Bugün 29 Mart 2024 Cuma
  • Antalya16 °C
  • IMKB

    %
  • Altın
    2322.672
    %0.70
  • Dolar
    32.3501
    %0.07
  • Euro
    34.8436
    %1.53
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Prof. Dr. Mehmet Şişman KBÜ’yü ziyaret etti
21 Mayıs 2018 Pazartesi 13:28

Prof. Dr. Mehmet Şişman KBÜ’yü ziyaret etti

Yükseköğretim Kurulu (YÖK) Yürütme Kurulu Üyesi Prof. Dr. Mehmet Şişman, Karabük Üniversitesini ziyaret etti.

Yükseköğretim Kurulu (YÖK) Yürütme Kurulu Üyesi Prof. Dr. Mehmet Şişman, Karabük Üniversitesini ziyaret etti.

Yükseköğretim Kurulu (YÖK) üyeleri, sorunları yerinde tespit etmek ve üniversite öğrenci temsilcilerinin görüşlerini almak üzere düzenli aralıklarla üniversiteleri ziyaret ediyor. Bu kapsamda Prof. Dr. Mehmet Şişman, Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Refik Polat'ı makamında ziyaret etti. Makam ziyareti sırasında Prof. Şişman'a Karabük Üniversitesi hakkında bilgiler veren Rektör Polat, ziyaretinden dolayı konuğuna teşekkür etti.

Prof. Mehmet Şişman, makam ziyareti sonrası Rektör Prof. Dr. Refik Polat ile birlikte Demir Çelik Kampüsünü gezdi. İlk olarak dış görünüşü ile dikkat çeken Karabük Üniversitesi Kamil Güleç Kütüphanesini ziyaret eden Prof. Şişman, burada kütüphaneyi gezerek bilgi aldı. Prof. Şişman daha sonra ise sırasıyla Demir Çelik Enstitüsünü, Üniversite Cami'sini, Uluslararası Öğrenci Koordinatörlüğünü, Öğrenci İşlerini ve Yabancı Diller Yüksekokulunu ziyaret etti. Prof. Şişman ziyaretleri sırasında öğrenciler ve akademisyenlerle de sohbet ederek sorunlarını dinledi.

Kendi adına hazırlanan fidanı dikti

Kampüs gezisinin ardından Karabük Üniversitesi Senato Toplantısına katılan Prof. Dr. Mehmet Şişman toplantının ardından rektörlük binası arkasına kendi adına hazırlanan fidanı dikti. Rektör Prof. Dr. Refik Polat fidan dikimi ardından Prof. Dr. Mehmet Şişman'a ağaç dikme sertifikasını sundu.

Öğrencilerle iftar yapıldı

YÖK Yürütme Kurulu Üyesi Prof. Dr. Mehmet Şişman, Karabük Üniversitesi ziyareti kapsamında son olarak Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Refik Polat ile birlikte Karabük Üniversitesi öğrencileri ile iftarda bir araya geldi. Karabük Üniversitesi Uygulama Otelinde yapılan iftara YÖK Yürütme Kurulu Üyesi Prof. Dr. Metin Topçuoğlu, Zonguldak Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Çufalı, Bartın Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Orhan Uzun, çok sayıda yerli ve uluslararası öğrenci katıldı. İftar yemeği toplu çekilen fotoğrafın ardından son buldu.

Bu haber toplam 215 defa okunmuştur
SPOR
Tüm Hakları Saklıdır © 1983 Antalya Son Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 242 311 76 60 0 242 311 76 61 | Faks : 0 242 311 46 64 | Haber Yazılımı: CM Bilişim