Bugün 25 Nisan 2024 Perşembe
  • Antalya21 °C
  • IMKB

    %
  • Altın
    2428.571
    %-0.03
  • Dolar
    32.5199
    %-0.10
  • Euro
    34.8
    %-0.22
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Prof. Dr. Gültekin Emekli Oldu
18 Şubat 2019 Pazartesi 14:33

Prof. Dr. Gültekin Emekli Oldu

AKDENİZ Üniversitesi (AÜ) Tıp Fakültesi Tıbbi Mikrobiyoloji Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof.

AKDENİZ Üniversitesi (AÜ) Tıp Fakültesi Tıbbi Mikrobiyoloji Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Meral Gültekin emekli oldu.

Mesleki yaşamı boyunca başhekimlik, dekanlık ve rektör yardımcılığı gibi pek çok idari görevde bulunan Prof. Dr. Meral Gültekin için AÜ Hastanesi Mor Salon'da emeklilik töreni düzenlendi. Çok sayıda hastane personeli ve akademisyenin katıldığı tören Prof. Dr. Meral Gültekin, Frank Sinatra'nın My Way (Benim Yolum) şarkısı eşliğinde çocukluğundan akademik hayatına kadar "B benim yolumdu" adıyla sunum yaptı. Hayatından kesinler sunan Prof. Dr. Gültekin, kimi zaman güldürdü kimi zaman duygusal anlar yaşattı. Prof. Dr. Gültekin, "Yolumun önemli kilometre taşlarını ve dönemeçlerini paylaşmaya çalıştım. Bu yolda bana eşlik eden arkadaş ve dostlarıma hayatıma dokundukları için tekrar tekrar teşekkür ediyorum. O kadar gurur duydum ki buraya geldiğiniz ve beni yalnız bırakmadığınız için. Dileğim yine birlikte olmak ve yollarımızın hep bir yerlerde kesişmesi. Sağ olun, var olun" dedi.

Törende Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Gülay Özbilim, AÜ eski Rektörü Yaşar Uçar, öğretim üyeleri Prof. Dr. Derya Mutlu, Prof. Dr. Mustafa Melikoğlu, Prof. Dr. Tomris Özben, emekli öğretim üyeleri Prof. Dr. Gönül Mutlu, Prof. Dr. Yavuz Tekelioğlu, Türk Mikrobiyoloji Cemiyeti Genel Sekreteri Prof. Dr. Mustafa Özyurt, Klinik Mikrobiyoloji Uzmanlık Derneği Başkanı Doç. Dr. Berrin Esen, Ankara Mikrobiyoloji Derneği Başkanı Prof. Dr. Gülşen Hasçelik de konuşma yaparak Prof. Dr. Gültekin ile ilgili anılarını paylaştı.

Konuşmaların sonunda Tıp Fakültesi Dekanlığı, mesleki ve sivil toplum kuruluşları tarafından günün anısına Prof. Dr. Gültekin'e plaket ve çiçek takdim edildi. Tören kokteyl ve toplu fotoğraf çekimleriyle son buldu.

FOTOĞRAFLI

 

 

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 1347 defa okunmuştur
SPOR
Tüm Hakları Saklıdır © 1983 Antalya Son Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 242 311 76 60 0 242 311 76 61 | Faks : 0 242 311 46 64 | Haber Yazılımı: CM Bilişim