Bugün 29 Mart 2024 Cuma
  • Antalya17 °C
  • IMKB

    %
  • Altın
    2324.383
    %0.76
  • Dolar
    32.3675
    %0.10
  • Euro
    34.9483
    %-0.35

Kahraman Köktürk

12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Kahraman Köktürk

Sangare

24 Ağustos 2019 Cumartesi 10:50

Daha önce gurbetçi futbolcular ile ilgili Evren Cebeci isminden bahsetmiştim. Kendisi Almanya futbol Federasyonunda altyapı antrenörü olarak görev almaktadır.Her platformda Antalyaspor’un Almanya ve diğer ülkelerde gurbetçi gençlere yatırım yapması gerektiğini ve bulacakları futbolcularında Nazım Sangare gibi olması gerektiğini söylüyorum.

Artık ülkemizde futbola büyük maddi kaynaklar aktararak futbolcu almaktansa kendisi ile uyumlu çalışacağımız yıldız adayları gençleri bulmak önemlidir. Sangare’yi Döşemealtı Killik köyünde de misafir ettiğim için kendimize daha da yakın buluyoruz. Kendisi o gün teknik direktör Bülent Korkmaz ve yardımcı antrenör Tamer Sivrikaya dahil olmak üzere yöneticilerimizde sağolsun o gün bizimle beraber çocukları sevindirmişti. 

 Sangare bugünlerde tüm kamuoyunun da ilgisini çekiyor. Özellikle Türkiye A Milli takım teknik direktörü Şenol Güneş hocamızın “Sangare’nin Türk olduğunu bilmiyordum” cümlesinden sonra daha da ilgi çekti.  Sangare Milli Takım kadrosuna alındı. Bizler çok mutlu olduk.

Kadroya alınmadan önce de Çanakkale videosu yayınlayan Sangare ilgi çekti.  Çanakkale galibiyeti nedeniyle Nazım çok da güzel bir video yayınladı. Kendisinin videosunu izlerken çok mutlu olduk. Özellikle Antalyaspor forması altında o güzel duygularını ifade etmesi beni daha da mutlu etti. Çanakkale değerlerine de sahip çıkmak gerekiyor. Umarım performansı yükselerek sürekli olarak A Milli Takım düzeyinde kullanılır.   Nazım Sangare’nin yükselen performansını ben birde önünde ki oynayan oyunculara da bağlıyorum.

Eğer önündeki oyuncular defans kurgusuna destek olursa Nazım Sangare’nin form düzeyi yükseliyor.   Bu arada benim bildiğim kadarıyla Sangare aslında sağ açık ama şimdi ki oynadığı mevki sağ bek. Alışma devresinden sonra şu anda yükselen bir grafik çiziyor. Antalyaspor böyle yıldız adaylarını bularak yatırım yapmalıdır.

Özellikle yurt dışında yaşayan gurbetçiler için Antalyaspor ve Alanyaspor eşsiz coğrafyası sebebiyle tercihte ön plana gelecek takımlardır. Düşünsenize Antalyamız Alanyamız ne kadar güzel. 

Bu yazı toplam 1453 defa okunmuştur.
SPOR
Tüm Hakları Saklıdır © 1983 Antalya Son Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 242 311 76 60 0 242 311 76 61 | Faks : 0 242 311 46 64 | Haber Yazılımı: CM Bilişim