Bugün 19 Mart 2024 Salı
  • Antalya13 °C
  • IMKB

    %
  • Altın
    2243.704
    %-0.03
  • Dolar
    32.3334
    %0.07
  • Euro
    35.1585
    %-0.13
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Rıza Çalımbay: "Amacımız Konyaspor’u çok çok iyi yerlere getirmek"
16 Temmuz 2018 Pazartesi 17:28

Rıza Çalımbay: "Amacımız Konyaspor’u çok çok iyi yerlere getirmek"

Atiker Konyaspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay tek düşüncelerinin geçen seneden daha iyi bir takım izlettirmek olduğunu söyledi.

Atiker Konyaspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay tek düşüncelerinin geçen seneden daha iyi bir takım izlettirmek olduğunu söyledi. Hollanda kampında bazı oyuncuların yer almayacağını ifade eden Çalımbay, transferlerin yurt dışında yapılacak kampa yetiştirilmesinin avantaj olacağını kaydetti.

Kulüp sitesine yaptığı açıklamada, 4-15 Temmuz tarihleri arasında Bolu Gerede'de yaptıkları birinci etap kampını değerlendiren Teknik Direktör Rıza Çalımbay, tüm oyuncularımızın çok iyi çalıştığını ve performanslarından memnun olduğunu söyledi.

"Hollanda kampı kadrosunda bazı isimler yer almayacak"

Rıza Çalımbay, kadroda yer alan tüm oyuncuların performansından memnun olduğunu ancak ikinci etap kampı için kadroda bazı isimlerin yer almayacağını da belirterek, "Tabii ki Hollanda'da yapacağımız ikinci kampa geniş bir kadro ile gitmemiz mümkün değil. Çünkü transferler de dahil olacak. Bazı arkadaşlarımızın da maç oynaması gerekiyor. Bu nedenle genç arkadaşlarımızdan bazılarını kiralık olarak göndereceğiz ve pilot takımımız Anadolu Selçukluspor'da oynatacağız. Dediğim gibi mükemmel bir ortamda kamp yaptık. Buradaki sıkıntılarımızdan biri sakat olan arkadaşlarımız var. Onların zaman zaman aksaklıkları oldu. İnşallah onlar da en kısa sürede aramıza katılacaklardır" ifadelerine yer verdi.

"Transferlerimizi kampa yetiştirmemiz avantaj olacak"

Teknik Direktör Rıza Çalımbay, transferlerin yurt dışında yapılacak kampa yetiştirilmesinin kendileri için çok büyük bir avantaj olacağı mesajını vererek açıklamasını şöyle sürdürdü: "Kadro yapımız ve takım iskeletimiz çok iyi. Transferlerimizle daha da güçlenmiş olacağız. Geçen sezon hakikaten çok sıkıntılı bir sezon geçirilmiş. Önemli oyuncuların sakat olması da takımı bir hayli etkilemiş. Onun için aynı sıkıntıları yaşamamak ve taraftarlarımızı üzmemek adına ikinci etap çalışmalarımıza hazır bir şekilde başlamamız gerekiyor. Hollanda'da 3-4 tane hazırlık maçı oynayacağız. Bu maçlarda tabii ki de sonuç önemli değil. Orada önemli olan bizim oynatmak istediğimiz, futbolcu arkadaşlarımızdan istediğimiz şeyleri yapmaları. Onların da yapacaklarına inanıyorum. Gerçekten Bolu kampında tüm oyuncular dört dörtlük çalıştı. Dolu dolu bir kamp dönemi geçirdik. Amacımız Konyaspor'u çok çok iyi yerlere getirmek. Geçen sene yaşananlardan dolayı ligi 15. sırada bitiren takım vardı. Bunu bu sene yaşatmamak ve yukarılara oynamak istiyoruz."

Bu haber toplam 468 defa okunmuştur
SPOR
Tüm Hakları Saklıdır © 1983 Antalya Son Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 242 311 76 60 0 242 311 76 61 | Faks : 0 242 311 46 64 | Haber Yazılımı: CM Bilişim