Bugün 19 Mart 2024 Salı
  • Antalya13 °C
  • IMKB

    %
  • Altın
    2244.828
    %0.02
  • Dolar
    32.333
    %0.07
  • Euro
    35.1639
    %-0.12
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
SDÜ mezunlarından oyunculuk söyleşisi
18 Aralık 2017 Pazartesi 16:23

SDÜ mezunlarından oyunculuk söyleşisi

SDÜ'den mezun olduktan sonra oyunculuk mesleğini seçen eski öğrenciler, okudukları okulda öğrencilere yönelik düzenlenen "Sanatçının Motivasyonu" başlıklı...

SDÜ'den mezun olduktan sonra oyunculuk mesleğini seçen eski öğrenciler, okudukları okulda öğrencilere yönelik düzenlenen "Sanatçının Motivasyonu" başlıklı söyleşiye katıldı.

Süleyman Demirel Üniversitesi (SDÜ) Güzel Sanatlar Fakültesi, "Sanatçının Motivasyonu" konulu söyleşi ile oyuncu Fatih Altınağaç ile Tolga Koltunay'ı öğrencilerle buluşturdu. Muhsin Ertuğrul Sahnesi'nde gerçekleşen söyleşide, SDÜ'den mezun olan ve kariyer hayatlarında emin adımlarla ilerleyen oyuncular, mesleğe dair önemli bilgiler paylaştı.

"Hedef belirleyin"

Fatih Altınağaç, oyunculuk mesleğinin keyifli bir iş olduğuna değinerek oyuncuların sıcakkanlı, pozitif insanlar olması gerektiğini söyledi. Oyunculuk mesleğinde iletişimin ve iyi ilişkiler kurabilmenin önemli olduğunu belirten Altınağaç, "Çok keyifli bir iş yapıyoruz, mezun olduktan sonra dışarıda gözünüzün korkutulduğu kadar kötü şeyler yok hatta çok güzel şeyler var" dedi.

Oyunculuk dışında yaşam koçluğu da yaptığını belirten Altınağaç, öğrencilere "Öncelikle kendinize bir hedef belirleyin. Hedefinize ulaşmak için bir yol haritası çizin. Başarının temeli budur. Siz hangi pencereden bakarsanız olaylar o yönde şekilleniyor. Siz işinizi iyi yaparsanız, size ulaşılmak istenir" diye seslendi.

"SDÜ mezunları o problemleri yaşamıyor"

Tolga Koltunay da dışarıda oyunculuk bölümünden mezun beden dilini kullanamayan çok fazla insan olduğunu ve Süleyman Demirel Üniversitesi mezunlarının böyle bir problem yaşamadıklarını belirterek İstanbul'da insanların zamanla yarıştıklarını söyledi ve ekledi: "Zaman kısıtlı ve kısa bir süre içerisinde yönetmenler sende bir şeyler görmek istiyorlar. Size bir metin veriyorlar ve o metni nasıl yorumlayacaksın buna bakıyorlar. Metni verdikten sonra seni çağırıyorlar, sen onu değiştirip, dönüştürüp oynuyorsun. Kasılmaya gerek yok kasılmadan eğlenerek yapıyorsun ve para kazanıyorsun"

SDÜ mezunlarından oyunculuk söyleşisi

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 601 defa okunmuştur
SPOR
Tüm Hakları Saklıdır © 1983 Antalya Son Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 242 311 76 60 0 242 311 76 61 | Faks : 0 242 311 46 64 | Haber Yazılımı: CM Bilişim