

Rahatsızlanan Radyoloji Uzmanından Örnek Davranış
ANTALYA'nın Finike ilçesinde ani gelişen apandisit rahatsızlığı nedeniyle ameliyat olması gereken Finike Devlet Hastanesi Radyoloji Uzmanı Dr. Ahmet Öztürk, cerrahi müdahale öncesi hastaların mağdur olmaması için ameliyat masasına yatacağı son dakikaya kadar görevini bırakmadı.
Finike Devlet Hastanesi Radyoloji Uzmanı Dr. Ahmet Öztürk, aniden rahatsızlandı. Apandisit teşhisi konulan Dr. Öztürk, önce hastalarıyla ilgilendi, sonra ameliyat masasına yattı. Dr. Öztürk'ün örnek davranışı hastane yönetimini de duygulandırdı. Öztürk'ü hasta yatağında ziyaret eden Başhekim Op. Dr. Yücel Kurt, hasta sağlığını kendi sağlığından önde tutan doktoru tebrik ederek, bunun çok değerli bir davranış olduğunu söyledi.
Başhekim Kurt, "Radyoloji uzmanımız mesaiye gelmeden bir gün önce karın ağrısı ve mide bulantısı şikayetiyle rahatsızlanıyor. Ertesi günü mesaiye geliyor. Kendi ultrasonunu çekiyor ve apandisit tanısı koyuyor. Bunu yine tomografiyle değerlendiriyor. Yine aynı bulguları gördüğü için genel cerrah arkadaşımızla görüşüyor. Genel cerrah arkadaşımız da acil apandisit ameliyatı olması gerektiğini kendisine söylüyor" dedi.
Diğer radyoloji uzmanının izinli olduğunu aktaran Başhekim Kurt, Dr. Öztürk'ün ameliyat olması gereken saate kadar aç beklerken, hastaların mağdur olmaması adına fedakarca çalışarak bu süreyi poliklinikte hasta bakarak değerlendirdiğini anlattı. Başhekim Kurt, "Rahatsızlanmasına rağmen hastalarımızı geri göndermiyor. Bu da sağlık çalışanlarımızın ne kadar fedakar ve cefakar çalıştığının bir göstergesi. Bu örnek davranış bizi çok mutlu etti. Biz Finike Devlet Hastanesi olarak kendisine müteşekkiriz. Değerli doktorumuzun en kısa zamanda iyileşerek aramıza dönmesini bekliyoruz" diye konuştu.
FOTOĞRAFLI
Erbaş, Hacı Bayram Veli Camii’nde teravih namazı kıldırdı
Otomobilin yan yattığı kaza anı kameraya yansıdı
Samsun'da trafik kazası: 3 yaralı
ABD'de düzenlenen yarışmada dünya 2.'si oldu
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8

- BAYRAM GÜNÜ MAHALLE SAVAŞ ALANINA DÖNDÜ: 3 ÖLÜ, 22 YARALI
- VALİ ŞAHİN’DEN RAMAZAN BAYRAMI ZİYARETLERİ
- ‘İYİ Kİ GENÇLERE HİZMET ETMİŞİM’ DİYEN 42 YILLIK ÖĞRETMEN, MESLEĞİNE ÖĞRENCİLERİNİN ALKIŞLARI İÇERİSİNDE VEDA ETTİ
- GAZETECİ FAZIL TUNÇ HAYATINI KAYBETTİ
- KASKLI HIRSIZLAR TARAFINDAN 20 YILLIK EMEĞİ OLAN 22 MİLYON TL’LİK ALTINI 3 DAKİKADA ÇALINAN KUYUMCU, ALTINLARINI TESLİM ALIP ÜLKESİNE DÖNDÜ
Tel : 0532 474 99 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim



































