Bugün 28 Mart 2024 Perşembe
  • Antalya19 °C
  • IMKB

    %
  • Altın
    2281.96
    %0.26
  • Dolar
    32.3217
    %0.25
  • Euro
    35.018
    %-0.28

Kahraman Köktürk

12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Kahraman Köktürk

Şampiyonun Düğünü

29 Haziran 2019 Cumartesi 07:00

Avrupa ve Dünya Şampiyonu Olimpiyat ikincisi kardeşim Rıza Kayaalp’in Ankara’da düğününe katıldım. Geçen hafta şampiyon kardeşim düğününe davet etmişti. Bende seve seve katılırım demiştim. Hatta takılmıştım da. “kardeşim bize halı saha sözün var desene kaldı” diye. O da nişanlım daha sosyal beraber misafir olacağız demişti. Rıza Kayaalp ile bizim Döşemealtı ilçesinde kuzenlerimle oynadığımız halı sahada maç yapmak üzere sürekli sözleşiyoruz. Bu halı saha olayı da aramızda. Güreşçiler iyi koşar dedim Rıza da “iyi de futbol oynar” dedi.
  Rıza Kayaalp vefalı bir insan. Yıllar öncesinden başlayan tanışıklığımız doğrultusunda düğününe davet etme inceliğini gösterdi. Ben Rıza’nın şahsi sohbetlerinde hep ülkenin temsil etmenin sorumluluğunu görürüm. Yabancı insanlara “ülkemizin insanların iyi niyetli güzel insanlar olduğunu sürekli anlatmak gerekir” der.  Genç yaşına rağmen ileriye dönük olarak da rasyonel düşüncelere sahip bir gençtir.
   Ankara’daki düğünü de bir şampiyona yakışan şekilde şampiyonlar ligi gibiydi. Başta Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere TBMM başkanı Mustafa Şentop, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, Adalet Bakanı Abdülhamid Gül, Gençilk ve Spor Bakanı Mehmet Kasapoğlu, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, eski Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Ankara Büyükşehir Belediyesi eski başkanı Melih Gökçek,  Olimpiyat ve Dünya Şampiyonu Taha Akgül, sanat ve spor dünyasının ünlü isimleri düğün salonunda yerini almıştı.
   Düğün salonunda nikahı Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş kıyarken Zeynep ve Rıza Kayaalp’in nikah şahitleri başta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı Mustafa Şentop, Ankara Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı Melih Gökçek, Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Kasapoğlu, Cumhurbaşkanı yardımcısı Fuat Oktay ve can arkadaşı Olimpiyat şampiyonu Taha Akgül oldu. 
    Saat 11.00’ kadar spor ve sanat dünyasının ünlü isimlerini gören herkes o kadar çok fotoğraf için pistteydi ki. Biz misafirler olarak hem Zeynep Yılmaz Kayaalp’in hem de Rıza’nın rahatça eğlenmesinin belki de önüne geçtik. Ama saat 11.00 den sonra yakın çevre kaldı. Bu arada gelinimiz Zeynep kardeşimiz halkın çok sevdiği bir ismi toplumun ilgisiyle paylaşmak zorunda kaldı. Şunu demek istiyorum topluma mal olmuş isimlerin eşleri aslında hep özel hayatından fedakarlık yapmak zorunda kalırlar. Düşünsenize artık Zeynep kardeşimiz hepimizin gelini yakını oldu. Belki de filmleri gişe rekorları kıran sanatçılar kadar poz vermek zorunda kaldılar.  Ama kabul etmek gerekir ki Rıza’nın mutluluğu gözlerine yansıyordu.
    Rıza kardeşim beni eşine tanıtırken “Antalya’dan geliyor” deyince de Zeynep gelinimiz de Antalya Akdeniz mezunu olduğunu söyledi. Sevgili çifti İnşa-Allah Antalyamızda misafir edeceğiz. Allah yeni evlenen çifte mutluluklar versin. İnşa-Allah Rıza çok istediği Olimpiyat Şampiyonluğuna da ulaşır. Hem de defalarca bu mutluluğu bize ve ülkemize yaşatır.

Bu yazı toplam 1869 defa okunmuştur.
SPOR
Tüm Hakları Saklıdır © 1983 Antalya Son Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 242 311 76 60 0 242 311 76 61 | Faks : 0 242 311 46 64 | Haber Yazılımı: CM Bilişim