

Şahinbey Ampute Galibiyetle Başladı
Son şampiyon Şahinbey Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Ampute Takımı, Bitlis'te oynanan Türkiye Kupası ilk maçında Pendikspor Ampute Futbol Takımı'nı 3-1 mağlup etti.
Bitlis'te 22-26 Eylül tarihlerinde oynanmaya başlanan Türkiye Kupası müsabakası ilk maçında Şahinbey Ampute Futbol Takımı, Pendikspor Ampute Futbol Takımı'nı 3-1 mağlup ederek kupaya iyi bir başlangıç yaptı. Şahinbey Ampute'nin 2 golü Rahmi Özcan'dan, 1 golü ise yeni transfer Barış Telli'den geldi. Pendikspor Ampute Futbol Takımı'nın tek golünü ise Hamza attı.
"Hedefimiz Türkiye Kupası
Şahinbey Belediye Gençlik ve Spor Kulübü Ampute Futbol Takımı Kulüp Başkanı Cuma Güzel, alınan galibiyetten dolayı oyuncuları tebrik ederek, "Türkiye Kupası maçlarına iyi bir başlangıç yaptık. Rakibimiz Pendikspor Ampute Futbol Takımı'nı 3-1 gibi net bir skorla mağlup ederek ilk maçımızda galip gelmesini bildik. Ortaya konan mücadeleden dolayı takımımızı ve Pendikspor Ampute Futbol Takımı'nı kutluyorum. Önümüzdeki maçlardan da galip ayrılarak Türkiye Kupası'nı tekrar müzemize getirmek istiyoruz" dedi.
Antalya Son Haber
Erbaş, Hacı Bayram Veli Camii’nde teravih namazı kıldırdı
Otomobilin yan yattığı kaza anı kameraya yansıdı
Samsun'da trafik kazası: 3 yaralı
ABD'de düzenlenen yarışmada dünya 2.'si oldu
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8

- 8'NCİ DALGA RÜŞVET OPERASYONU'NDA 8 GÖZALTI
- "KADIN ELİ DEĞEN HER YER GÜZELLEŞİR" SÖZÜ GERÇEK OLDU: DEPREMZEDE KADIN YENİ YUVASININ BAHÇESİNİ EKTİĞİ SEBZELERLE GÜZELLEŞTİRDİ
- TELEF OLAN EŞEĞİN SIPASI, ÖLÜ ANNESİNİN BAŞINDA SAATLERCE BEKLEDİ
- İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ İNTİHAR ETTİ
- Corendon Alanyaspor – Gaziantep FK: 0-0
Tel : 0532 474 99 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim
































