjisini içe yönelik harcayacağı polemiklere neden olunmaması gerektiğini belirtti.

“GÜÇLÜ DESTEĞİMİZİN ONURUNU VE GURURUNU YAŞIYORUM”

Basında kendisiyle ilgili bir ilçe başkanının yaptığı “İlçe Başkanının maaş alarak bir yönetim kurulunda bulunmasını veya belediye iştiraklerinden maaş almasını etik ve doğru bulmadığımı belirtmek istiyorum” şeklindeki açıklamalara CHP Kepez İlçe Başkanı Servet Yıldız cevap verdi. Yıldız yaptığı açıklamada şöyle dedi:

“Bir ilçe başkanımızın önce sosyal medyada, sonra da basın aracılığı ile şahsım ve Konyaaltı ilçe başkanımız hakkında yersiz ve anlamsız beyanlarını partim adına üzüntü ve kaygıyla takip ettim. Beyanında, şahsım ve Konyaaltı İlçe başkanımızın Büyükşehir belediyemize ait bir şirketin yönetim kurulunda görev almamız ve oradan alacağımız ücreti gündeme taşımış. Ben 25 yıldır partimizin her kademesinde görev yapmış maddi ve manevi tüm imkânlarımı partimizin başarısı için kullanan bir parti emekçisi olarak, son bulunduğum görevim olan Kepez İlçe Başkanlığı görevimde tüm örgütüm ve adaylarımızla uyum içerisinde çalışarak, hep birlikte partimizin oyunu katlamış ve bu sayede Büyükşehir Belediyesi’ni partimizin kazanması adına maksimum destek vererek altı oklu bayrağımızın Büyükşehir Belediyesi’ne dikilmesine verdiğimiz güçlü desteğin onurunu ve gururunu yaşamaktayım.”

 

“TALİHSİZ BİR AÇIKLAMA”

“Belediye ve örgüt bağlarımızın daha sağlıklı yürütülebilmesi adına bize tebliğ edilen bu görevi belediye hizmetlerine katkı verebilmek ve belediyemizle örgütümüz arasındaki gönül bağını koruyabilmek adına bir vesile olarak görmekteyiz” diyen Yıldız, açıklamasını şöyle sürdürdü:

“Oradan gelecek olan bir miktar sembolik para bizim gündemimizde asla olmamıştır, olamaz. Bu konu hakkındaki düşüncelerini ilçe başkanı olarak bizlere iletmek yerine bu şekilde gündeme taşıması, parti içi bir mücadele yöntemi olarak benimsemesi partimizin enerjisini içe yönelik harcayacağı polemiklere neden olması ve basın yolu ile bunu dışa yansıtmasını talihsiz bir açıklama olarak görmekteyim. Sorumlu bir siyaset yöneticisinin tavrı bu yönde olmamalıdır diye düşünmekteyim. Kaldı ki arkadaşımızın görev yaptığı ilçe yöneticilerinin bir kısmının görev yaptığı ilçe belediyesinin çalışanı olduğunu, belediye ve belediyeye ait şirketlerde görev aldığını göz ününde bulundurursak bu objektif bir eleştiri olmamıştır.”

 

“SORUMLULUĞUMUZUN BİLİNCİYLE HAREKET ETMEK ZORUNDAYIZ”

Yıldız son olarak, “Değerli ilçe başkanımıza bir yoldaşı olarak tavsiyem; ülkemizin kaderi olarak gördüğümüz İstanbul seçimi dururken ‘Her şey güzel olacak’ sloganı ile omuz omuza dışa dönük bir mücadeleyi tüm yurttaşlarımızla birlikte örgütleme gibi sorumluluğumuz varken, kongrelere, içe dönük enerjimizi boşa harcamayı doğru bulmam. Özellikle biz yöneticiler ağır sorumluluğumuzun bilinci ile hareket etmek zorundayız. Her şey çok güzel olacak” açıklamasında bulundu. (HABER MERKEZİ)

Bu haber toplam 2967 defa okunmuştur
SPOR
Tüm Hakları Saklıdır © 1983 Antalya Son Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 242 311 76 60 0 242 311 76 61 | Faks : 0 242 311 46 64 | Haber Yazılımı: CM Bilişim